Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 1:32 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 15 мнения ] 
Умря ли циганката? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Умря ли циганката?
Колеги! Умря циганката, която ме хвалеше и затова прибягвам до мярката да се похваля сам! След цяла една година почти, излезнах от огромния мързел, мурдарщина и т.н.! Най - накрая си залепих бронята! Въоръжих се с поялник, кит, тел, клещи, търпение и... успях! Не било толкова трудно! Искам да ви кажа, че съм изключително доволен! Остана само да се боядисааааааааа! Урааааааа! Просто немога да повярвам! Аз съм уникалния луууууузъе! Една година чаках!

Пон Сеп 01, 2008 2:16 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Re: Умря ли циганката?
nennormalnoto написа:
Колеги! Умря циганката, която ме хвалеше и затова прибягвам до мярката да се похваля сам! След цяла една година почти, излезнах от огромния мързел, мурдарщина и т.н.! Най - накрая си залепих бронята! Въоръжих се с поялник, кит, тел, клещи, търпение и... успях! Не било толкова трудно! Искам да ви кажа, че съм изключително доволен! Остана само да се боядисааааааааа! Урааааааа! Просто немога да повярвам! Аз съм уникалния луууууузъе! Една година чаках!

Жалко за циганката! Мир на прЪхта й! Беше добра женица, клюкарка... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 хахаха
Ами честито. Има ли желание всичко става. :)

Пон Сеп 01, 2008 3:46 pm
Профил
UNREAD_POST Re: Умря ли циганката?
svetkos_ написа:

Има ли желание всичко става. :)

:gg:

Пон Сеп 01, 2008 3:52 pm
UNREAD_POST 
Пусни снимки, де! Сподели майсторлъка си с нас... Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Пон Сеп 01, 2008 5:10 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Гледам тука лепите, та и аз да питам.Как да си залепя кутията на въздушния филтър, сцепена е странично по шева от притягане на големия болт в средата а не от гърмене...щото фичо няма пропан-бутан Yellow_Flash_Colorz_PDT_06.С поялник само ще станели или да я напляскам със силикон и някой здраво лепило!

Пон Сеп 01, 2008 10:31 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Само с поялник не мисля, че ще стане. Друго ми дойде на ума - в събота бях на Малашевския битак и видях пистолети/телбодове за тапициране. Чудя се дали няма да стане да се направят малко бодчета по цепнатината и след това да се сложи лепило, силикон или нещо от този род?... Ще трябва да се пробва...

Пон Сеп 01, 2008 11:03 pm
UNREAD_POST 
sok1 написа:
Пусни снимки, де! Сподели майсторлъка си с нас... Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Аз колега, нямам снимало! Иначе на драго сърце! Все не мога да се наканя да си купя фотоапарат! Може да ми подарите????

Вто Сеп 02, 2008 9:23 am
UNREAD_POST 
dimmX написа:
Гледам тука лепите, та и аз да питам.Как да си залепя кутията на въздушния филтър, сцепена е странично по шева от притягане на големия болт в средата а не от гърмене...щото фичо няма пропан-бутан Yellow_Flash_Colorz_PDT_06.С поялник само ще станели или да я напляскам със силикон и някой здраво лепило!

Продава се много як, монтажен силикон, някакъв немски! Лошото е, че не му знам заглавието! С него ти гарантирам, че няма да мръдне!Само с поялник ще се сцепи! Аз бронята с поялника съм я хващал само за парлама! Иначе, тел(с поялника стопих така бронята, че след като напляскам кита преди боя, няма да се вижда тела) и малко метални планки отвътре на бронята и спи градът!

Вто Сеп 02, 2008 9:25 am
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Поялници, лепила, снимки... Ако ви пусна тук една снимка на кутията на възд. филтър на типчето ще си умрете от смях.

Чет Сеп 04, 2008 2:59 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
joro_d написа:
Поялници, лепила, снимки... Ако ви пусна тук една снимка на кутията на възд. филтър на типчето ще си умрете от смях.

Дай колега! Да не е като моят майсторлък на един приятел на Типото! Захванх му 3тия стоп с... тиксо! По точно с изолирбанд! Чакаме снимки!PLS!

Чет Сеп 04, 2008 3:04 pm
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Еее, аре сега, ти пък... Закърпен е, но не с поялник. В случая не става здраво. Отворчета по счупените парчета, свързване с бриди (т.е. свински опашки) и запълване на пукнатината с полиуретан. На снимката се вижда само капака, долната част беше три пъти по-зле. Факт е че в момента не пропуска въздух от никъде, освен от входа.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Чет Сеп 04, 2008 10:02 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Хи хи само да не се чудите какво по дяволите е онова алуминиевото отгоре... Ами част от една недомислица, която започнах и недовърших:)

Чет Сеп 04, 2008 10:04 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Между другото - чудя се дали някой може да познае за какво служи отверката, чиято дръжка се вижда на следващата снимка? Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Чет Сеп 04, 2008 10:07 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
joro_d написа:
Между другото - чудя се дали някой може да познае за какво служи отверката, чиято дръжка се вижда на следващата снимка?

За да отвориш капака?

Чет Сеп 04, 2008 10:13 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Цъ. От там се регулира винта за празния ход на изпарителя. Има си за целта V-образно изрезче в бронята под фара:) А другия винт, за преходните режими - до него се стига като си пъхнеш ръката между изпускателния колектор и радиатора. Доста надолу при това. Мда... С тоя двигател няма много място в двигателния отсек на типото и там си му харесах място на изпарителя. След като махнах всички входни тръби за въздуха, включително и резонатора.

Чет Сеп 04, 2008 11:49 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 15 мнения ]