Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 12:33 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Mercedes-Benz Sprinter обиколи Земята 22 пъти без ремонт 
Автор Съобщение
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST Mercedes-Benz Sprinter обиколи Земята 22 пъти без ремонт
Качеството се отплаща. Такова поне е положението при Клаус Шаде, който използва своя Mercedes-Benz Sprinter в продължение на 10 години. От момента на първото сядане зад волана на своя бус, г-н Шаде е изминал повече от 900 000 километра, равняващи се на 22 пъти обиколката на нашата планета. През цялото време, като се изключат стандартните сервизни намеси за подмяна на консумативи, подводачът и неговото превозно средство не са влизали в сервиз за ремонт.

Клаус Шаде работи в сектора на разпространение на печатни издания и в резултат на своето възхищение към своя Mercedes-Benz Sprinter, той е изписал в задната му част “Повече от 900 000 километра по часовник. Вие знаете къде сте с Mercedes”. По думите на г-н Шаде, ако някога се наложи да изостави своя любим Mercedes-Benz Sprinter, то той ще бъде заменен несъмнено от неговия наследник. От момента на представянето на модела Sprinter от 1995 година, до момента от него са продадени повече от 1 милион екземпляра. През годините, Mercedes-Benz Sprinter беше обявен няколко пъти за Ван на годината.

Чет Дек 22, 2005 10:47 am
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST Re: Mercedes-Benz Sprinter обиколи Земята 22 пъти без ремонт
Sluncho написа:
Качеството се отплаща. Такова поне е положението при Клаус Шаде, който използва своя Mercedes-Benz Sprinter в продължение на 10 години. От момента на първото сядане зад волана на своя бус, г-н Шаде е изминал повече от 900 000 километра, равняващи се на 22 пъти обиколката на нашата планета. През цялото време, като се изключат стандартните сервизни намеси за подмяна на консумативи, подводачът и неговото превозно средство не са влизали в сервиз за ремонт.

Клаус Шаде работи в сектора на разпространение на печатни издания и в резултат на своето възхищение към своя Mercedes-Benz Sprinter, той е изписал в задната му част “Повече от 900 000 километра по часовник. Вие знаете къде сте с Mercedes”. По думите на г-н Шаде, ако някога се наложи да изостави своя любим Mercedes-Benz Sprinter, то той ще бъде заменен несъмнено от неговия наследник. От момента на представянето на модела Sprinter от 1995 година, до момента от него са продадени повече от 1 милион екземпляра. През годините, Mercedes-Benz Sprinter беше обявен няколко пъти за Ван на годината.

е от тва по голяма лъжа не бях чувал тоя КЛАУС нещо се е объркал или може би имал предвид без да се отваря мотора /така съм по съгласен/ но да твърди че е сменял само консумативи еее ние да не пасем трева - водни помпи лагери на главини и др такива ако ги смята за консуматив може , то тогава за тоя спринтер в магазините не трябва да се продават резервни части а само накладки ремъци и филтри

Чет Дек 22, 2005 6:15 pm
Профил
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Цитат:
Такова поне е положението при Клаус Шаде, който използва своя Mercedes-Benz Sprinter в продължение на 10 години. От момента на първото сядане зад волана на своя бус, г-н Шаде е изминал повече от 900 000 километра, равняващи се на 22 пъти обиколката на

А като дойде в Бьлгария, ще бьде с пробег ..... 90 000 !
Това е за Мерцедес, а нещо интересно за ФИАТ???

Чет Дек 22, 2005 9:45 pm
Профил WWW
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST 
Абе ходете си в форума на Мерцедес да си се лъжете, че ми омръзна да спора. Тък царува Фиат и това е.

Пет Дек 23, 2005 1:59 am
Профил
UNREAD_POST 
bademino написа:
Абе ходете си в форума на Мерцедес да си се лъжете, че ми омръзна да спора. Тък царува Фиат и това е.

Колегата е от нашия форум:) просто явно е видял тва някъде и го е впечатлило и го е пост-нал тук :)
Да ми дадат на мен един Нов Спринтер па да видим колко ще издържи :)

Пет Дек 23, 2005 11:15 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ]