Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 8:19 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 14 мнения ] 
Относно немърливите шофьори каращи с нерегулирани фарове.... 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST Относно немърливите шофьори каращи с нерегулирани фарове....
Е... за тия пък как ще ги защитите?
Тръгнал Сульо да кара нощем ама единия му фар свети толкова нагоре че не се стои пред него. Или пък и двата му къси фара светят като дългите. Присветкаш му да смъкне на къси а той ти пуска дълги да видиш че пича си кара на къси. Игаси купона, игаси наглостта. И не им пука че късите им са много нагоре и пречат на другите така. Поне половината коли на пътя са с такива фарове. Е аз немога така... парво че аз няма да виждам качествено и второ ще знам че заслепявам корите пред мен.
Обаче според закона Сульо не е в нарушение щото закона нищо не казва за това. А моите халогине примерно светят на 2 метра пред колата и не пречат на никой, но простите куки се заяждат що съм ги бил пуснал като нямало мъгла. И актове ше пишели...

Променям и това заглавие така, че да не съдържа обидна квалификация за когото и да било!
Иначе, съм съгласен с възмущението ти, защото и аз съм потърпевш от такива сватбарски светлини!
kiro_of_the_day

Нед Фев 12, 2006 3:31 am
Профил
Фиат идол
Фиат идол

UNREAD_POST Re: Относно мърльовците каращи с нерегулирани фарове....
Mitko

аз също изразих мнение,но както и да е.

Последна промяна pakumba на Нед Фев 12, 2006 3:54 am, променена общо 2 пъти

Нед Фев 12, 2006 3:41 am
Профил
UNREAD_POST 
:ranting2: Най- обичам като видя единия му фар да ти бие в мозъка, а другия въобще да ни свети :!: Кретени :!: Масово бакшовете карат със силни къси светлини.
Уж течеше акция Светлина, дрън дрън и което е по- фрапантното видях кола на КАТ с неизправни светлини(единия фар не светеше).Е как ще ни респектират :?:

Нед Фев 12, 2006 3:43 am
UNREAD_POST 
Колега pakumba84. Човека изразява ммение. Взимаш становище или не е твое решение, но айде да пазим добрия тон. Ти ли ще си оправиш мнението си или да го оправи модератор.

Нед Фев 12, 2006 3:44 am
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Виж тук и аз съм съгласен. Тва е много гадно с високите фарове, а не разбирам защо не могат да се ползват халогени, като са насочени надолу и никой не заслепяват..Има един момент, който трябва да се отбележи. За хората, които нямат ел. регулация на фаровете, не е много лесно като качат повече хора да не заслепяват. То просто не зависи от тях..Иначе за различията във фаровете е гадно наистина..Но защо винаги трябва да формулираш заглавията така, че да има хора, които могат да се засегнат. Мен не ми дреме, но от над 1800 потребители все някой може да се обиди..Не можеш ли неутрални заглавия да пишеш . Казвам това не, за да се заяждам, а за предотвратя скандали...Айде :beer:

Нед Фев 12, 2006 5:06 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Аз се дразня много повече за товаче че на мен тъпите куки са ми написали вече два акта за халогени
а на коли които късите им са като дълги нищо :angry:

Нед Фев 12, 2006 9:38 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
ABARTH написа:
Аз се дразня много повече за товаче че на мен тъпите куки са ми написали вече два акта за халогени
а на коли които късите им са като дълги нищо :angry:

А на какво основание са ти написали тези актове?Иначе за дългите къси страшно много коли карат така и според мен нарочно са си ги нагласили така.

Нед Фев 12, 2006 12:06 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
На основание някав си член който забранява излолзването на халогени ако видимоста не е под 150м

Нед Фев 12, 2006 12:30 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Сигурно има някаква санкция за нерегулирани фарове, но не знам как ченгетата могат да се впрегнат да решават на кого как му светят! Поне при съмнение за нередност могат да пратят на реглаж, а ако не идеш в определен срок, да ти лепнат глоба!

Най-гадната ми преживелица е разминаване с автобус! Понеже фаровете му идват горе-долу на височината на очите, а изобщо не светеха надолу ни най-малко, имах чувството че съм кацнал на слънцето! Къси-дълги от моя страна, а тоя като включи и дългите, след като се приближи на нужното му за мръсотийка разстояние) и ме е.... в г.... абе, лошо племе!

Особено "професионалните" шофери, на които не знам какво им е професионалното!?

Сталин е казал, че ако трябва да започне реформа в армията, първо ще се наложи да избие най-долната пасмина, а именно шофьорите! :wink:

Нед Фев 12, 2006 4:11 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
фаровете са за това да се виждат отдалече и от всички ...нищо не пречи да си нагласиш огледалата така ,че тоя от зад да не ти свети ,както и на човека със СУПЕР СИЛНИТЕ ФАРОВЕ ,зор да му гледаш фаровете !!!!!!!!
аз спецялно съм чувал само хора които карат с очила ,да имат проблеми със светлините мощно време но за всичко си има решение .

иначе тия ,кьоравите с по 1 фар дето са ,трябва да има големи глоби .

Нед Фев 12, 2006 7:46 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
tomazo написа:
иначе тия ,кьоравите с по 1 фар дето са ,трябва да има големи глоби .

Аз пък с това няма да се съглася :twisted:
Преди 2 седмици се връщах към 24:00 от футболен мач (играхме в зала Христо Ботев) и на връщане хоп единия фар спря да свети! След два километъра до ОМВ-то в Мусагеница зачакали катаджиите.. спряха засилилото се такси зад мен... а на мен изобщо не ме пипнаха! За това, че не се заядоха с мен им казвам евала!
В големия студ и в тъмницата нямаше начин да сменя изгорялата крушка (в жабката имах резервни), особено като се има в предвид, че за да достигна до крушката трябваше да развивам 2 болта на кофти място! На следващият ден я смених. И к'во? Сега да се глобяваме, за това че по пътя ти е изгоряла крушката?

Нед Фев 12, 2006 9:10 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
тези инциденти в града където е осветено имаш оправдание !! а и във всяка бензиностанция има крушки !!!
то си е и до човек де !ти би ли тръгнал така ма дълъг път ??? не случайно сърбите като те спрат и искат да видят дали имаш резервни крушки за фаровете.

и да вметна нещо по темата .едва ли някой има келепир от това да не са му регулирани фаровете или да си ги бримчи нагоре :mrgreen:
не стига,че 100 пъти най -малко ще му направят "светкавица" ,хем няма да вижда по добре ,хем после ще е като заварчик 7-и разряд 8)

Нед Фев 12, 2006 9:24 pm
Профил
UNREAD_POST 
За забраната за използването на т.н. халогени винаги съм изпадал в недоумение защо е въведена!
Нерегулираните фарове, които заслепяват са десетки пъти по-опасни!
Не мога да разбера тези немърливи колеги, които по този начин мъчат и себе си и осталалите
участници в движението, пък и създават опастности!
Абе с две думи "Оти да е лесно като може да е трудно?".

Пон Фев 13, 2006 3:33 pm
UNREAD_POST 
Пради два дена се връщах от Пловдив през ноща. Нарочно си поставих задача да броя автомобилите с неработещ един фар. Преброих 17 до Пазарджик.

Пон Фев 13, 2006 5:38 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 14 мнения ]