Автор |
Съобщение |
tipoFEN
Кара балканче
|
 Как най-бързо да събера 2 бона
Хорааа отчаян съм искам го това типо... :x :cry: :?
_________________ Живея за да карам ТИПО!!!
Ей това ми е мечтата - 1.8i.e. (1756куб.см 103к.с)
ЛУД СЪМ МАМО, ЯМ ПАРКЕТ!!! ИСКАМ ТИПО!!!
fiat tipo
|
Чет Фев 09, 2006 10:39 pm |
|
 |
pugsy
|
чакай м/у 20-30-та дата бабичките за пенсий или фани бий манговците да им зимаш бакър-а :mrgreen:
|
Чет Фев 09, 2006 10:51 pm |
|
 |
me_to_u
|
 Re: Как най-бързо да събера 2 бона
tipoFEN написа: Хорааа отчаян съм искам го това типо... :x :cry: :?
Повече бачкане  и ще има 
|
Чет Фев 09, 2006 11:04 pm |
|
 |
tzetzo_slavista
Кара кола
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:56 pm Мнения: 287 Местоположение: Бъкстон
|
Това за бабите не е лоша идея  но бих ти препорачал нещо от рода на еврофутбол,sportingbet,globet да речем-ако ги разбираш тея работи и имаш малко късмет и сърце можеш да пробваш! 
_________________ Fiat Punto 1.7 TD
|
Чет Фев 09, 2006 11:40 pm |
|
 |
tipoFEN
Кара балканче
|
Скоро почвам бачкане през деня и вечерта... ама пак ще ми трябват поне 3 месеца....
целта ми е момиче - луда е да кара кола... и само това я прави щастлива, и не само за нея де... ама искам си лична колаааа :twisted: :evil: не ми се чака толкова месеци...
fiat tipo
|
Пет Фев 10, 2006 12:40 am |
|
 |
Ferrari
|
tipoFEN написа: Скоро почвам бачкане през деня и вечерта... ама пак ще ми трябват поне 3 месеца....
целта ми е момиче - луда е да кара кола... и само това я прави щастлива, и не само за нея де... ама искам си лична колаааа :twisted: :evil: не ми се чака толкова месеци...
Пич ако ще е с теб заради едната кола не си струва.
|
Пет Фев 10, 2006 1:20 am |
|
 |
tzetzo_slavista
Кара кола
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:56 pm Мнения: 287 Местоположение: Бъкстон
|
tipoFEN написа: Скоро почвам бачкане през деня и вечерта... ама пак ще ми трябват поне 3 месеца....
Еее пич недей така бе-земи колата първо за себе си,ти да си се радваш,а пък момето ако избира по колите не е много на добре работата-но все пак ти си знаеш най-добре!
_________________ Fiat Punto 1.7 TD
|
Пет Фев 10, 2006 12:05 pm |
|
 |
2fast
Кара кола
Регистриран на: Вто Ное 01, 2005 12:10 pm Мнения: 200 Местоположение: София 01 Средец
|
Кофти е тая работа с мацката- сега ще вземеш Типо утре ще и се привози в Фиат Купе ....
_________________ The world belongs to those who dare to be first
|
Пет Фев 10, 2006 12:23 pm |
|
 |
tipoFEN
Кара балканче
|
не го взимам главно за нея... просто вече не издържам, искам кола :cry:
а за нея... хич няма да и е скучно някоя вечер да правя селски изпълнения + че много хора са ми казвали че колата е като мед за жените(мухи)
Главно си я искам само за мен(колата) просто тя ще ускори темпото с гаджосването, защото момичето е фенка на бързите скорости
Иначе сега чат пат юркам на тате ладата... ноо не смея да ходя някъде с нея, просто за кеф...
fiat tipo
|
Пет Фев 10, 2006 1:23 pm |
|
 |
pakumba
Фиат идол
Регистриран на: Пет Юни 03, 2005 3:33 pm Мнения: 1330 Местоположение: София/Добрич
|
тийнпроблемс.ком :mrgreen:
|
Пет Фев 10, 2006 1:59 pm |
|
 |
Yavor
|
Пич виж сега - 2 бона са малък проблем ако имаш ти или твой близък постоянна работа с осигуровки и т.н.
1.Вземаш потребителски кредит със или без поръчители - при исловия които те утройват и за колкото години решиш че ще можеш да го плащаш. Грубо правили е : сума в хил.=брой години=100тина лева вноска на месец - т.е. ако вземеш 2 бона за две готини ще внасяш по около 100кинта на месец. Може и за повече години - вноската е по-малка ама общо плащаш доста повече лихви.
2.Правиш си една или някоко кредитни карти - осмукваш ги през банкомат и после във всяка внасяш всеки месец по малко - да има за лихви и покриваш по малко глваница и това е.
|
Пет Фев 10, 2006 2:50 pm |
|
 |
me_to_u
|
pakumba84 написа: тийнпроблемс.ком :mrgreen:
:mrgreen:
|
Пет Фев 10, 2006 3:01 pm |
|
 |
pakumba
Фиат идол
Регистриран на: Пет Юни 03, 2005 3:33 pm Мнения: 1330 Местоположение: София/Добрич
|
Yavor написа: Пич виж сега - 2 бона са малък проблем ако имаш ти или твой близък постоянна работа с осигуровки и 2.Правиш си една или някоко кредитни карти - осмукваш ги през банкомат и после във всяка внасяш всеки месец по малко - да има за лихви и покриваш по малко глваница и това е.
я го поясни това малко :roll:
|
Пет Фев 10, 2006 9:03 pm |
|
 |
Sven
|
И аз преди си мислих ,че взимаш кола и си готов :mrgreen: , но колата не движи с вода , нито подръжката е безплатна  така че мога да кажа от личен опит че това което си го представяш сега, въобще няма ад е така като имаш кола. Просто съвет
|
Пет Фев 10, 2006 10:44 pm |
|
 |
коцев
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 8:41 pm Мнения: 447 Местоположение: Ловеч
|
На тия шантави години с тия калпави политици да правиш заеми си е лудост.Ще се насадиш на пачи яйца .Ако трябва си поработи една година и спокойно си вземи колца за да разполагаш после с парици за нея. 
_________________ Пунто 1.2 пълен инжекцион --ГОЛЯМАТА РАБОТА !!!
|
Пет Фев 10, 2006 11:04 pm |
|
|