|
 |
 |
|
Дата и час: Нед Юли 13, 2025 12:14 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Как се доказва доход при двойно заплащане?
Автор |
Съобщение |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
 Как се доказва доход при двойно заплащане?
Колеги, както някои от вас знаят искам да си купя нова кола на лизинг. За съжаление се появи пред мен един доста сериозен проблем. Заплащането ми като в повечето български фирми е на 2 части - явна и тайна. Естествено явната по договор и фиш е крайно малка за одобрение за лизинг. Не получих категоричен отказ за издаване на документ за реален доход, но и документа ми вече 3-ти ден не е попълнен. Поразпитах мой приятели в други фирми, включително и собственици на фирми с по над 30 души персонал, и това което научих е, че масова практика е да се отказва документ за реален доход. Какво правим сега? Получавам добри пари, но не мога с тях да си купя нова кола. Как се процедира в този случай?
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пет Авг 08, 2008 10:13 am |
|
 |
grigor_j
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 17, 2007 12:42 pm Мнения: 482 Местоположение: Бургас Медения Рудник
|
скромния ми опит показва, че ако бутнеш 50-тина лева на счетоводителката или секретарката, с удоволствие ще ти дадат празна бележка, с печат и подпис на управителя и на касиера. Останалото е фантазия...... колко си искаш пишеш и .... караш нов Фиат 
_________________ Bravo 1.4 12V Abarth - демек аБРАТ-чо
недвижими имоти - продва, купува, наема, отдава.......
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
www.bgestates.com www.bgimoti.com
|
Пет Авг 08, 2008 10:29 am |
|
 |
mitakkk
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Сеп 10, 2007 2:19 pm Мнения: 114 Местоположение: София 16 Студентски
|
Цитат: 50-тина лева на счетоводителката или секретарката, с удоволствие ще ти дадат празна бележка, с печат и подпис на управителя и на касиера
Не съм убеден че ще стане. Защото всяка бележка се извежда с изходящ номер, и се пази копие от нея. И освен това фалшифицирането на документи е незаконно.
|
Пет Авг 08, 2008 7:39 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Стана си по редовния начин. Просто ме бяха забравили.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пет Авг 08, 2008 11:10 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|