|
|
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 8:39 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 15 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
tipoFEN
Кара балканче
|
 Ще се побъркам вече
Хорааа още малко ми трябва за да изкрейдзам отвсякъде... където и да погледна виждам типо, постоянно си мисля за типо, снощи сънувах току що купеното си типо....  а има толкова много време докато си го купя... лелеее незнам какво ще правя, толкова много и жена не съм харесвал 
_________________ Живея за да карам ТИПО!!!
Ей това ми е мечтата - 1.8i.e. (1756куб.см 103к.с)
ЛУД СЪМ МАМО, ЯМ ПАРКЕТ!!! ИСКАМ ТИПО!!!
fiat tipo
|
Съб Фев 18, 2006 10:05 pm |
|
 |
oduh
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 10:08 pm Мнения: 182 Местоположение: София 05 Сердика
|
Хаха човече, 90% от хората тук сме минали по тоя път
Ама после идва
И е ебати якото 
_________________ Fiat Bravo GT -> дзверчето
|
Съб Фев 18, 2006 10:35 pm |
|
 |
blondy_driver
|
 абе човек иди се прегледай верно :!: опищя ни форума за това типо, нямам нищо против желанието и мечтата ти да притежаваш този модел на фиат ама няма нужда да пишеш едно и също във всеки твой пост :!:
Съжалявам, нищо лично 
|
Нед Фев 19, 2006 1:42 am |
|
 |
Ferrari
|
blondy_driver написа: :dontknow: абе човек иди се прегледай верно :!: опищя ни форума за това типо, нямам нищо против желанието и мечтата ти да притежаваш този модел на фиат ама няма нужда да пишеш едно и също във всеки твой пост :!: Съжалявам, нищо лично 
Я всеки да кихне по 2 левчета да вземем Типо на колегата.
|
Нед Фев 19, 2006 1:50 am |
|
 |
pakumba
Фиат идол
Регистриран на: Пет Юни 03, 2005 3:33 pm Мнения: 1330 Местоположение: София/Добрич
|
tipoFEN написа: Хорааа още малко ми трябва за да изкрейдзам отвсякъде... където и да погледна виждам типо, постоянно си мисля за типо, снощи сънувах току що купеното си типо....  а има толкова много време докато си го купя... лелеее незнам какво ще правя, толкова много и жена не съм харесвал 

|
Нед Фев 19, 2006 8:59 am |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
Mitko написа: blondy_driver написа: :dontknow: абе човек иди се прегледай верно :!: опищя ни форума за това типо, нямам нищо против желанието и мечтата ти да притежаваш този модел на фиат ама няма нужда да пишеш едно и също във всеки твой пост :!: Съжалявам, нищо лично  Я всеки да кихне по 2 левчета да вземем Типо на колегата.
аааа при това положение !!!
искааам ферариииии :mrgreen:
какво толкова по 100 лева :cry:
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Нед Фев 19, 2006 1:23 pm |
|
 |
me_to_u
|
tomazo написа: Mitko написа: blondy_driver написа: :dontknow: абе човек иди се прегледай верно :!: опищя ни форума за това типо, нямам нищо против желанието и мечтата ти да притежаваш този модел на фиат ама няма нужда да пишеш едно и също във всеки твой пост :!: Съжалявам, нищо лично  Я всеки да кихне по 2 левчета да вземем Типо на колегата. аааа при това положение !!! искааам ферариииии :mrgreen: какво толкова по 100 лева :cry:
Не не, ти хич не си алчен!!!
@ tipoFEN
Ей в Аврен оревахте орталъка с това Типо!! Приятелю, на колко години си? Защо не се замислиш да побачкаш повечко?
|
Нед Фев 19, 2006 6:21 pm |
|
 |
tipoFEN
Кара балканче
|
не съм от Аврен , на 18 съм и вече половин година карам ЛАДА, срам ме е от нея, преди 2 години се запалих по типо, защото бачках в автосервиз и оправихме блъснато типо (търкаляно по покрив) като го стегнахме, аз го ползвах за да ходя да си взимам обяд и ей така да разпускам... просто както седнах в тази кола, така всичко ми пасна по мярка, тогава се качих за 1ви път и знаех кое за какво е, защот отака го чуствах. По нататък карах още няколко типо-та и любовта ми нарастна пвече
За бачкането -- тази година ми е бала, ще имам доста пари от подаръци като за старт, и като побачкам малко и ето я бричката в моите ръце :twisted: Но име толкова време поне до бала... :(
fiat tipo
|
Нед Фев 19, 2006 7:09 pm |
|
 |
Nino
|
tipoFEN написа: не съм от Аврен , на 18 съм и вече половин година карам ЛАДА, срам ме е от нея, преди 2 години се запалих по типо, защото бачках в автосервиз и оправихме блъснато типо (търкаляно по покрив) като го стегнахме, аз го ползвах за да ходя да си взимам обяд и ей така да разпускам... просто както седнах в тази кола, така всичко ми пасна по мярка, тогава се качих за 1ви път и знаех кое за какво е, защот отака го чуствах. По нататък карах още няколко типо-та и любовта ми нарастна пвече За бачкането -- тази година ми е бала, ще имам доста пари от подаръци като за старт, и като побачкам малко и ето я бричката в моите ръце :twisted: Но име толкова време поне до бала... :(
Нема да се плашиш, като дойде бала ни каниш и ние ще дадем някой лев!!! :mrgreen:
А иначе днес бях в една автокъща и сядах в едно "Стило".. също както казваш ти, абсолютно ми пасва по мярка.. то беше двуврато, аз съм си бая големичък 185см/115 кг и кат' си дръпна седалката назад .. кеф! 1.6/16в .. сто и колко коня, моторчето му пее,пее.
Я събирай пари са Стило!!!!Опелчетата и другите бангии някак много унило стояха до него.Пък и то беше цвят "Ферари",червено.Даже юнаците бяха почти съгласни на бартер, да дам Пунтото, доплащам и във вторник съм със Стилото.Кат' се прибрах у нас, споделих с шефката тя ми би един задвратник и ме свали в реалността!!! 
|
Нед Фев 19, 2006 9:54 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Mitko написа: Я всеки да кихне по 2 левчета да вземем Типо на колегата.
То скоро и по 1 лев ще е достатъчен!
|
Пон Фев 20, 2006 10:55 am |
|
 |
Abarth.
|
|
Пон Фев 20, 2006 5:36 pm |
|
 |
tipoFEN
Кара балканче
|
хич не ме кефи електронното табло, иначе съм преровил гугъл за типо ;) 
fiat tipo
|
Пон Фев 20, 2006 6:23 pm |
|
 |
Ferrari
|
tipoFEN написа: хич не ме кефи електронното табло, иначе съм преровил гугъл за типо ;) 
При електронното се чувстваш като в самолет.
|
Пон Фев 20, 2006 6:26 pm |
|
 |
2fast
Кара кола
Регистриран на: Вто Ное 01, 2005 12:10 pm Мнения: 200 Местоположение: София 01 Средец
|
Електронното е по-готино, аз имам и с двете и май електронното ме кефи повече.
_________________ The world belongs to those who dare to be first
|
Вто Фев 21, 2006 11:06 am |
|
 |
tonov
|
tipoFEN написа: хич не ме кефи електронното табло, иначе съм преровил гугъл за типо ;) 
Това го казват собствениците на типо/темпра с аналогови табла, щот ни завиждат :mrgreen:
|
Вто Фев 21, 2006 6:50 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 15 мнения ] |
|