|
|
Дата и час: Чет Юли 03, 2025 9:53 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 15 мнения ] |
|
За кого ще гласувате на следващите парламентарни избори?
Автор |
Съобщение |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
Аз лично ще съм за......... Бат Бой сега е наред и той да ни оправи ! Поне да ни е разнообразно! 
_________________ И пиши на кирилица, че е много дразнеща шльокавицата!
Punto 1.2 75 ELX `97 MPI/ГОЛЕМА БРИЧКА И ТАРАТАЙКА /-никога не подушила бензин
|
Вто Сеп 16, 2008 10:37 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Както ни оправят разлика няма. Все ни е отзад. Аз не намирам подходящ политик на когото да гласувам доверие.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Вто Сеп 16, 2008 10:40 pm |
|
 |
arsenov
|
Айде бате да дойде да видиме какво ще направи , току виж излезе читав политик и ни оправи без да боли  .
|
Вто Сеп 16, 2008 11:10 pm |
|
 |
Zozo
Кара кола
|
Абе и аз за него май май ако изобщо отида, ма няма да е бог знае колко по различно. От сега ( че и малко от по преди ) са го занатискали коалиции, политически партньори... той и той си мислеше че ще може да се пребори с всички сам, ама няма да му се получи особено добре. Без да целунеш някоя ръка ( г.з) няма как да стане. Не му беше ясно на Борисов това, но почва да му се избистря...! Така че няма да е нищо по различно. Дано да не съм прав...!
|
Сря Сеп 17, 2008 7:09 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Борисов определено не се справя за кмет? Защо мислите, че ще се справи като премиер, а като премиер няма да има кой да му е виновен. Също е много ясно, че няма да може да състави сам правителство и какво стана?
Пременил се Илия. Погледнал се. Пак с тия.
|
Сря Сеп 17, 2008 7:24 am |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Следващите парламентарни избори са след 8 месеца. Малко е рано отсега да ги мислим, а възможността за предсрочни избори ми се вижда илюзорна. До изборите може да настъпят големи промени в политическото пространство: нови коалиции например. Бизнесът също не спи, видяхте какво стана на местните избори, напълно е възможно бизнес партия (напр. ЛИДЕР) или подкрепена от бизнеса коалиция да отвее всички. Възможни са и други изненади, все пак живеем в джунглата  .
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Сря Сеп 17, 2008 9:45 am |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
Обаче никой не пуска вот а? 
|
Сря Сеп 17, 2008 9:47 am |
|
 |
sok1
|
Гласувах за ГЕРБ. Защо? Това е за друга тема. Тази е за гласуване.
|
Сря Сеп 17, 2008 10:23 am |
|
 |
bmahob
Фиат идол
|
Извинявам се все още спя! Като гледам резултатите съм обнадежден!
|
Сря Сеп 17, 2008 10:27 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
|
Аз като гледам резултатите пък все повече започвам да се тревожа. В този форум сме интелигненти хора и след като те избират ГЕРБ, какво остава за масовия избирател. Очакват ме още 4 години подобни на изминалите. Поне е ясно едно. Всеки да се оправя сам.
|
Сря Сеп 17, 2008 10:51 am |
|
 |
FiatPunto1.1
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:35 pm Мнения: 409 Местоположение: Перник
|
Перник е за АТАКА 
_________________ Fiat Punto 1.1 SPI Benzin '96 55 hP
Fiat Speed ----> http://zazz.bg/play:7377411e
|
Сря Сеп 17, 2008 11:28 am |
|
 |
sok1
|
Не мислех да започвам, но...
Някой от колегите знаят, че скоро бях на един курс в Унгария. Бяхме от 13 държави (UK, Чехия, Полша, Черна гора, Украйна, Германия, Пакистан, Алжир, Египет, Мексико, Финландия и Унгария). Един ден стана дума за политика и ми направи впечатление, че нито един не си харесваше правителството. Всички бяха на едно мнение - политиците са крадци и измамници.
По темата: защо ще гласувам за ГЕРБ?
- Не защото са света вода ненапита, а защото смятам, че в момента са най-малкото зло.
- Защото другите са доказали, че за нищо не стават, а ГЕРБ все още не. Знам, че най-важното нещо е да изберем политици, които да вършат работа. Но лично аз не вярвам да има такива или ако има то е 99% за него си и 1% за държавата. И за това, второто нещо по важност, според мен, е да покажем на вече "доказалите се" хрантутници, че "шведската маса" (б.а. България) е затворена. Така, лека-полека, всички, които избираме, ще разберат, че всичко си има граници и никой няма да ги търпи. И вярвам, че %-та работа за държавата ще започне да се увеличава.
Защо мисля, че трябва задължително да гласуваме. Някой ще кажат: защо да гласувам, всички са едно и също долно племе. Така е. Но според нашата тъпа избирателна система гласовете на всички не гласували се разпределят м/у най-добре представилите се партии на изборите. И по този начин, чрез тази допълнителна инжекция от гласове, някои успяват да преминат границата от задължителния % гласове и влизат в парламента. Затова по-добре е да се гласува за някоя малка, неизвестна и без никакъв шанс да влезе в парламента партия, отколкото гласът ми да отиде в ДПС, например.
Що се отнася до въпроса какво е/не е направил сегашния кмет за София, аз имам лично мнение по въпроса.
Сори за "малкото" спамче... 
|
Сря Сеп 17, 2008 11:29 am |
|
 |
Trojaneca
|
Аз ще гласувам за ГЕРБ, дано да изместят тия дрисни от т.нар "тройна коалиция" .
|
Сря Сеп 17, 2008 11:43 am |
|
 |
Rokambol
|
|
Чет Сеп 18, 2008 6:10 pm |
|
 |
NikMar
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 29, 2006 11:19 am Мнения: 288 Местоположение: Габрово
|
Още Алеко е казал "Всичките са маскари", колко е бил далноводен човека.
_________________ FIAT Brava 1,4/12V, FIAT Punto 1,1 SX/ 94
|
Пет Сеп 19, 2008 10:48 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 15 мнения ] |
|