Автор |
Съобщение |
1115
Модератор
Регистриран на: Вто Юни 28, 2005 9:20 pm Мнения: 272 Местоположение: София
|
 Крадците полудяха
Вчера тези типове ми счупили прозореца на колата и ми претарашили колата.
Познайте какво откраднали - лепенките на клуба и кабела за радар-детектора.
Айде кабела иди-дойди, ама лепенките за какво са им?
Не ми се вярва крадец да кара фиат.........
В този ред на мисли - ако видите голф с нашите лепенки - запишете му номера и ми го дайте моля.
Последна промяна 1115 на Пет Фев 03, 2006 10:01 am, променена общо 1 път
|
Пет Фев 03, 2006 9:10 am |
|
 |
drago_1
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 4:41 pm Мнения: 71 Местоположение: София 13 Надежда
|
|
Пет Фев 03, 2006 9:55 am |
|
 |
toko
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Апр 07, 2005 8:50 pm Мнения: 412 Местоположение: София
|
 Re: Крадците полудяха
1115 написа: Вчера тези типове ми счупили прозореца на колата и ми претарашили колата.
Познайте какво откраднали - лепенките на клуба и кабела за радар-детектора. Айде кабела иди-дойди, ама лепенките за какво са им? Не ми се вярва крадец да кара фиат......... В този ред на мисли - ако видите голф с нашите лепенки - запишете му номера и ми го дайте моля. на една приятелка пък и разбили колата и взели... волана! верно че типото е седичи, ама може ли такава простотия, как да се прибере момичето!?
_________________ "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
|
Пет Фев 03, 2006 11:38 am |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
toko написа: 1115 написа: Вчера тези типове ми счупили прозореца на колата и ми претарашили колата.
Познайте какво откраднали - лепенките на клуба и кабела за радар-детектора. Айде кабела иди-дойди, ама лепенките за какво са им? Не ми се вярва крадец да кара фиат......... В този ред на мисли - ако видите голф с нашите лепенки - запишете му номера и ми го дайте моля. на една приятелка пък и разбили колата и взели... волана! верно че типото е седичи, ама може ли такава простотия, как да се прибере момичето!?
ще приспособи момичето като мистър Бийн
хахахахаха  ... то не че е смешно, ама е трагично... ужас... тия хора нямат акъл!
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Пет Фев 03, 2006 12:00 pm |
|
 |
ThE_PuNiSHeR
|
ми те като разбият, и да не земат нищо :lol::lol::lol::lol: ........
|
Пет Фев 03, 2006 12:40 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
1115 написа: Вчера тези типове ми счупили прозореца на колата и ми претарашили колата.
Познайте какво откраднали - лепенките на клуба и кабела за радар-детектора. Айде кабела иди-дойди, ама лепенките за какво са им? Не ми се вярва крадец да кара фиат......... В този ред на мисли - ако видите голф с нашите лепенки - запишете му номера и ми го дайте моля.
тъпи парчета
наркомани
търсили са нещо набързо и после да го продадат за 5-10 лева
сега само разправии със застрахователите
Пет Фев 03, 2006 12:48 pm |
|
 |
muf_bi4
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Окт 23, 2005 6:09 pm Мнения: 152 Местоположение: Казанлък
|
от лепенката могат да изкарат доста :mrgreen:
|
Пет Фев 03, 2006 12:55 pm |
|
 |
blader
Кара кола
Регистриран на: Пон Май 02, 2005 2:08 pm Мнения: 326 Местоположение: София
|
Хм, вземе да направим регистър на това кой на коя кола е лепнал лепенка и ако засечем някой който не отговаря на регистъра пък има лепенка, тежко му :twisted: :twisted: :twisted:
_________________ FIAT Bravo 1.6 16V '97
|
Пет Фев 03, 2006 2:04 pm |
|
 |
perlsite
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:19 am Мнения: 712 Местоположение: София
|
blader написа: Хм, вземе да направим регистър на това кой на коя кола е лепнал лепенка и ако засечем някой който не отговаря на регистъра пък има лепенка, тежко му :twisted: :twisted: :twisted:
Да бяхте им сложили по един баркод.. и веднага щяхте да го изловите 
_________________ FIAT Marea
|
Пет Фев 03, 2006 2:33 pm |
|
 |
1115
Модератор
Регистриран на: Вто Юни 28, 2005 9:20 pm Мнения: 272 Местоположение: София
|
sev написа: ...сега само разправии със застрахователите
Интересно - застрахователите ми писаха щета и ме пратиха във Ванто да ми сменят джама без никакви проблеми  .
|
Пет Фев 03, 2006 11:48 pm |
|
 |
Humppa
Кара кола
Регистриран на: Чет Май 05, 2005 8:54 am Мнения: 266 Местоположение: Белене
|
1115 написа: sev написа: ...сега само разправии със застрахователите Интересно - застрахователите ми писаха щета и ме пратиха във Ванто да ми сменят джама без никакви проблеми  .
Браво! Попаднал си на печени застрахователи, не на мошенници. Дано скоро се изчисти и този сегмент на икономиката от мутри и мошенници.
_________________ FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103hp
KAWASAKI ZL600B Eliminator 600cc 16v 61hp
-----------------------------------------------------
Хора, не газете животните с колите си по пътищата!
|
Съб Фев 04, 2006 12:13 am |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
Humppa написа: 1115 написа: sev написа: ...сега само разправии със застрахователите Интересно - застрахователите ми писаха щета и ме пратиха във Ванто да ми сменят джама без никакви проблеми  . Браво! Попаднал си на печени застрахователи, не на мошенници. Дано скоро се изчисти и този сегмент на икономиката от мутри и мошенници.
от мутрите трудно
просто стават коректни
онзи ден четох интервю с един от шефовете на застрахователна компания
каза, че не били мутри - просто бачкали здраво 
Съб Фев 04, 2006 9:42 am |
|
 |
stef
Фиат идол
Регистриран на: Пон Май 23, 2005 4:18 pm Мнения: 1403 Местоположение: пловдив
|
1115 написа: sev написа: ...сега само разправии със застрахователите Интересно - застрахователите ми писаха щета и ме пратиха във Ванто да ми сменят джама без никакви проблеми  .
не се учудвай счупено стъкло е щетата която плащат без проблеми и веднага/не зависимо кой е застрахователя/, но опреш ли за друго/дано да не се случва на никого/ тогава вече започват разправиите и не дай си боже щетата да е над 500лв
_________________ TEMPRA 1.8 SW.SLX
UNO 1.0 FIRE
|
Съб Фев 04, 2006 11:12 am |
|
|