|
 |
 |
|
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 6:56 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 1 мнение ] |
|
Първи сняг + летни гуми = целувка с бордюра
Автор |
Съобщение |
Bobolin
Кара балканче
|
 Първи сняг + летни гуми = целувка с бордюра
Падна първия сняг. Изкарвам си Типо-то и поемам към работа. Гумите - летни. Мързи ме да ходя до сервиза. Наближавам работа. Някакъв човечец спрял с колицата в моето платно. Движежейки се с култовото ускорение от 20 км/ч и усещайки леда под мен нежно почти прочувствено завъртам леко на ляво волана с цел заобикаляне на субекта пред мен. И тук започна лошото. Типо-то ми тегли една и плавно донякъде грациозно се понесе по диагонал към отсрещния бордюр. Аз виждайки неизбежното зачаках ... След около 2-3 секунди се чу тъп удар от сблъсък с каменното ограничение на пътното платно познато повече като бордюр. Включих нежно на първа. Колата потегли. Стори ми се че е добрър знак. Паркирах. Поледнах предното ляво колело - късметлия съм си. Капака на джантата се беше пръснал но другото си беше здраво. Извод - кофти комбинация е да се кара по лед с летни гуми.
|
Сря Ное 23, 2005 2:41 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 1 мнение ] |
|