|
|
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 8:19 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
ПРОУЧВАНЕ!!! Емблеми HF, ABARTH, QUADRIFOGLIO...
Автор |
Съобщение |
Sraaaaa
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Нед Апр 03, 2005 5:40 pm Мнения: 39 Местоположение: София, Ямбол
|
 ПРОУЧВАНЕ!!! Емблеми HF, ABARTH, QUADRIFOGLIO...
Първо да поясня, че в тази тема не се продава нищо! Искам да направя едно проучване, което ще ми помогне за по-нататъшната инициатива. Ако някой ви предложи някоя от следните значки за предната решетка на вашата кола на доста ниска цена, коя бихте си избрали? Имате предимството дори да избирате и цветовата гама. Примерно ако колата ви е синя може вместо червено слонче да бъде синьо, вместо буквите да са жълти могат да бъдат червени и т.н. А също така и залепващи се емблеми LANCIA, FIAT, ALFA ROMEO, HF, ABARTH и т.н. за джанти, тасове, прагове, калници и т.н. За повече информация пишете ЛС.
ЗНАЧКИ:
HF Evolution:
HF Final Edition red:
HF Final Edition blue:
Lancia Delta HPE:
ABARTH Italian thunder:
ABARTH Italian flag:
ЗАЛЕПВАЩИ ЕМБЛЕМИ:
ABARTH:
Alfa Romeo:
Fiat Corse:
Quadrifoglio:

_________________ Италянските коли са като жените - само фасони и курвенски номера ти пратвят
|
Чет Яну 26, 2006 1:46 pm |
|
 |
Yavor
|
Quadrifoglio
|
Чет Яну 26, 2006 2:04 pm |
|
 |
Sraaaaa
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Нед Апр 03, 2005 5:40 pm Мнения: 39 Местоположение: София, Ямбол
|
Тази емблема наистина е интересна. Само на Alfa Romeo ли се слага, или е просто символ на късмет?
_________________ Италянските коли са като жените - само фасони и курвенски номера ти пратвят
|
Чет Яну 26, 2006 2:21 pm |
|
 |
toko
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Апр 07, 2005 8:50 pm Мнения: 412 Местоположение: София
|
аз от известно време се оглеждам за fiat corse, ама ги няма никъде...
_________________ "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
|
Чет Яну 26, 2006 3:15 pm |
|
 |
BlueStorm
Регистриран на: Пет Апр 01, 2005 11:54 am Мнения: 390 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
"Quadrifoglio" се слага на Алфите които са 4х4 - постоянно зацепено. Английската им позивна май им беше "Green Cloverleaf". Много яки са всичките Алфи с този знак.
_________________ <<149C2.046>><<MOMO Pack>>
Последна промяна BlueStorm на Чет Яну 26, 2006 4:23 pm, променена общо 1 път
|
Чет Яну 26, 2006 3:32 pm |
|
 |
Pesho
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Яну 04, 2005 12:54 am Мнения: 99 Местоположение: София 19 Люлин
|
 Re
Abarth!!! Аз отдавна си търся такава, но никъде не мога да си намеря :(
_________________ Fiat Bravo 1.6 16v 103hp with K&N sport air filter
|
Чет Яну 26, 2006 3:34 pm |
|
 |
Zaphod
Член на клуба
Регистриран на: Сря Фев 02, 2005 3:41 pm Мнения: 677 Местоположение: София 20 Връбница
|
Колеги, темата е за Общи приказки, местя я там!
_________________ Alles in Ordnung
|
Чет Яну 26, 2006 5:02 pm |
|
 |
Sraaaaa
Кара ролкови кънки
|
Колеги много ви се моля бъдете по-конкретни!! Когато си избирате модел кажете какво точно ви трябва: значка за предна решетка, или залепващи се лепенки. И най-важното кой точно модел. Примерно:
"Аз искам модела ABARTH Italian flag за значка на предната решетка"
или
"Аз искам модела ABARTH Italian flag за залепване"
Ако искате си редактирайте съобщенията по-горе за да не ги пишете наново. Аз ще ги прочета пак!
toko кой модел на Fiat Corse търсиш? Този който съм показал ли?
|
Чет Яну 26, 2006 6:02 pm |
|
 |
toko
|
Sraaaaa написа: Колеги много ви се моля бъдете по-конкретни!! Когато си избирате модел кажете какво точно ви трябва: значка за предна решетка, или залепващи се лепенки. И най-важното кой точно модел. Примерно: "Аз искам модела ABARTH Italian flag за значка на предната решетка" или "Аз искам модела ABARTH Italian flag за залепване"
Ако искате си редактирайте съобщенията по-горе за да не ги пишете наново. Аз ще ги прочета пак!
toko кой модел на Fiat Corse търсиш? Този който съм показал ли? абсолютно да! търся да е нещо като по-изпъкнала лепенка /както емблемите на колите/ . ако можеш да ме офертираш... ще има 
_________________ "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
|
Чет Яну 26, 2006 6:14 pm |
|
 |
duw2
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Яну 01, 2006 1:34 pm Мнения: 98 Местоположение: Пловдив 06 Тракия
|
Не съм по окрасите, но ако предложиш нещо стилно за Капата ще помисля. Търся някакъв хубав трикольор. Ако измъкнеш надпис върху трикольор ще черпя яко. Само да не объркаш трикольорите.
_________________ Lancia Kappa, 2.0 20V, 155 k. с., бензин/метан
|
Пет Яну 27, 2006 12:54 am |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
и аз бих си взел 
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Пет Яну 27, 2006 1:11 am |
|
 |
Selqatin
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Яну 24, 2005 1:14 am Мнения: 667 Местоположение: Божурище
|
Интересни са емблемите,бих си взел а също и лепенки за главините на джантите ми Абарт...
И HF бих си сложил ама се съмнявам че ще е селско на пунтото :?
_________________ _______________________________________
0885261834
|
Пет Яну 27, 2006 1:41 am |
|
 |
diyan123
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Фев 01, 2006 3:32 am Мнения: 70 Местоположение: София 15 Младост
|
макар че праговете са на Абарт и вече имам емблеми от двете страни, то със сигурност бих си поръчал.може би за интериора.но в червено и жълто
_________________ продавам:
-обувки Energie,нови в кутия,43номер
-чисто нови ски Elan A200-168см,с чисто нови автомати
при интерес снимки и цени ;)
|
Чет Фев 02, 2006 2:26 am |
|
 |
toko
|
 ехо, какво стана с темата?
|
Чет Фев 02, 2006 11:52 am |
|
 |
Sraaaaa
Кара ролкови кънки
|
Продължавайте в същия дух! Днес ще сложа още модели, но също така ще трябва да изясним някои неща в Петък. Тогава ще имам по-сериозна информация по темата. Тогава ще бъде готов окончателно първия ABARTH!
|
Чет Фев 02, 2006 12:56 pm |
|
|