Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 12:33 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
колко мога да взема 
Автор Съобщение
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки

UNREAD_POST колко мога да взема
Колко мога да взема от моят Fiat Punto 1.1 1996 без екстри без музика има чип в ключа на 100 хиляди километра отлично състояние ако реша да го продам 2 врати тъмно син

Пет Дек 02, 2005 12:15 am
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Ами колега...относително е. Зависи от външния вид, техническото състояние, дали е с каско....и на пазарлък. Аз лично преди да си купя колата я прекарах на сервиз за да проверя техническото състояние. Ако има проблем по техническата част.....съответно се отбива от цената....Не знам, нека другите колеги да кажат...ако колата е в добър външен вид и в добро техническо състояние.....3800....максимум 4000 :?. По цената съдя от това, че до мен където живея има една автокъща, където постоянно внасят предимно италиянски автомобили....тези дни докараха 3-4 пунта на цена около 4000 и човека, който ги продава го познавам....винаги сваля около 200лв...а на всички коли слага нови акомулатори и касетофони....Предполагам цените са му добри защото бързо свършват... :)
Успех с продажбата :wink:

Пет Дек 02, 2005 10:28 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Аз моето го продадох преди 2 месеца за 3500, беше 1.1/1993, с газова и доста ремонти, сменени масла, филтри, зимни и летни гуми... Беше обявено на 3800 и го продадох точно за 1 месец.
Ако е с префектен вид - може и да успееш за 3800-4000, само един съвет - ако е mobile.bg му сложи цена 0 лв за да излиза най-отгоре при търсене. Когато аз направих така обажданията скочиха 3 пъти.

Съб Дек 03, 2005 2:14 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ]