Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 1:03 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 27 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Паркирал си като идиот... 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Паркирал си като идиот...
не че подкрепям идеята, но все пак да видите и това "животно"

http://www.kato-idiot.com/

Изображение

Сря Авг 27, 2008 6:14 pm
UNREAD_POST 
Аз даже имам такива лепенки. Всичко е направено по идея на един мой приятел от един друг форум, който той напусна отдавна де. Даже и на мен ми беше пратил няколко такива лепенки, ама колегите ми ги гепиха всичките без изключение преди да успея да ги налепя Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Сря Авг 27, 2008 6:17 pm
UNREAD_POST 
Аз мислех да си принтирам разни листчета с различни послания на тях.
На една бензиностанция снимах тази кола...явно пак някаква частна инициатива. Лепенката е баш пред очите на водача и трябва да я изчегърта, за да може да гледа напред. Втората лепенка е на предно ляво стъкло

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Сря Авг 27, 2008 6:33 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
На една бензиностанция снимах тази кола...явно пак някаква частна инициатива. Лепенката е баш пред очите на водача и трябва да я изчегърта, за да може да гледа напред. Втората лепенка е на предно ляво стъкло

Mда, и аз ги видях тези - на един колега му ги бяха лепнали...но са върху някаква гадна хатрия с гадно лепило, и му отне половин час да ги изчегърта.

[edit]
В този ред на мисли, вижте на какво попаднах : http://www.iadosaise.org/ :)
[/edit]

Чет Авг 28, 2008 10:48 am
Профил ICQ WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Това е начина колеги!!!

Браво на всички подготвили и провеждащи тази кампания за превъзпитание. :cool: :cool: :cool:

Чет Авг 28, 2008 11:05 am
Профил
UNREAD_POST 
В интерес на истината кофтито паркиране не винаги е проява на лошо възпитание. Просто не достигат места за колите по центъра и по кварталите (не само в София). А колата все някъде трябва да седи паркирана. Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 Не можеш да искаш да се спазва някакъв закон или етика при условие, че няма условия за това.
Мен най-много ме дразнят лумпени дето паркират колата си така, че прецакват още 1 паркомясто. Или ти запушват колата. Например пред моя блок има коли, които не са помръдвани със седмици и нормално около тях в процеса на различни паркирания да са останали някакви по-големи луфтове. Ама собствениците не се сещат да слезат и да си препаркират колата. И гледаш седят със седмици някакви паркоместа дето стават за половин кола и за кола и 1/2. Аз на такива най съм се заканила да ги налепя.

Чет Авг 28, 2008 11:23 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Има и друго...много е грозно когато някой прояви собственически мераци за някое парко место. Най-честия случай е по уличките в центъра. Уважавам хората или пък собствениците на фирми,които плащат абонамент за съответното парко място,но другото е кретения!!!

Чет Авг 28, 2008 11:38 am
Профил
UNREAD_POST 
Моя блок е в центъра на Пловдив кажи речи. Ние се принудихме да си сложим скоби по местата. Първоначалната идея беше с разрешение на Общината да сложим бариера на нещото като тупикова улица, но от там ни казаха че мястото е тяхно. А преди време когато ги запитахме, защо никой не премита улицата ни - била място на блока. Както и да е...дойдоха и отскубнаха всичките скоби. Знам, че не е честно това което ние сме направили. Но в периода 9-18ч е абсурд да си намериш място да се паркираш пред блока. А местата никак не са малко. Та покрай нови коооперациики и колите се увеличиха и започнаха да паркират и по зелените площи, които и без това бяха неподдържани. А наблизо е и Четвъртък пазара и всичко живо паркира пред нас. Аз съм навита да си плащам на общината и да знам, че си имам паркомясто. А не да се чудя къде да се сбутам и как да си пренасям багажа през 3 улици. Та и Общината трябва да помисли за тези паркоместа - да строи метални гаражи, да отдава площи под наем за платени гаражи.
Понякога ми е много смешно когато няма къде да паркирам колата пред блока ми в София. Обикновено не паркирам пред съседните входове, а отивам в края на блока, където има много места. Пак се намира кой да пищи да си ходиш пред входа. Чудно тия дето пищят дали като отидат някъде другаде - я на гости, я на покупки, дали и те тогава не паркират на чуждо място. :-D

