Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 9:48 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
МВР ни подслушва с 94 милиона лева 
Автор Съобщение
UNREAD_POST МВР ни подслушва с 94 милиона лева
Ето на какво попаднах в едно сайтче,излиза много интересна работа.Полицаите карали стари коли и били в лоши условия на работа,за което се оплакват техните началници.В същото време се харчели милиони за подслушвания на когото трябва и когото не трябва.
http://bgvesti.com/index.php?option=com ... Itemid=105
Обърнете внимание,че дажем премиера не знаел какво става: Лидерът на БСП каза, че може дори него да подслушват, жалвали му се от бръмбари и негови приятели, и други полически фигури.

Сря Сеп 10, 2008 4:48 pm
UNREAD_POST 
Приятели ми разказаха какво са гледали тази сутрин по БТВ. Имало е репортаж за камерите за наблюдение. Оказало се, че има някаква камера, насочена да гледа точно към Попа и дори давала на zoom. Дори предава на живо в интернет. Оказва се, че камерата не е на полицията или на някаква общинска сграда.
Ето линк към репортажа http://btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=118068

Аз лично в гр.Бургас попаднах на един канал на ТВ СКАТ, който предваше от камери - статични, от Варна, Бургас, морските курорти. Дали имат разрешение и с какъв статут са тези камери? Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Сря Сеп 10, 2008 7:28 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Не сте ли гледали фантастика ? Почти всичко се сбъдва. Рано или късно ще дойде момента, в който всяка наша стъпка ще бъде следена, филмирана, документирана и прилежно архивирана :) . Така че свиквайте Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 . Arnold, ти къде изчезна, скоро не бях те виждал във форума ?

Сря Сеп 10, 2008 8:16 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
1984!!! Джордж Оруел го е предсказал. :)

Чет Сеп 11, 2008 9:25 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Приятели ми разказаха какво са гледали тази сутрин по БТВ. Имало е репортаж за камерите за наблюдение. Оказало се, че има някаква камера, насочена да гледа точно към Попа и дори давала на zoom. Дори предава на живо в интернет. Оказва се, че камерата не е на полицията или на някаква общинска сграда.
Ето линк към репортажа http://btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=118068

Аз лично в гр.Бургас попаднах на един канал на ТВ СКАТ, който предваше от камери - статични, от Варна, Бургас, морските курорти. Дали имат разрешение и с какъв статут са тези камери? Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Това са от т.нар. webcam ... със съвсем малко ровене в google можеш да намериш упътване как да търсиш такива камери, и да "се закачиш" към тях... голяма идиотщина...

Чет Сеп 11, 2008 10:07 am
Профил ICQ WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ]