Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 8:19 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
замина си и "доктора"!!!! 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST замина си и "доктора"!!!!
Раненият при стрелбата е Васил Стоянов Михайлов - шофьор на Иван Тодоров-Доктора. Убийството на Доктора бе потвърдено официално. Стрелбата е станала около 14 часа, като Доктора е прострелян във врата, съобщи БГНЕС. На мястото на инцидента са пристигнали екипи от Четвърто РПУ и СДВР, започнал е оглед, там са и градският прокурор Бойко Найденов и зам.-градският прокурор Николай Кокинов. Полицията издирва двама души във връзка с убийството. Престъплението е станало на оживено място в непосредствена близост до строителен обект, на който има работници. Колата е регистрирана на името на съпругата на Доктора. Срещу двамата е открит огън докато колата се е движила. Още преди официалното потвърждение, раненият шофьор, казал, че мъжът до него е бил Доктора. Снимка Bulphoto

Сря Фев 22, 2006 5:22 pm
Профил
UNREAD_POST 
И аз го чух веднага. Ами Жив и Здрав да е... :mrgreen:

Сря Фев 22, 2006 5:29 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
ами какво да ти кажа от една страна ми е кофти защото е човек като всички нас! Но от друга ...... не правях публичен разстрел на всеки. А той от доста време ходи по ръба на острието.
Дано по-скоро се разбере кой е убиеца. Това ще разплете доста истини.

Сря Фев 22, 2006 5:32 pm
Профил
UNREAD_POST 
drago_1 написа:
...защото е човек като всички нас...

Хората като нас не ги разстрелват показно, така че не съм съгласен!
Отдавна по тъмната пътека поел бе той!

Сря Фев 22, 2006 5:34 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Аве въобще с тия показни убийства не си е работа... накрая ще ни накарат като видим черен джип да заобикаляме на отсрещния тротоар че някой може да има "работа" да си върши...
Да си ги правят някъде насаме. Не е мястото на улицата. В крайна сметка нека бъдат малко по-изобретателни.
Иначе доктори, банички, круши, зелки, маргарини, се ми е тая... те щом го убиват значи не е никакъв мафиот щом го знаят... хората баш от мафията никой ги незнае.
От една страна добре - чистят се взаимно... най-накрая ще остане един и дано да няма на кой да продава. Ама пък от друга страна да си ходят някъде в някой склад и ако искат да се истезават, да се бият да се стрелят, да се палят, да си играят на футбол или баскетче... кото искат да правят но не на улицата!!!

Сря Фев 22, 2006 5:41 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Работата е там, че такива с прякори има още много. Създадоха ги в началото на 90-те и сега явно вече не им трябват.

Сря Фев 22, 2006 7:58 pm
UNREAD_POST 
drago_1 написа:
ами какво да ти кажа от една страна ми е кофти защото е човек като всички нас! Но от друга ...... не правях публичен разстрел на всеки. А той от доста време ходи по ръба на острието.
Дано по-скоро се разбере кой е убиеца. Това ще разплете доста истини.
Досега не съм чул за заловен наемник , а няма и да се чуе. Страшното е, че могат да пострадат и невинни хора озовали се в неподходящия момент на неподходящото място.

Сря Фев 22, 2006 8:34 pm
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Добре че досега всички килъри са наистина професионалисти и добре си вършат работата досега странични хора не са пострадали ;)

Сря Фев 22, 2006 9:06 pm
Профил ICQ YIM
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Mitko написа:
Работата е там, че такива с прякори има още много. Създадоха ги в началото на 90-те и сега явно вече не им трябват.

според мен истината е друга "доктора" както и Кюлев и "самоковеца" и другите скорошни жертви са хора взели от парите на "Бай" Тошо. Така известните "черни куфари". Това са били държавни пари, които е трябвало да бъдат върнати след време. До обаче съответните лица не са върнали тези суми и това е отговора на сегашните управници "другарите" социалисти.
Според мен зад тези неща стоят имено братята Маргини. те не случайно бяха задържани в ареста и то с обвинение подготовка за убииство именно на "доктра". И именно този арест е бобре изработено алиби.

Сря Фев 22, 2006 10:43 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Всичко,което става сега в България е станало вече на 6000 мили западно от нас,преди 70 години.Справка-една книжка,която се казва:"синдиката на престъпниците".

Сря Фев 22, 2006 11:30 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Гледах телевизия и по всички емисии даваха по 20 минути за тоя... какво ни занимават... да го вметнат просто... но по 20 минути на емисия е вече прекалено!!!
Някак си не е справедливо... миналия петък на бул. Г.М.Димитров точно срещу следственото в София рано сутринта стана много тежка катастрофа в която загина 24 годишно момче - пешеходец... за мое огромно съжеление бях свидетел на целия този ужас. Никой обаче не го спомена, по нито една телевизия... защо за това си затварят очите, и там на този булевард продължават да карат бясно изродите...? Ами ни занимават с някакъв полуидиот който рано или късно беше ясно че ще умре... един път пропускат, но втори - не!
Та нима този "доктор" е по-ценен и живота му е по-ценен от този на това момче...??? Медиите този и всичките пъти когато са разисквали надълго и нашироко убийствата на псевдо мафиотите, прекалиха тотално!

Чет Фев 23, 2006 12:56 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Наистина смятам, че темата не нарушава правилата на форума ни и мястото и е точно тук в общи приказки. Това е причината да я върна отново.

Чет Фев 23, 2006 11:12 am
UNREAD_POST 
Колеги, лошото е че на мястото на 'доктора' изникнат множество нови 'докторчета' или ако искате 'медицински сестрички'. Оттърване няма.
А най ме е страх след време детето ми да не попадне в някоя от 'зоните на дайствие' на такива хора! Но освен превантивно възпитание от моя страна за съжаление нищо друго не могада да направя.

Чет Фев 23, 2006 11:36 am
UNREAD_POST 
Yavor написа:
Колеги, лошото е че на мястото на 'доктора' изникнат множество нови 'докторчета' или ако искате 'медицински сестрички'. Оттърване няма.
А най ме е страх след време детето ми да не попадне в някоя от 'зоните на дайствие' на такива хора! Но освен превантивно възпитание от моя страна за съжаление нищо друго не могада да направя.

Времената все пак се менят. Вече я няма тази мутраджийска показност която имаше в началото на 90-те. Не ги срещаме ръбовете под път и над път. Те си живеят в някакви си техни среди.

Чет Фев 23, 2006 11:52 am
UNREAD_POST 
Малко на Брус Уилис го давше този апап. "Умирай трудно". Ама му намериха цаката и на него. Кой ли ще е следващият?

Чет Фев 23, 2006 12:05 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща