Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 8:21 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
За колко мога да си продам типото. 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST За колко мога да си продам типото.
Налага се да си продам типото. Значи 93 година е моноинжекция. Състоянието му е отлично, няма никъде ръжда. Само левия калник е леко влязъл навътре, защото го е натиснал някой на един паркинг, но това мисля че не е проблем и може лесно да се оправи. Аз съм го купил за 2600 лева, но сега съм му сложил и газова уредба за 300 лева, също и музика - mp3 плеър Панасоник за 250 лева купен - още в гаранция и 2 елипси Blaupunkt по 50 вата купени за 110 лева - и те са в гаранция. Още не съм тръгнал да го продавам, но искам да ви питам колко пари горе долу мога да му искам? И също така дали музиката ще увеличи цената или е по-добре да си я сваля и да го продам без нея?

Съб Фев 25, 2006 12:07 pm
Профил WWW
Фиат идол
Фиат идол

UNREAD_POST 
мисля, че ако искаш бързо да го дадеш 2500 ще му вземеш, ако не бързаш 2800-3000 макс, но доста ще почакаш.

Съб Фев 25, 2006 2:27 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
според мен музиката няма да повлияе на цената затова по добре си я свали незнам колко вървят Типотата , но каквато и цена да го обявиш бъди готов да свалиш поне 200лв защото няма такова животно като твърда цена винаги клиента очаква някаква отстъпка и чесно казано не го трогват много неща от сорта на това съм си направил тва съм си сложил на него му пука само за цената и нищо друго защото на него може да не му хареса това което ти си направил Говоря ти от гледна точка на клиент ( не разбираи че имам интерес към колата ) .Успех с продажбата ако решиш да го продаваш :)

Съб Фев 25, 2006 2:37 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Чесно казано за под 3000 няма да го дам, аз го взех за 2600 без газова уредба, като е с газова би трябвало да е по-скъпо, не бързам, така че ще пусна обява пък който иска да го взима, а за музиката щом казвате че няма значение, значи по-добре да я продам отделно или да си я запазя.

Съб Фев 25, 2006 2:50 pm
Профил WWW
Фиат идол
Фиат идол

UNREAD_POST 
mvmrik написа:
Чесно казано за под 3000 няма да го дам, аз го взех за 2600 без газова уредба, като е с газова би трябвало да е по-скъпо, не бързам, така че ще пусна обява пък който иска да го взима.

това че не бързаш е много важно, но имай предвид че както каза някой по-горе купувачите не се интересуват колко си вложил, нито за колко си го купил. мисля, че с чакаане около месец -два ще успееш да го продадеш около 3к

Съб Фев 25, 2006 2:55 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ]