|
 |
 |
|
Дата и час: Сря Юли 02, 2025 4:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Молба към колегите от София
Автор |
Съобщение |
6emetron
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Окт 27, 2007 12:20 am Мнения: 155 Местоположение: Пловдив 02 Източен
|
 Молба към колегите от София
Продадох си колата и сега си търся друга, цяла седмица обикалях в Пловдив и околията но не можах да намеря читаво браво което да ми хареса, от доса време наблюдавам едно браво в мобилето обаче нямам възможност да се разходя до софия ей така , пък и ме е срах да не се разходя напразно (да не се окаже и това браво някоя кошница)
Ето и за какво говоря http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details
Та молбата ми е ако някой вещ по бравотата колега има възможност да го погледне и да каже дали си струва и направо даходя да си го взимам, че на снимките хваща много окото ама друго си е да се види и то от някой който разбира
Благодаря предварително 
_________________ fiat bravo 1.4 12v
|
Съб Мар 14, 2009 12:19 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Колега, това са луди пари за Браво при положение, че тия коли са около 3000-3500лв. От Абарт пакета оригинални са само праговете. Другото е имитация и в оригиналния Абарт пакет не изглеждат така. В него също така има рамки и за фаровете. При Браво мотора не е пипан от Абарт. Двигателя тук си е стандартен 1.6 16V. Тази кола не струва повече от 4000лв.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Съб Мар 14, 2009 3:22 pm |
|
 |
6emetron
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Окт 27, 2007 12:20 am Мнения: 155 Местоположение: Пловдив 02 Източен
|
Колега съгласен съм че са доста парите обаче за 3000-4000лв до сега не съм попаднал на нито едно браво което да ми хареса. Иначе тая колица хваща окото ако е в добро състояние както изглежда на снимките, и малко преговори за цената ми се вижда добър вариант, за това и искам да я погледне някой на място и да сподели добра ли е или не струва
Иначе мерси за мнението
П.П. - почвам да се замислям дали да не отделя още някой лев за стило 
_________________ fiat bravo 1.4 12v
|
Съб Мар 14, 2009 4:32 pm |
|
 |
Bravani
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Яну 07, 2007 8:26 pm Мнения: 110 Местоположение: София 09 Лозенец
|
Ако можеш да събереш за Стило според мен ще останеш по-доволен. Карал съм ги и двата автомобила (обикновено Браво - 1.6 16, не Абарт и 1.8 Ситло) и нито за миг не бих се поколебал.
От това което виждам за Бравото, както и цената, която е определена считам, че Бравото ще е нещо изключително за Браво, затова който и да отиде няма как да не остане очарован.
Успех в избора!
_________________ Сега се радвам на Alfa Romeo 147, 1.9 JTD,
а преди настъпвах педала на Fiat Brava 1.6
|
Съб Мар 14, 2009 5:30 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|