Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 8:22 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 26 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Пример за неетично поведение! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Пример за неетично поведение!
Повече от половин година съм регистриран в този форум. Още в началото ми направи впечатление добрият тон и отзивчивостта на потребителите - нещо, което в такава степен не бях срещал в интернет пространството. Присъствието ми тук в повечето случаи е удоволствие за, което балагодаря на всички! :wink: Нещо в рязък контраст с всичко казано до тук ми се случи онзи ден. Затова искам да го споделя с вас!

Един колега от форума сподели, че се е разбрал с друг колега от Ямбол да му продаде оргиналният си касетофон (Брава/Браво). Касетофона пътува към София, парите към Ямбол. При предварителната уговорка продавачът предупреждава, че капачето на касетофона не се отваря добре, защото липсвала пружинка, но лесно можело да се поправи, иначе касетофона бил разкодиран, бачкал си без проблеми. Касетофонът пристига в София. С колегата коментирахме по ICQ машинката, разбрахме се аз, като малко по-вещ в техниката да го погледна. Ето, какво се оказва:

1. При пръв поглед личи хамалският начин по който е свален! Едната пластнинка, която законтря касетофона към таблото липсва, другата е изкривена до неузнаваемост. Навсякъде пластамасата е надрана от отверка, или друг остър предмет - явно в опит да бъде изваден касетофона. ОК! Някой не е чел упътването, как се сваля оригиналнто радио!

2. Капачето освен, че не се отваря добре е счупено от едната страна и изпада! Явно при грубото изваждане на таблото са го изпотрошили. В последстие при опита да го поправя, се оказа, че липсват всички механизми и пантички в горната част на капака...

3. Това е... най-покъртителната част! След, като изкарах моят касетофон и закачих на кабелите обсъждания го включваме... Изписа SAVE и поиска код! Вкарахме произволен код, но нищо не стана, до мястото за код излезна една единица, т.е. имаме още не много опити за въвеждане на код!

Новият собственик на ямболският касетофон се опитва да се свърже с продавача viperecords. Той казва "абе братчето ми, нямаше май код касетофона...". Аз се ядосах и му драснах едно гневно лично съобщение.

В последствие viperecords изтрива профила си. Еми... нямам, какво друго да добавя....

Последна промяна Vladim на Нед Мар 12, 2006 7:02 pm, променена общо 1 път

Нед Мар 12, 2006 6:43 pm
UNREAD_POST 
Влади, за разкодирането нямаш проблеми.Драсни ми на лс да се разберем кога да го доставиш и до ден два ще е ок.Нататък ще попитам какво може да се направи с механиката.
Успех!

Нед Мар 12, 2006 6:47 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
не се връзвайте и на тази обява viewtopic.php?t=4583 :) кой знае какво не и работи на колата...

Нед Мар 12, 2006 6:50 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Да го порицаем!!! УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!! :evil: :twisted:

Нед Мар 12, 2006 6:57 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Да го УПЛЮЕМ,плю,плю,плююююююююююююююю :twisted: :twisted: :evil: :twisted:

Нед Мар 12, 2006 7:08 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
еми аз затова за 40 лв не го давам
евтиното излиза скъпо
ако решиш - 50лв - отличен и перфектно запазен
без никакви счупвания и искане за кодове

Нед Мар 12, 2006 7:23 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
DiStefano написа:
еми аз затова за 40 лв не го давам
евтиното излиза скъпо
ако решиш - 50лв - отличен и перфектно запазен
без никакви счупвания и искане за кодове

Това пък, каква връзка има със случката? Вярно, че имам обява в която търся касетофон, но нямам навика да говоря за себе си от друго име :)

Нед Мар 12, 2006 7:45 pm
UNREAD_POST 
Кво да ти кажа.В Бургас ме бласна един Ямболски дрисльо.Нямаше точки даде ми личната си карта записах я даде и тела си да му се обадя да се срещнем да ми плати.Като му звъннах и му казах 116 лв ми искат за ремонт.Изключи тела и тва беше.Ся ко да ходя до Ямбол да се занимавам с него ли.Сичко се връща в тоя живот.Дано да е сам в колата и да падне в някоя пропаст.От тогава мразя ямболлите особенно тия дето карат астри комби.Аз му влязах в положението той излезе пълна п...ка.

Модерирам последната думичка. Поздрави kiro_of_the_day

Нед Мар 12, 2006 9:10 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Всякакви калъфи има затова докато не видиш какво купуваш никакви пари .

Нед Мар 12, 2006 9:17 pm
Профил ICQ
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
gdd55 написа:
Кво да ти кажа.В Бургас ме бласна един Ямболски дрисльо.Нямаше точки даде ми личната си карта записах я даде и тела си да му се обадя да се срещнем да ми плати.Като му звъннах и му казах 116 лв ми искат за ремонт.Изключи тела и тва беше.Ся ко да ходя до Ямбол да се занимавам с него ли.Сичко се връща в тоя живот.Дано да е сам в колата и да падне в някоя пропаст.От тогава мразя ямболлите особенно тия дето карат астри комби.Аз му влязах в положението той излезе пълна п...ка.

Модерирам последната думичка. Поздрави kiro_of_the_day

Ей, недей така да караш под общ знаменател! Дрисльовци има навсякьде, а това, че се е случил от Ямбол си е случайност, а нали можеше да е от всякьде ?

Нед Мар 12, 2006 9:40 pm
Профил WWW
UNREAD_POST 
Hit-ko сори брат ми ма глей ко става :) само ямболски изпълнения.Тоя г*й ми даде и някакъв адрес в Б-с около който се навъртам редовно и търся астричката му с един чук ама нещо я няма поне за сега.Все ще я набарам и ще я начупя цялата ама първо ще и сваля фаровете и огледалата,след което ще и наръгам гумите и след това ще и счупя поне предния прозорец на ямболското лайно

Пон Мар 13, 2006 2:07 am
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Цитат:
ще и наръгам гумите и след това ще и счупя поне предния прозорец на ямболското лайно
ТОВА - ДА!!!!

Цитат:
От тогава мразя ямболлите
Това - не, във всяко стадо има мърша. Ако се приравняваха всички под един знаменател аз трябваше да се движа с лека картечница, знаеш софиянци колко сме "готини"...

Пон Мар 13, 2006 9:53 am
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
gdd55 написа:
Hit-ko сори брат ми ма глей ко става :) само ямболски изпълнения.Тоя г*й ми даде и някакъв адрес в Б-с около който се навъртам редовно и търся астричката му с един чук ама нещо я няма поне за сега.Все ще я набарам и ще я начупя цялата ама първо ще и сваля фаровете и огледалата,след което ще и наръгам гумите и след това ще и счупя поне предния прозорец на ямболското лайно

свали му предния номер и му гледай сеира
ще трябва да ходи до Ямбол за номер в КАТ :D

Пон Мар 13, 2006 10:03 am
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
gdd55 написа:

е то по твойта логика ,знаеш ли колко гуми трябва да спукаме и стъкла да счупиме ??? това са си неща на пътя ,затова си има закони ,без лични карти телефони ,залози и т.н.

Пон Мар 13, 2006 11:56 am
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
и аз имам покупка от форума на част, която се оказа че не работи, но при мен сумата беше по малка и човека ми се извини поне, затова вече по куриери покупки избягвам

Пон Мар 13, 2006 2:23 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 26 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща