|
 |
 |
|
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 4:40 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|
Смяна на собственост на автомобил
Автор |
Съобщение |
kokolinov
Кара детска количка
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2008 6:49 pm Мнения: 9 Местоположение: София 06 Подуяне
|
 Смяна на собственост на автомобил
Здравейте колеги.Имам едно питане към вас и ако някой може да помогне ще съм ви много благодарен.Та питането ми е при смяна на собственост на автомобил може ли колата да не ходи в кат както беше при наплива на коли по едно време или отпадна тази опция.Става въпрос само за смяна на талона.Благодаря предварително.
|
Пон Окт 06, 2008 6:51 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Здравей колега и добре дошъл във форума с първия си пост.  Ако сегашните номера са софийски, тоест колата е регистрирана вече един път в КАТ-София, няма нужда да се кара там. Сменя се само талона със нотариалния договор за покупката.
|
Пон Окт 06, 2008 6:55 pm |
|
 |
kokolinov
Кара детска количка
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2008 6:49 pm Мнения: 9 Местоположение: София 06 Подуяне
|
LEVSKI написа: Здравей колега и добре дошъл във форума с първия си пост.  Ако сегашните номера са софийски, тоест колата е регистрирана вече един път в КАТ-София, няма нужда да се кара там. Сменя се само талона със нотариалния договор за покупката.
Благодаря колега.Да колата е със Софийски номера само за смяна на талона.А дали има още навалица в кат?Мерси предварително
|
Пон Окт 06, 2008 7:04 pm |
|
 |
LEVSKI
|
kokolinov написа: Благодаря колега.Да колата е със Софийски номера само за смяна на талона.А дали има още навалица в кат?Мерси предварително
Мисля че не повече от час, час и половина и всичко ще е наред.
|
Пон Окт 06, 2008 7:06 pm |
|
 |
kokolinov
Кара детска количка
|
LEVSKI написа: kokolinov написа: Благодаря колега.Да колата е със Софийски номера само за смяна на талона.А дали има още навалица в кат?Мерси предварително Мисля че не повече от час, час и половина и всичко ще е наред.
ОК.благодаря много 
|
Пон Окт 06, 2008 7:22 pm |
|
 |
sok1
|
Не го ли отмениха това със задължителната смяна на номерата, ако сменяш населеното място?
|
Вто Окт 07, 2008 12:17 am |
|
 |
joro_d
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 27, 2008 1:41 am Мнения: 255 Местоположение: София 01 Средец
|
Сок - уви не. Аз затова съм софиянец от 3 години. Седма година съм в София и преди това за всеки шибан акт ми се налагаше да търча до Варна.
_________________ Tipo Gran Turismo 2.0 i.e. 159A6046
Alfa Romeo 156 1.8 TS
|
Вто Окт 07, 2008 9:04 am |
|
 |
Zozo
Кара кола
|
joro_d написа: Сок - уви не. Аз затова съм софиянец от 3 години..
Е честито......
|
Вто Окт 07, 2008 11:37 am |
|
 |
sok1
|
Zozo написа: Е честито......

|
Вто Окт 07, 2008 11:40 am |
|
|