|
|
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 10:01 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Хванаха Максим Ставийски зад волана в Русия!
Автор |
Съобщение |
Paparac
|
 Хванаха Максим Ставийски зад волана в Русия!
Е, това вече е върхът на сладоледа
Световният шампион по фигурно пързаляне Максим Ставийски беше сниман в Русия да се качва на шофьорското място в червено „Ауди". Клипът, на който се вижда как Максим се качва в колата, е качен на руския сайт Life.ru. Макар видеоматериалът да завършва точно в момента, в който Максим затваря вратата на „Ауди”-то, по всичко личи, че именно той ще шофира автомобила, тъй като до него e седнала актрисата Татяна Арнтголц.
Преди малко повече от година Максим Ставийски причини жестока катастрофа в пияно състояние, при която загина едно момче, а 19-годишната Мануела Горсова продължава да се лекува, след месеци кома, в Израел. Ставийски беше осъден на 2 години и 6 месеца, условно. Световният шампион беше лишен и от правото да управлява автомобил за срок от 4 години. Отворен остава въпросът защо при това положение Максим Ставийски има право да кара кола в Русия.
На 24 септември предстои Върховният съд да вземе окончателно решение по делото за катастрофата, причинена от Максим.
Руските сайтове публикуват тази информация, акцентирайки по-скоро на факта, че Ставийски е започвал нова връзка в живота си, именно с Татяна Арнтголц, която му партнира в телевизионното шоу „Ледников период". Заради участието си в него световният шампион в момента е в Русия. В сайта Life.ru се твърди дори, че заради тази си любов, Ставийски ще изостави приятелката си Албена Денкова. Руските журналисти твърдят, че ще бъде отменена и планирана сватба между двамата фигуристи.
Видеоматериалa на Life.ru можете да видите тук - http://life.ru/video/5757
Източник - ДАРИК
|
Сря Сеп 10, 2008 12:30 am |
|
 |
Tuzarka
|
Ами ако колата е с десен волан?
Всъщност за всички ще е по-добре, ако го тикнат зад решетките, защото той си е откровено гадно копеленце  и е виновен на 100%
|
Сря Сеп 10, 2008 12:35 am |
|
 |
Paparac
|
Tuzarka написа: Ами ако колата е с десен волан?
Определено не е с десен волан колата, личи си на видеоматериала 
|
Сря Сеп 10, 2008 12:37 am |
|
 |
stormi
|
Според мен не ми се вярва да е с десен волан в Русия, но не е гарантирано.Също така искам да кажа, че това, че кара трябва да го тикнат зад решетките до живот.Уби едно невинно момиче с колата и то пиян и пак ще шофира.Ей на такива трябва да се взимат свидетелствата за правоуправление за превозно средство до живот без право на обжалване!!!
|
Сря Сеп 10, 2008 12:38 am |
|
 |
Tuzarka
|
stormi...всъщност уби момче и съсипа живота на момиче
|
Сря Сеп 10, 2008 12:49 am |
|
 |
stormi
|
Tuzarka написа: stormi...всъщност уби момче и съсипа живота на момиче
Колежке важното, е че е убил човешко същество и друго е в кома.Не ми е ясно защо е на свобода още.Все едно да гръмна някой с пистолет кат осъм пиян и да ми се размине.Според мен това е предумишлено убийство при положение, че знае почти всеки човек, че като човек е пийнал тогава стават такива инциденти.
|
Сря Сеп 10, 2008 12:55 am |
|
 |
svetkos_
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Юни 11, 2008 3:39 pm Мнения: 133 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
Абе, че е виновен, виновен е. Но какво значи пиян на две бири? Има хора, които и 1 бутилка водка да изпият, пак им няма нищо. Същото може да се случи и без да си пил. И какво от това? То или става, или не става. Един път минава, втори път минава, ама на третия не те подминава. Трябвало да стане така, станало. Жалко е за загиналите и за Мануела, която всеки път като я видя и се разтройвам. Мъчителна гредка. Не беше хубаво и това, което баща й направи. А иначе за видеото... Бих си помислил, че е старо, но аудито ми мяза на РС4, което мисля се появи малко след инцидента, поне в България в CityCar-а на Околовръстното. Може и да бъркам. Може и да е отпреди трагедията. Но определено колата е с ляв волан. От видеото се вижда ясно издутината за таблото.
_________________ Фиат Браво 1.6 2000, Кукла www.prosport.bg
|
Сря Сеп 10, 2008 9:53 am |
|
 |
svetkos_
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Юни 11, 2008 3:39 pm Мнения: 133 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
stormi написа: Tuzarka написа: stormi...всъщност уби момче и съсипа живота на момиче Колежке важното, е че е убил човешко същество и друго е в кома.Не ми е ясно защо е на свобода още.Все едно да гръмна някой с пистолет кат осъм пиян и да ми се размине.Според мен това е предумишлено убийство при положение, че знае почти всеки човек, че като човек е пийнал тогава стават такива инциденти.
За убиството питай "бизнесмена" Ивайло Дражев. Ако не знаеш кой е, пусни го в гООгле. Би трябвало веднага да ти излезе... Иначе ето нещо 
_________________ Фиат Браво 1.6 2000, Кукла www.prosport.bg
|
Сря Сеп 10, 2008 9:56 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Sad but true.
Докато няма наказуемост войната по пътищата ще продължава.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Сря Сеп 10, 2008 10:01 am |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Че Стависки е виновен за катастрофата и последиците от нея, това е ясно и доста време го дискутирахме.
Не е известно обаче как стои въпроса с шофьорската му книжка в Русия. Русия не е член на ЕС, едва ли административни актове от България важат и там. Възможно е да си има там друга книжка, абе хипотези много. Не разбирам какво очаквате от него, да отиде в манастир ли ?
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Сря Сеп 10, 2008 10:16 am |
|
 |
nennormalnoto
|
snake написа: Че Стависки е виновен за катастрофата и последиците от нея, това е ясно и доста време го дискутирахме. Не е известно обаче как стои въпроса с шофьорската му книжка в Русия. Русия не е член на ЕС, едва ли административни актове от България важат и там. Възможно е да си има там друга книжка, абе хипотези много. Не разбирам какво очаквате от него, да отиде в манастир ли ?
Тук по - скоро не става въпрос, за това, дали там има право или не! Става въпрос за някакви... морални задръжки!
|
Сря Сеп 10, 2008 10:22 am |
|
 |
minchotodorov
Кара кола
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 7:33 am Мнения: 206 Местоположение: Варна 01 Одесос
|
_________________ bravo 1.6 16v 98g. vw kafer 1.2 49g.
|
Сря Сеп 10, 2008 11:35 am |
|
 |
joro_d
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 27, 2008 1:41 am Мнения: 255 Местоположение: София 01 Средец
|
Не знам дали тоя тип е нарушил накакъв закон с действията си - нямам идея с какви ограничения го обвързва условната му присъда... ако изобщо има такива. Не се правя на негов адвокат - това копеленце трябваше сега да е в затвора. При всяко мое пътуване из страната налитам поне на трима - четирима като него, които възседнали джип или скъпа лимузина карат в насрещната лента срещу мен и само реакцията ми ме е спасявала (слава богу, досега) от челен удар. По пътищата ни цари такава тотална простащина и безнаказаност, че е направо страшно. Нима имаме полиция, която стриктно и безпристрастно да си върши работата? Нима имаме съд, който да вкарва зад решетките престъпници като гореспоменатото лайно?
_________________ Tipo Gran Turismo 2.0 i.e. 159A6046
Alfa Romeo 156 1.8 TS
|
Сря Сеп 10, 2008 12:32 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Не знам за Русия, но ако тук го спипат за подобно нещо присъдата му като нищо може да стане ефективна.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Сря Сеп 10, 2008 12:48 pm |
|
 |
m1t3t0
|
Ами да ви кажа според мен при него историята е нещо подбно на нашите медици. Пуснаха ги от Либия и тук бяха помилвани още на летището. Явно в Русия са практикували по същия начин въпреки, че не знам дали имат правото да го направят тъй като няма уговорка за такова действие.
|
Сря Сеп 10, 2008 12:53 pm |
|
|