Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 11:41 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
НАЙ-НАКРАЯ !!! 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST НАЙ-НАКРАЯ !!!
най-накрая мамка му ... италянски коли
пичове ... казаха ми че в новия ниид фор спиид имало фиат и ферари вече за тунване :)
двете предишни игри в които имаше фиат конкретно като кола за избор не бяха толкова известни но това вече е водещо заглавие и съм убеден че ще е купон от всякъде. аз сега я точа играта. всички да я взимат и да се оборудваме с по едно пунто като на жоро от цунами - то май само така ше напраиме по силно пунто от него :) нооо важното е интригата ... като надобрееме може да си праиме стартове междуклубно :D
ае всички пунтовци ин дъ гейм :D

Пет Ное 18, 2005 10:47 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
Готин, "мноо" ме дразни езика ти и хората са прави като ти казват да идеш другаде да си избиваш комплексите.Квартални кафенета бол! Не съм от много разговорливите, но съм от "мноо четящите".От както съм регистриран тук, подобен ГАДЕН, БАКШИШКИ ЕЗИК и начин на писане не съм прочел от никой.Явно модераторите и администраторите са много толерантни, щом не са ти подарили ТОТАЛЕН БАН.Въпрос на време е да открия специална тема за тебе, като ти "пейстна" бисерите...народа ще ти бие шута ти знаеш къде.Имай пред вид,че има и деца активни участници тук и на никой баща няма да му е прятен просташкия ти и бакшишки език.Да не ти казвам нещо по-силно,въпреки ,че то напира силно от мен... прочети тази тема..viewtopic.php?t=3063
Силно ти препоръчвам членство във www.tuning.bg

Съб Ное 19, 2005 12:05 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ]