|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Юли 04, 2025 11:02 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Fiat Stilo може ли да му се сложи cd купешко /не оригинално/
Автор |
Съобщение |
coolboy1
Регистриран на: Съб Ное 15, 2008 1:24 pm Мнения: 1 Местоположение: Поморие
|
 Fiat Stilo може ли да му се сложи cd купешко /не оригинално/
Здравейте.Искам да си купя Fиат Стило, но съм любител на добрата музика, на мп3 и усилвателите,субуферите.
Именно от тази гледна точка, въпросната кола ме притеснява, защото нейното фабрично cd като гледам по снимки, при премахването му зейват два големи отвора, които ще стигнат за 2 купени cd playera и това ме притеснява, понеже аз като си купя cd player с mp3, едната дупка ще остане зейнала и е много грозно.
Как се процедира в тези случаи?Как хем да имам готино cd с mp3 и субуфер и усилвател, хем да не зее грозна дупка с разни жици в нея от фабричното cd?
Благодаря
|
Съб Ное 15, 2008 1:30 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Както при FIAT Bravo/Brava/Marea. Има подходящи бленди за монтаж на радио но у нас не съм ги виждал. Поразпитай в AviTel. Те предлагат за Bravo, може да имат и за Stilo
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Съб Ное 15, 2008 2:18 pm |
|
 |
Gh0stRider
Регистриран на: Нед Ное 16, 2008 2:36 pm Мнения: 4 Местоположение: София 04 Оборище
|
аз съм виждал Стило със сменен касетофон... и седи мн добре, слага се 1 преходник, който запълва празнините, и горе долу става така че имаш ЦД в долната част, а отгоре е някаква малка ниша за телефон и цигари ;)
_________________ Fiat Stilo 1.6 Dynamic
|
Нед Ное 16, 2008 2:46 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|