Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 1:04 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 12 мнения ] 
Направих сефтето за годината .... 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST Направих сефтето за годината ....
преди 2 часа на идване за работа ме удари един.... леко, без серизони щети... не ме видял, и тръгна да излиза на улицата от спряло положение и бам - в мен ... дясна задна врата - хлътнала яко, и предна дясна одраскана... абе сефте - за трети път за три месеца, баси курбан ще давам ей!!!
да знаете, всички са поканени, след около месец някъде на прословутата вила...

Последна промяна emdless4 на Сря Яну 12, 2005 12:10 pm, променена общо 1 път

Сря Яну 12, 2005 11:47 am
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST Сефтето
За курбана съм на линия, ама ако се налага да помагаме и с тенекеджия.

Сря Яну 12, 2005 12:01 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST Re: Сефтето
Mitko написа:
За курбана съм на линия, ама ако се налага да помагаме и с тенекеджия.

е аз имам един под ръка, но все пак мерси...

а вратата дали да я изчуквам, или да взема на старо от италианеца, как мислите?

то зависи и какви пари ще излезе и едното и другото, но ми се вижда много мека ламарината - сега като я пипам, навън навътре все едно е лист хартия....

Сря Яну 12, 2005 12:12 pm
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
мене ме удариха от ляво и двете врати ,задната не беше много но предната беше хлътнала бая,един се опита да я изчука китоса и т.н. но се напука кита и купих една втора употреба пълен комплект с ел.джам за 35 лева.Спорд мен е по добре да вземеш друга

Сря Яну 12, 2005 12:25 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST И аз ....
В неделя 09.01.05 - един заспал с колело се опита да завие през мен както си карах .... добре че се размина само с ужулвания момчето че иначе ядове ... / :twisted: МРАЗЯ ГИ КОЛОЕЗДАЧИТЕ И ТАКСИДЖИИТЕ!!!!! :twisted: / Но на мен не ми се размина леко - двете врати одрани зло - почти до лаларината .... но вчера я закарах на майстор ....

А по въпроса за изчукването - всичко зависи от: 1. дълбочината на удъра :( 2. майстора ..... :D

Сря Яну 12, 2005 1:02 pm
Профил ICQ WWW
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
Еее как така бе човече!!! Добре че няма по сериозни щети! Важното е да не се стига до по сериозни инциденти...всичко друго се оправя с малко, или малко повече пари!

Сря Яну 12, 2005 1:48 pm
Профил ICQ
Модератор
Модератор
Аватар

UNREAD_POST Re: И аз ....
ivo написа:
В неделя 09.01.05 - един заспал с колело се опита да завие през мен както си карах .... добре че се размина само с ужулвания момчето че иначе ядове ... / :twisted: МРАЗЯ ГИ КОЛОЕЗДАЧИТЕ И ТАКСИДЖИИТЕ!!!!! :twisted: / Но на мен не ми се размина леко - двете врати одрани зло - почти до ламарината .... но вчера я закарах на майстор ....

А по въпроса за изчукването - всичко зависи от: 1. дълбочината на удъра :( 2. майстора ..... :D

Абе да ти кажа, че един заспал се опита да завие през мен, аз бях с колелото, и добре че беше жена му и детето иначе щях да му направя главата мека!!! :evil: Колоездачите и пешеходците са с предимство! То преди няколко месеца на един колоездач му размазаха мозъка по асвалта, че сега ме е страх да карам колело по улиците!
Извинявай за тона, но още се дразня като се сетя само какво щеше да се случи с мен...

Сря Яну 12, 2005 1:50 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
Напълно съгласен съм с nas ™!!! Винаги пешеходците и колоездачите са с предимство....защо?...само защото нямат маааалко повече коне в двигателя!!! :D [/quote]

Сря Яну 12, 2005 1:54 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST ПРАВИЛА ЗА ДВИЖЕНИЕ!!!
И аз ще говоря на малко по-висок тон:

Мисля, че си има правилник за движение по пътищата, където са казани правата и задълженията на всички участници в движението. А ПЕШЕХОДЦИТЕ и КОЛОЕЗДАЧИТЕ да не си мислят че имат само права!!!! :evil:

Е пешеходец съм, колоездач не съм, но винаги съм се съобразявал с правилника и не пресичам където ми падне - има си място за това !!! Както и място за движение на колкездачите !!!!

Сря Яну 12, 2005 2:38 pm
Профил ICQ WWW
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Е има правила, но къде да си карам колелото лятото???По тротоарите спрели коли, по улиците движещи се коли, по парковете гладни кучета.....Просто и едните и другите трябва да са по-внимателни и да се съобразяват :shock:

Сря Яну 12, 2005 6:35 pm
Профил
UNREAD_POST 
Ivo, с теб съм!
Незнам как е в другите градове, но специално в Сливен по по-големите булеварди си има и алеи за велосипедисти (тротоар, алея за велосипедисти, градинка, ограда, платна за движение на автомобили) но много се дразня, като при такава алея някой пенсия(и не само) с колело кара по платното за движение. Айде, когато няма такава алея, как да е (по закон - на до 1 м от бордюра), ама като има... И като падне пред тебе, да се чудиш да спираш ли, да го газиш ли. Иде ми някой път да сляза и да му набия кофата.
А още повече ме дразнят майки с бебешки колички при същата ситуация. Първо, не пресича където трябва, ами където си иска, второ - поради оградата не може да прехвърли количката и я бута по платното за движение. После шофьорите им били виновни.
...

Сря Яну 12, 2005 6:38 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
хора коарам колелото повече от колата си и мога да ви кажа че мразя всички автомобилисти докат съм на него какво толкова ще им стане ако спрат и ме изчакат да мина или да си направя маневрата нали си седят не удобна седалка на топло слушат си музика и не се потят или изразходват сила... вие си нямата и напредстава колко пъти са ме бутали разни ненормално но винаге се стремя да се опазвам... ВНИМАВАЙТЕ ако видите един висок леко хилав с черна коса и на койот колелото ми е с толкова ниска седалка че едвам върти педалите

Сря Яну 12, 2005 11:05 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 12 мнения ]