Чет Авг 28, 2008 11:52 am
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Понякога ми се е искало да имам някаква подходяща лепенка, за да обърна внимание на някой. Паркирането в големите градове е проблем, макар че е малко преувеличен. Лично се убедих в това, когато м.юни в 3 поредни дни си намирах място за паркиране в София около бул. Дондуков към 8 ч. сутринта.
Но както и да е, проблем съществува. Аз се дразня най-вече от проявите на безпричинна наглост и арогантност. Пример - магазин "Била" в Пазарджик. Голям паркинг, винаги има МНОГО свободни места, но и винаги има тарикати, които паркират непосредствено до вратите на магазина или на алеята, по която колите маневрират, само за да спестят 20 м. до магазина или да покажат, че спазването на реда е за балъците. Ей такива боклуци ме дразнят наистина.

Също така, на няколко пъти коли ми паркират пред гаража, даже на тротоара се качват. Ако реша да си отворя гаража отвътре, ще им подгъна ламарините, но не съм толкова лош :). Това да ти паркират пред гаража дори в София не се прави, където местата са толкова кът. А в Пазарджик проблем с паркирането няма. Такива коли ги "наказвам" така: хващам се с децата и ги избутвам на 20-30 м. напред, пък докъдето стигнат. Никога не съм си позволявал да пукам гуми, да ги драскам или други подобни простотии ! Някои остават на средата на улицата, но кво да се прави Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 . Между другото установих, че като буташ загасена кола на скорост, колата се дави много сериозно. И после паленето си е приключение Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 .

Чет Авг 28, 2008 2:46 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Само змията да не те докопа... :-D :-D :-D !Шегувам се разбира се приятелю и те подкрепям напълно. Аз никога не спирам пред гараж и този който го прави е идиот, най-малко заради това, че ... може змията да го докопаYellow_Flash_Colorz_PDT_01 ...не тва ами примерно надраскана ламарина или спукани гуми.
Има нещо което аз обаче не разбирам,Tuzarka го каза това дето все се намира някой да мрънка за местото си...ми да си го купи тоя. Как така някой ще дойде при мен и ще ми каже: айде да не спираш тука ,щото като си дойда от работа няма как да си паркирам пред "оная работа",така де - входа????? Обаче става точно така за съжаление! Ако иска да живее и на червения площад простото си остава просто! Жалко е!

Чет Авг 28, 2008 10:43 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
и аз го имам тоя проблем..през ден се карам с разни тъпаци от блока..защо съм бил спрял на неговото място......кво значи негово....нито го е купил нито нищо..ала било негово...издраха ми купето разни дядковци с лади и жигули..абе ужас....сега и още една кола паркирам пред блока и се налага да я паркирам в полето .....в заключение....много лоши са станали хората..агресивни....злобни....

Чет Авг 28, 2008 10:57 pm
Профил
UNREAD_POST 
Имаше он-лайн гласуване за най-подходящ текст. За съжаление, моето предложение не се прие, но и това става. Аз съм за :cool:
Само ако може да се печатат на термосвиваема хартия, че с отлепянето да падне и боята ще е най-добре Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Пет Авг 29, 2008 2:25 pm
UNREAD_POST 
Rokambol написа:
...За съжаление, моето предложение не се прие, но и това става.

няма ли да го споделиш с нас...
може да си направим клубни стикери "АЗ и Клуб Изображение те молим да не спираш отново по този дебилски начин" Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Rokambol написа:
Само ако може да се печатат на термосвиваема хартия, че с отлепянето да падне и боята ще е най-добре Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

е, хубава работа .... Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Пет Авг 29, 2008 3:00 pm
UNREAD_POST 
Аз и клуб Фиат...и после ще бъде отмъстено на много фиати. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Много е дълго изречението. Трябва да е кратко и ясно и да се чете на 1 дъх

Пет Авг 29, 2008 3:05 pm
UNREAD_POST 
Моето предложение беше - "ако не беше паркирал като идиот, сега щеше да има място и за мен". Това е.

Пет Авг 29, 2008 4:06 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 27 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща