Автор |
Съобщение |
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
 За предаването"Хванати в изневяра"
Направо нямам думи от това което видях в vbox!  Като чета коментарите, че тва е нагласено а аз като гледам реакцията на хората и си мисля че това са реални неща!Боже за миг се поставих на местата на няколко човека и не ми стана никак приятно.С какви очи тия хора се извиняват на половинките си и се вричат , че ги обичат след като ги хващат на място като се помпят и си свирят!Нямам думи чудя се на единия мъж как не го уби един...майко мила и знам че това е реалността!Годеницата му да духа на един и после го целува....б**и майката и тва преди сватбата!Аз чесно си акзвам в такъв случай си губя разсъдака и край с тоя!Последствията може да са кофти но човек избухва не както трябва понякога!
Дано не му се случва на никой!
п.с. Преди време бившата ми мацка правеше такива к****ски номера ама я хванах  А къде бе тва предаване тогава да ги потърся и да ги хвана на кълбо!
заключението ми е нямам думи....че те наще нищо не спестяват на хората, сцени на секс, абсолютно всичко шамари, бой! 
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
Нед Сеп 21, 2008 7:09 pm |
|
 |
Paparac
|
Ама ти наистина ли си се вързал, че всички "хванати в изневяра", наистина са такива? Абсолютна постановка е цялата работа. 
|
Нед Сеп 21, 2008 9:12 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Заради нашето законодателство и конституция - не може да съществува такова предаване. Иначе всичките режисьори, сценаристи, продуценти ще търкат наровете в заствора. Имаше куп статии за това предаване. Даже бяха открили, че някои от сюжетите са взаимствани директно от америакнския вариант. Онази русата бременната пък е завършила НАТФИЗ преди 2 години и даже е участвала в реклама на някаква банка беше - произнася репликата "И тази вечер няма да ме боли глава". Този дето уж беше шеф на сервиз при проверка в сервиза - не съществува такава личност...и т.н.
Поредното нагласено предаване. 
|
Нед Сеп 21, 2008 9:19 pm |
|
 |
pi4_s_bravo
|
То и затова толкова меко реагират. Кой нормален човек като хване жена си (гаджето) с друг/друга да не смели отсрешния като стой та гледай? Специално на мястото на оня със сервиза хващам първата щанга,крик или гедоре и оня си заминава.А досега още не съм видял свестен бой-мъжете само викат,скубят се и се драскат в най-грубия случай... жалка работа.
|
Нед Сеп 21, 2008 10:07 pm |
|
 |
николофф
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 20, 2008 12:55 pm Мнения: 313 Местоположение: София 04 Оборище
|
колеги.....мъже....защо трябва да се бием помежду си.....в 99 % са си виновни жените...те си го търсят..и после ние сме виновни..че куче от кокал бяга ли...???..по скоро те трябва да ядат пердаха...
_________________ една любофф от пръв поглед..ФИАТ КУПЕ.....1.8....16 v...черно.....1997.г. http://www.vbox7.com/play:61dff912
|
Нед Сеп 21, 2008 10:25 pm |
|
 |
Tuzarka
|
николофф написа: колеги.....мъже....защо трябва да се бием помежду си.....в 99 % са си виновни жените...те си го търсят..и после ние сме виновни..че куче от кокал бяга ли...???..по скоро те трябва да ядат пердаха...
Човек да си помисли, че жените с пистолет ви го вадят от гащите, а пък вие се дърпате  Пък и историята не помни изнасилен мъж
Това е много старо схващане, че щом мъжете плющят наляво-надясно са герои, мачовци...а ако една жена реши да направи същото - то е к**ва. ццц... много остарял морал.
|
Нед Сеп 21, 2008 10:32 pm |
|
 |
николофф
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 20, 2008 12:55 pm Мнения: 313 Местоположение: София 04 Оборище
|
Tuzarka написа: николофф написа: колеги.....мъже....защо трябва да се бием помежду си.....в 99 % са си виновни жените...те си го търсят..и после ние сме виновни..че куче от кокал бяга ли...???..по скоро те трябва да ядат пердаха... Човек да си помисли, че жените с пистолет ви го вадят от гащите, а пък вие се дърпате  Пък и историята не помни изнасилен мъж Това е много старо схващане, че щом мъжете плющят наляво-надясно са герои, мачовци...а ако една жена реши да направи същото - то е к**ва. ццц... много остарял морал. ти не знам в кой свят живееш......вдигате си полите докато ви свирнат и после....мъжете били виновни...а да не говорим че за някое и друго уиски и возене в лъскава кола ви падат гащите като на......айде моля ти се....да ги говориш на някой друг....да ти повярва.... 
_________________ една любофф от пръв поглед..ФИАТ КУПЕ.....1.8....16 v...черно.....1997.г. http://www.vbox7.com/play:61dff912
|
Нед Сеп 21, 2008 10:37 pm |
|
 |
николофф
Кара кола
|
сега се поправям.....100 % сте за бой само вие.... 
|
Нед Сеп 21, 2008 10:39 pm |
|
 |
Tuzarka
|
николофф...точно в този момент нарече всички жени к**ви  Явно нещо не случваш на жени  или нещо отношението ти куца
А аз съм алкохоличка дето си носи гащите под мишница  А и викам да продам Фиата щото така и така само ме возят и то все в по-лъскави коли...да не хваща прах пред блока
Стоп на спама!
|
Нед Сеп 21, 2008 10:44 pm |
|
 |
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Като гледах и без майтап се хванах! Е па бива ли да си правят такива реалити сцени...тцттцтцц
159A6046
|
Нед Сеп 21, 2008 11:00 pm |
|
 |
pi4_s_bravo
|
То и жените,че са за бой ясно.Ама би трябвало да се започне от мъжете,че те по-бързо бягат.А после жената за десерт  Живи и здрави,важното е шоу да става 
|
Нед Сеп 21, 2008 11:13 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Аз ще си позволя да цитирам баба ми, а тя е 88 годишна мъдра жена. Думите и са:
"Ако кучката сама не си вдигне опашката, песа само може да я души"
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Нед Сеп 21, 2008 11:27 pm |
|
 |
dimmX
Фиат идол
|
Ferrari написа: Аз ще си позволя да цитирам баба ми, а тя е 88 годишна мъдра жена. Думите и са: "Ако кучката сама не си вдигне опашката, песа само може да я души"
Баба ти е права 
159A6046
|
Нед Сеп 21, 2008 11:36 pm |
|
 |
николофф
Кара кола
|
Ferrari написа: Аз ще си позволя да цитирам баба ми, а тя е 88 годишна мъдра жена. Думите и са: "Ако кучката сама не си вдигне опашката, песа само може да я души" .................евала мите....много правилна приказка.... 
|
Пон Сеп 22, 2008 12:21 am |
|
 |
presiqn
|
николофф написа: Ferrari написа: Аз ще си позволя да цитирам баба ми, а тя е 88 годишна мъдра жена. Думите и са: "Ако кучката сама не си вдигне опашката, песа само може да я души"
Лелееее, много яка погпворка баце,Направо сцепи?
|
Пон Сеп 22, 2008 8:56 am |
|
|