Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 12:50 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 15 мнения ] 
Респектирани ли сме 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Респектирани ли сме
Акция "респект" върви и ще върви неограничено време според сегашния министър на вътрешното ведомство. Как Ви се отразява движението на патрулките със светещи буркани. Според мен ефекта постепенно става обратен на първоначалната идея. Никой не се съобразявя с тези светлини, всички разбраха, че щом светлинния сигнал не е придружен със звуков не е необходимо да се чисти пътя. А като реално се налижи да се направи път мното от нас ще почнат да разсъждават,(услушват) вместо да реагират по правилния начин. За мен това е злоупотреба с правомощия. Вие сте, кажете си мнението.

Нед Яну 15, 2006 4:44 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
ами на мен ми харесва щото ги виждам от далече и вероятноста да ме хванат в издънка е по малка

Нед Яну 15, 2006 6:00 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Според мен е хубаво ,че се движат с пуснати лампи.Това е целта да се осеща полицейското присъствие ,а не да се кирят като партизани по храстите.

Нед Яну 15, 2006 7:12 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Аз лично хич не съм респектиран, камо ли бандюгите.... :x

Хора, не газете животните с колите си по пътищата!

Пон Яну 16, 2006 12:09 am
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Надявам се резултата от акцията да е по масово присъствие на органите на реда по улиците и повишаване на респекта към тях - но струва ми се с такаква акция няма да стане - те колкото и да се мъчат няма да го постигнат , ако ние гражданите не сменим мисленето си за тях ... но струва ми се това е тръгнало много отдавна и е в лоша посока, пример - отношението към полицията в другите държави! Вярно че то и отношението на полицията към гражданите в другите държави е по различно ... но надявам се и при нас да стане такова !

Пон Яну 16, 2006 9:55 am
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
Много ме респектират. Особено когато едната лампа не им свети и единия фар също, а ме спират за акция сФетлина. Ама най-голям респект получих една сутрин около 6-6:30 на една бензиностанция. Бяха седнали да пият кафе единия пишеше рапортя в една тетрадка, другия на съседната маса съвсем спокойно си извади едно фолио от цигарки развиси го и си смракна няколко пъти с носле. То във всяко стадо си има мърша ама в българската милиция май мъшата е мнозинство.

Пон Яну 16, 2006 11:08 am
UNREAD_POST 
TORINO_MOTOR написа:
Според мен е хубаво ,че се движат с пуснати лампи.Това е целта да се осеща полицейското присъствие ,а не да се кирят като партизани по храстите.

А ... пак почнаха! По бул. Европа пак дремят охранителна полиция със загасени лампи по пешеходните светофари и захлебват вечерно време!

Междодругото - какво мислите за филмчето вчера по Нова?

Пон Яну 16, 2006 11:48 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Страшно съм респектирана... особено като се държат като дрисльовци и карат нарочно с 20 км./ч. в най-натовареното движение... даже вчера ни се случи - влачеха се с по-малко от 20 км. до кооперативния пазар в Русе, където и без техните лиготии винаги има задръстване..... Ама какво да направим... такъв им е манталитета и мисленето... (ако по-голямата част от тях имат мисловна дейност изобщо :x

Пон Яну 16, 2006 12:44 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
z написа:
. даже вчера ни се случи - влачеха се с по-малко от 20 км. до кооперативния пазар в Русе,

Верно ... аз карах отзад !

Пон Яну 16, 2006 6:42 pm
Профил ICQ WWW
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Пълна тъпотия. Те шумкарите пак не ги светват докато дебнат из засада, а през останалото време само ми вадят очите, ай сиктир бе.
Мнозинството от Бг-полицаите трябва да се научи, че работата им е да са в услуга на обществото, а не обратното. Казвам мнозинството, защото мисля, че все пак една малка част от тях го осъзнават. Нека им/си пожелаем тази малка част да се разраства.
П.С. За акцията като цяло: тя пък е дело (хрумване) на някой чиновник, дето по цъл дън кисне на некое бюро или се вози на служебен мерцедес, та и тук мнението ми е :x

Пон Яну 16, 2006 7:02 pm
Профил
UNREAD_POST 
По точно - на добре известния ни министър, известен плевенски :drunk: и :flush: !!

Пон Яну 16, 2006 8:01 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
zgabrovski написа:
По точно - на добре известния ни министър, известен плевенски :drunk: и :flush: !!
Ми на човека му омръзна да пикае във фонтаните на центъра на Плевен, та дойде да препикае тия пред МС. :evil:

Пон Яну 16, 2006 8:15 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Код:
Респектирани ли сме

Никак даже... :roll:

Пон Яну 16, 2006 8:24 pm
UNREAD_POST 
От какво да съм респектиран? От светещи в синьо буркани върху главите на т.н. полицаи ли?
Не не съм респектиран, и няма да бъда, защото тази акция освен със карнавални сини светлини
се изразяваше само още в разходка по Софийските улици на "качулките", та да се плашат децата.
Боже мили, аз си умирам от смях та камо ли "нежните" мутри.

РЕСПЕКТА като такъв колеги се постига не с премигващи светлинки, а с дългогодишно изграждане на
взаимно доверие между гражданите и институциите в случая-КАТ-Пътна полиция и с още мнооого неща и нещица!
Как да сам респектиран от полуграмотните пътни полицаи, които и на сън бълнуват
"И кво ше праим ся?" със съответния тъпоумен поглед и мазна усмивчица.
В МВР със сигурност има изключително умни и кадърни хора но ТЕ НЕ СА В КАТ - Пътна полиция.

Вто Яну 17, 2006 4:19 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST Re: Респектирани ли сме
доста от тях хитруват
и си гасят лампите - точно когато дебнат в засада
а това беше една от причините, поради която министъра ги накара да ги включват

Вто Яну 17, 2006 6:22 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 15 мнения ]