|
|
Дата и час: Нед Юли 13, 2025 12:15 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|
Преминаване на забранен сигнал на регулировчик, наказание?
Автор |
Съобщение |
ntgeorgiev
Кара Фиатче 126
|
 Преминаване на забранен сигнал на регулировчик, наказание?
Здравейте колеги, на сестра ми са и писали снощи акт, че преминала на забранен сигнал на регулировчик през кръстовище? Не можах да намеря в правилника какво е наказанието?
_________________ FIAT BRAVO 1.4 12V, 1997 г.
|
Сря Авг 13, 2008 9:32 am |
|
 |
ntgeorgiev
Кара Фиатче 126
|
 Re: Преминаване на забранен сигнал на регулировчик, наказани
ntgeorgiev написа: Здравейте колеги, на сестра ми са и писали снощи акт, че преминала на забранен сигнал на регулировчик през кръстовище? Не можах да намеря в правилника какво е наказанието?
Сори колеги, видях, че темата ми е излязла 3 пъти
Съжелявам, нещо интернета се е прецакал. Моля модераторите да изтрият повтарящите се теми.
|
Сря Авг 13, 2008 9:35 am |
|
 |
Rokambol
|
 Re: Преминаване на забранен сигнал на регулировчик, наказани
ntgeorgiev написа: Сори колеги, видях, че темата ми е излязла 3 пъти Съжелявам, нещо интернета се е прецакал. Моля модераторите да изтрият повтарящите се теми.
Оправено.
Аз цяла сутрин се ровя в ЗЗДПП, обаче нещо нямам успех. Потърсих и за теб инфо, но не мога да се оправя.
Ще ти ползвам темата да питам и аз какво е наказанието за повторен акт за непоставен колан при положение, че вече имам един за същото от преди два дни?
|
Сря Авг 13, 2008 9:46 am |
|
 |
ntgeorgiev
Кара Фиатче 126
|
Имам информация, че КАТ имат вътрешно разпореждане на пишат колко се може повече актове. Информацията ми е от КАТ-аджия. Спрат ли кола акт, колкото се може повече!
Аз също гледам, гледам, не мога да намеря за преминаване на забранен сигнал от регулировчик какво наказание се предвижда????????
|
Сря Авг 13, 2008 9:51 am |
|
 |
turbodieselcomby
Кара детска количка
Регистриран на: Пет Авг 01, 2008 11:31 am Мнения: 12 Местоположение: София 09 Лозенец
|
Това с цел намаляване на трафика ли
А наказание като за минаване на червено най-вероятно!
_________________ AUDI Q7 '07 3.0TDI 279HP 600Nm, Fiat 500 1.2 '08, Suzuki Intruder M800 '08
|
Сря Авг 13, 2008 12:19 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Колега Rokambol, малко ще се отплесна за коланите! Незная какво е наказанието, но явно и ти като и аз не понасяш коланите! Смятам, че животът си е мой и аз би трябвало да преценя дали да слагам колан или не! Но както и да е! Това е друга тема! Иначе аз си намерих спасението за мен(сигурно някой го е измислил много преди мен, но аз съм горд, защото го открих сам за себе си) Слагам една голяма щипка за пари горе високо на колана, тя се застопорява и той остава в каквото положение реша! Така не ми пречи, защото не ме стяга, не ме закачат полицайте, а и ако стане нещо, колана ще ме хване (което незнам дали е за добро или за лошо). Та така намерих аз решение с актовете за коланите! Остана само да видя как да ги избегна и тея за говорене по тел., защото много ми неудобни тея Bluetooth Handsfree - та, пук за тея с кабелчета да не говорим!
|
Пет Авг 15, 2008 10:48 am |
|
 |
NIK_THE_FLASH
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 06, 2008 12:04 pm Мнения: 282 Местоположение: София 13 Надежда
|
nennormalnoto написа: Остана само да видя как да ги избегна и тея за говорене по тел., защото много ми неудобни тея Bluetooth Handsfree - та, пук за тея с кабелчета да не говорим!
Видях при един познат едно устройство което е като за теб  Общо взето представлява Bluetooth приемник който е вързан към касетофона/колоните в колата ти (не запомних към кое е :( ) и микрофонче което го монтираш някъде по избор...
_________________ Fiat Bravo 1.8 16V
|
Пет Авг 15, 2008 10:58 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Благодаря колега, ще се позагледам!
|
Пет Авг 15, 2008 11:00 am |
|
|