Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 1:03 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Мразя съвети като "Махни го това и си купи един Голф&qu 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Мразя съвети като "Махни го това и си купи един Голф&qu
Вчера докато лежа под колата да си сменям носачите пристига един комшия и ме почва. Така било с "италиянките" и собтвениците им самолежали под тях. Разправя ми да си взема един Golf та да видя какво е здрава и вървяща кола. Ей право нацели любимата ми тема :twisted: Като ми падна набързо му обясних колко прехвален е тоя автомобил и колко далеч е от истината :twisted:

Последна промяна Ferrari на Съб Ное 13, 2004 6:50 pm, променена общо 1 път

Съб Ное 13, 2004 5:10 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
ХАхааха тия са ми любимите, затуй оня ден един дето продава Голф 3 1,4-60кс за скромната сума от 4600 лева, вика "Аз повече тройка няма да си купя"... :lol: :twisted:

Съб Ное 13, 2004 6:40 pm
Профил WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Пък иначе той като тръгне да си оправя голфа ще каже "ми кола е, не може да не се поддържа" или "то само това, само онова и смених, иначе е много здрава". А ние ако трябва да поправим нещо "мани ги тия италиански боклуци". Май боклуците са тия дето дават повече пари за по-скапани и съвсем НЕбезпроблемни коли.
Щом така мисли, да си купува немско, но да не плюе.

Съб Ное 13, 2004 11:11 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Това е натрапено мнение според мен. Изобщо не знам как може да се предпочита голф 2 пред типо или темпра - на какво отгоре? на возията или на размерите? Ми той вози малко по добре от лагерна количка а вътре шкода фаворит е направена по добре.

Нед Ное 14, 2004 8:28 pm
Профил

UNREAD_POST 
Joro написа:
Това е натрапено мнение според мен. Изобщо не знам как може да се предпочита голф 2 пред типо или темпра - на какво отгоре? на возията или на размерите? Ми той вози малко по добре от лагерна количка а вътре шкода фаворит е направена по добре.
Tempra-N 1

Пон Ное 15, 2004 2:24 pm
Профил WWW
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Joro написа:

Не бе, по-евтини са му частите, че и по-рядко се чупи, абе изобщо който не си е взел Голф2, яко се е преебал :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Пон Ное 15, 2004 6:50 pm
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
това голфаджийте са си едно идиотско племе

Пет Ное 19, 2004 6:29 pm
Кара Симсонка
Кара Симсонка

UNREAD_POST 
Мога да ви разказвам толкова истории за разни подобни разговори че първо ще ми се счупят пръстите от писане после на вас няма да ви е интересно но определено след обилните продажби на Типо на пазара на автомобили втора рака са видя коя е по-добрата кола .От личните ми впечатления даже и най-бедно уборудваното типо е в пъти повече от голфа ,симпатична функционална практична удобна кола в повечето случаи с фул екстри .Евтина за потдръжка много здрава и надежна (поне в моя случай)А относно колите на познати и приятели нищо необичайно за един автомобил независимо дали е ролсройс или трабант :машина която не се потдържа се троши .И освен за типо мога да кажа същото за всички италянски автомобили от личните си впечатления(е сега нямам в предвид ферари мазерати и т.н.)такаче всеки един голфо маняк или марзелив майстор може да ходи да се поразходи :twisted: преди да ми хули която и да е била италянска марка. Нищо не казвам срещу другите марки но мразя когато на страниците на някой "авто" вестник видя как рои агитация от рода "читателю копи си голф/пасат това са колите!

Вто Ное 30, 2004 12:08 am
Профил ICQ
Кара велосипед
Кара велосипед
Аватар

UNREAD_POST 
всичките голфаджий са еднакви-каквито са и колите им.голфа има аеродинамичност като кутия за обувки.като лагерна количка е.

PLAY GOLF,BUT DON'T DRIVE IT!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

4=Ч
моля пиши на кирилица!!!

Вто Ное 30, 2004 12:59 am
Профил
UNREAD_POST 
един приятел се върза на тея приказки да си купи голф,е купи го за 450лв голф1 1.1 хих 1300 лв за ремонт.По Кесно ще дам и линк да видите голфа след ремонт за 1300 лв .Все едно е без ХАХАХАХА

случва се по някои път да се напише 6 вместо Щ :wink: :wink:

Последна промяна pugsy на Сря Дек 15, 2004 11:48 am, променена общо 1 път

Вто Дек 14, 2004 5:11 pm
Кара велосипед
Кара велосипед
Аватар

UNREAD_POST 
:arrow: Това VW GOLF според мен е диагноза(за шофьорите става въпрос - като поведение на пътя)!
Нищо лично момчета( и момичета :D ) но моля дръще се по-нормално на пътя, не сме излезли по улиците за да се мачкаме!
Тук в София имам чувството че има някаква негласно обявена война!
......стига лирика! Иначе съм карал две коли от въпросната марка и мога спокойно да кажа че ги правех точно колкото и фиата, но фиата е доста по-конфортен и с много екстри и частите са на добри цени, така че не съжалявам за моментния си избор.

Сря Дек 15, 2004 11:46 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
http://free.datacom.bg/browse/pugs/pictures/golf%201%20hihi/

Сря Дек 15, 2004 11:51 am
UNREAD_POST 
:!:

Последна промяна mariobg на Вто Мар 14, 2006 2:58 pm, променена общо 1 път

Сря Дек 15, 2004 8:47 pm
UNREAD_POST 
и пича го продава за 700 лева :?: :?: :?: Бая е психясъл

Чет Дек 16, 2004 2:36 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Психясълият ще е този който го купи, щото със сигурност има такива кретени (стар стар, ама все пак голф).

Чет Дек 16, 2004 6:58 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща