|
|
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 9:55 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Заповед за уволнение! Ако искате, подпишете!
Автор |
Съобщение |
sok1
|
 Заповед за уволнение! Ако искате, подпишете!
|
Пон Сеп 08, 2008 1:01 pm |
|
 |
FiatPunto1.1
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:35 pm Мнения: 409 Местоположение: Перник
|
 Re: Заповед за уволнение! Ако искате, подпишете!
sok1 написа: http://www.azsumevropeec.eu/
Аз подписах!
И аз
_________________ Fiat Punto 1.1 SPI Benzin '96 55 hP
Fiat Speed ----> http://zazz.bg/play:7377411e
|
Пон Сеп 08, 2008 1:06 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Подписах
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пон Сеп 08, 2008 1:18 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
 Re: Заповед за уволнение! Ако искате, подпишете!
Дано най - накрая да можем да казваме "Българска работа" с гордост! Дано само не е твърде късно това "Накрая"
Аз подписах!!!
|
Пон Сеп 08, 2008 1:19 pm |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
и аз!
_________________ И пиши на кирилица, че е много дразнеща шльокавицата!
Punto 1.2 75 ELX `97 MPI/ГОЛЕМА БРИЧКА И ТАРАТАЙКА /-никога не подушила бензин
|
Пон Сеп 08, 2008 1:20 pm |
|
 |
CHILIEV
|
+ 
|
Пон Сеп 08, 2008 1:28 pm |
|
 |
georgian
Кара кола
Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 10:49 pm Мнения: 340 Местоположение: Горна Оряховица
|
И аз я подписах, само че:
1. Смятате ли, че изобщо някой ще обърне внимание на това?
2. Като гледам чия е инициативата... Тези като ги уволним - кого ще назначим?
3. И последно - крайно съм разочарован от местното управление на ГЕРБ, лъжат по същия начин, както и останалите, а на Иван Костов сме му сърбали попарата вече...
Пон Сеп 08, 2008 1:38 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
georgian написа: И аз я подписах, само че: 1. Смятате ли, че изобщо някой ще обърне внимание на това? 2. Като гледам чия е инициативата... Тези като ги уволним - кого ще назначим? 3. И последно - крайно съм разочарован от местното управление на ГЕРБ, лъжат по същия начин, както и останалите, а на Иван Костов сме му сърбали попарата вече...
Според мен въросите ти са много основателни! Но мое лично мнение е, че ако не пробваме няма да разберем! В смисъл, че ГЕРБ в момента мисля, че са основното и най - добро "средство" за България! Аз донякъде се чуствам удовлетворен от ГЕРБ, а донякъде много разочарован! Но смятам, че за сега това е пътят ни!
|
Пон Сеп 08, 2008 1:40 pm |
|
 |
sok1
|
georgian написа: И аз я подписах, само че: 1. Смятате ли, че изобщо някой ще обърне внимание на това? 2. Като гледам чия е инициативата... Тези като ги уволним - кого ще назначим? 3. И последно - крайно съм разочарован от местното управление на ГЕРБ, лъжат по същия начин, както и останалите, а на Иван Костов сме му сърбали попарата вече...
Напълно си прав!
Трябва обаче по някакъв начин да се свалят тези нагли, некомпетентни безхаберници!!!
Тази "заповед" може би ще покаже до колко е писнало на народа от тези сергей-гейчета.
А на въпроса кого ще назначим, един млад политик (не му помня името) казваше, че е важно да се покаже на управляващите, че не са вечни, че не ни харесва управлението им и че можем да ги свалим. А че следващите ще са същите гейове, същите са (просто нямаме други), но поне ще знаят, че няма да ги търпим дълго, ако "пеят старата песен на нов глас".
|
Пон Сеп 08, 2008 1:48 pm |
|
 |
nastybg
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Авг 25, 2008 6:22 pm Мнения: 99 Местоположение: София 13 Надежда
|
Подписах се ... още една надежда, че нещо може да се промени, дали ?
Пон Сеп 08, 2008 2:00 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Знам със сигурност, че сегашните не стават, но също така знам, че и тези дето ще са след тях пак не стават. Опозицията ни е жалка картинка.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пон Сеп 08, 2008 2:04 pm |
|
 |
m1t3t0
|
Подписах, но реално поглднато няма кой да дойде на тяхно място. Всеки ще ни краде докато не почнат законите да важат за всички, а не само за "простия данъкоплатец".
|
Пон Сеп 08, 2008 3:25 pm |
|
 |
plambi
Регистриран на: Вто Ное 22, 2005 9:38 pm Мнения: 378 Местоположение: Варна Приморски
|
Жалка картинка сме България,дайте да се подпишем,че други крадци да дойдат на власт да източат държавата,тези вече се налапаха достатъчно
_________________ Fiat tipo 1.6mi
|
Пон Сеп 08, 2008 5:16 pm |
|
 |
CHILIEV
|
plambi написа: ...дайте да се подпишем,че други крадци да дойдат на власт ...
ми дай тогава да си седим така и да си мрънкаме колко ни е кофти
|
Пон Сеп 08, 2008 5:52 pm |
|
 |
plambi
Регистриран на: Вто Ное 22, 2005 9:38 pm Мнения: 378 Местоположение: Варна Приморски
|
CHILIEV написа: plambi написа: ...дайте да се подпишем,че други крадци да дойдат на власт ... ми дай тогава да си седим така и да си мрънкаме колко ни е кофти
Ти не разбираш ли че който и да дойде на власт все ще краде,това си е заложено в българина,я ми кажи ти лично за кой ще гласуваш,в кой имаш доверие,нима ще се вържеш на всички предизборни обещания?
За тройната коалиция подписвам и с двете ръце да се махнат,толкова противно правителство не сме имали досега,проблема е че не вярвам никой който ще дойде на власт-всички са крадци и престъпници,да не гласувам пак е тъпо просто искам веднъж да видя една партия на която да повярвам.Относно тая страница за свалянето на правителството мен лично ме дразни,че се организира от Сдс и Герб,много по добре било никъде да не се споменават партии,тогава много повече хора биха гласували....
_________________ Fiat tipo 1.6mi
|
Пон Сеп 08, 2008 6:23 pm |
|
|