Дата и час: Вто Юли 01, 2025 4:42 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ] 
Съвет относно закупуване на Браво 
Автор Съобщение

UNREAD_POST Съвет относно закупуване на Браво
Здравейте, нов съм в форума за това нещо ако объркам моля да ме извинявате. Значи решил съм да си купувам автомобил (първият ми) и съм се спрял на Фиат Браво накъде между 98-01година понеже ми харесва и на визия и вътре салона ми допада, а и вървят доволно добре :) Като цяло съм се насочил към дизеловите модели TD100 или JTD но това не е крайно решение за това искам да ви попитам кой мотор според вашия личен опит бихте ми препоръчали. Кой мотор е по-здрав с по-малко проблеми, кой по-мощен и пъргав относно Чипването само JTD ли може да се чипне. Автомобила не ми трябва за стрийт рейсинг а просто да си го карам, но когато тръгна да изпреварвам да съм сигурен в него, а не като на баща ми старата Астра да се моля да няма 2 километра напред автомобил срещу мен. Ако можете да помогнете ще съм благодарен. Също другото което е някъде четох в някоя тема че 5000-7000лв са необходими за добро JTD вярно ли е тотва понеже в МОБИЛЕН гледам има поне 10 автомобила с тоя мотор който са на цена 3000-4000. Просто имам нужда от напътствие понеже си обикалям доволно из БГ и искам малко или много сигурен автомобил.

Съб Фев 21, 2009 8:23 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ]