|
 |
 |
|
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 12:34 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
pugsy
|
 документи за двигател
взех си двигател от колега от форума
интересуваме какви документи са необходими в кат при регистрирането
колата от която е двг. е спряна от движение и талона е в кат
|
Съб Яну 14, 2006 12:39 pm |
|
 |
pugsy
|
никой ли няма представа от тези неща,поне някой да каже от кой може да получа тази информация
|
Нед Яну 15, 2006 2:06 am |
|
 |
me_to_u
|
Документа за покупко-продажба от нотариуса и талона на колата ти трябват. Нищо друго. Поне така беше преди 2 години. :roll:
|
Нед Яну 15, 2006 11:21 am |
|
 |
TORINO_MOTOR
Кара кола
Регистриран на: Съб Яну 08, 2005 11:28 am Мнения: 205 Местоположение: София/Дружба-2
|
еми талона естествено ,иначе от къде си го взел този мотор и се почва една.
_________________ FIAT MAREA 1.9TD
|
Нед Яну 15, 2006 11:41 am |
|
 |
pugsy
|
талона хубаво,ама по нагоре написах,че колата е спряна от движение,т.е. талона е в кат
|
Нед Яну 15, 2006 12:01 pm |
|
 |
me_to_u
|
Ами отиди в КАТ при учтивите лелички и им обясни ситуацията. Би следвало по служебен път да ти издадат бележка за двигателя, щом талона е там.
|
Нед Яну 15, 2006 12:25 pm |
|
 |
pugsy
|
аха
за това не се бях сетил утре отивам да проверя 
|
Нед Яну 15, 2006 12:33 pm |
|
 |
1115
Модератор
Регистриран на: Вто Юни 28, 2005 9:20 pm Мнения: 272 Местоположение: София
|
Ами аз искам да си купя бракуван двигател........от кола която въобще не е в българия?
какъв талон да му търся?
дали не става само с договор за покупко продажба?
мотора е от автоморга.
Никой ли не го е правил.
|
Нед Яну 15, 2006 12:57 pm |
|
 |
me_to_u
|
1115 написа: Ами аз искам да си купя бракуван двигател........от кола която въобще не е в българия? какъв талон да му търся? дали не става само с договор за покупко продажба? мотора е от автоморга. Никой ли не го е правил.
От моргите издават документи за съответния двигател. Само с договор няма да стане. Трябва да се провери номера на двигателя да не от краден автомобил. Само че работата с митото май е лоша, мисля се заплаща процент от митническата стойност на колата(50%:roll:). :roll: Чувал съм, че внасят двигателите на части(със свалена глава?)и не се заплаща мито, ама това са някакви неща, за които не съм проверявал...
|
Нед Яну 15, 2006 3:55 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|