|
|
Дата и час: Нед Юли 13, 2025 2:53 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Бургаските "Майстори" с Продължение...(шоп с десен
Автор |
Съобщение |
grigor_j
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 17, 2007 12:42 pm Мнения: 482 Местоположение: Бургас Медения Рудник
|
 Бургаските "Майстори" с Продължение...(шоп с десен
_________________ Bravo 1.4 12V Abarth - демек аБРАТ-чо
недвижими имоти - продва, купува, наема, отдава.......
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
www.bgestates.com www.bgimoti.com
Последна промяна grigor_j на Сря Авг 06, 2008 11:46 am, променена общо 2 пъти
|
Вто Авг 05, 2008 8:40 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Съжалавам...поне нищо ти няма...скъсай им...на тези олигофрени. Само не знам как ще докажеш, че те са виновни. Винаги могат да отричат, че ти си отварял капака след тях  Поне не се издавай с колко си карал по околовръстното, че това може да ти попречи да си търсиш правата.
|
Вто Авг 05, 2008 8:48 pm |
|
 |
grigor_j
Регистриран на: Сря Окт 17, 2007 12:42 pm Мнения: 482 Местоположение: Бургас Медения Рудник
|
аз не очаквам да ми поемат разходи или нещо.... ще си я оправя. вече имам поръчан капак, изправих си тавана а стъклото утре наобед е готово. Просто ще отида да ги оритам едно хубаво, да ги омажа пред хората какви са майстори и така.... и да им гледам малоумните мутри докато цъкат с език "...брееей как така...... ама начи....." и др.
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
|
Вто Авг 05, 2008 9:09 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Напечатай и на мен малко пари
Ситуацията, в която си изпаднал звучи много каръшка и фантастична. Дали ще се разкаят - зависи...аз когато се разправях за моя джам с майсторите - навряха ми най-злия майстор, за да ме шкартира с моите оплаквания от ремонта...да не разправям разни одисеи, че темата все пак е за твоя проблем. Но можеш хубаво да ги очерниш в интернет пространството 
|
Вто Авг 05, 2008 9:16 pm |
|
 |
CHILIEV
|
егати малоумниците.. върви ги ошамари ..
да ги е... некадърниците...
помислих че това ще отложи пътуването ти в събота, но като гледам с какви темпове я поправяш вярвам че ще успеете...
п.п. ... гледай да няма много кръв... 
|
Вто Авг 05, 2008 9:19 pm |
|
 |
grigor_j
|
За събота си остава  Как ще пропусна да се подмажа на началството
Ее, а ако се покачат и дадат 100-200 лева..... берекет ще ги изпием.
Не мога да си позволя 3 дни без кола. За тва ..... оферта към Димо–Ж85: дай бравата, уе.
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
|
Вто Авг 05, 2008 9:52 pm |
|
 |
CHILIEV
|
grigor_j написа: За събота си остава ....
да видим дали аз ще успея да оправя мойта че така за никъде не съм ....
|
Вто Авг 05, 2008 10:13 pm |
|
 |
Rokambol
|
Пълни нещастници - фрасни им по една и от мен  Благодари се, че всичко се е разминало само с ламарини и стъкла...ами ако бяха забравили да ти стегнат болтовете на джантите...Аман от майстори, в тая държава май има не повече от десетина наистина кадърни монтьори...
|
Сря Авг 06, 2008 2:44 am |
|
 |
grigor_j
|
като се има предвид че това е оторизирания сервиз на един от вносителите на фиат за бургас. (Алианц сервиз в базата на Ауто италиа) в комлука (за бургазлии да знаят)........На кой да вярваш? 
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
|
Сря Авг 06, 2008 8:09 am |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Случката може да мине и за комична, но не е такава. И потвърждава това, което писах в една друга тема, че се гаврят с колите ни, когато са в сервиз. Гледам и в Пазарджик в уж оторизирани сервизи на определени марки (уви и на фиат) масово се назначават момчета току що завършили селскостопанския техникум в града. Какво да очакваш от тях ?! Аз си имам за отделните автомобилни болежки стари изпитани майстори, независимо че работят в сервизи тип гараж без модерна диагностична техника.
А какво са ти мишкували около таблото, че са отворили вероятно случайно капака, си остава загадка. Още повече, че отварянето на капака специално на мареа и ланча (предполагам че така е и на браво) доста затруднява понякога майсторите, които безпомощно се озъртат да видят някоя ръчка, както на по-престижните немски автомобили  .
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Сря Авг 06, 2008 9:05 am |
|
 |
grigor_j
|
хахаха вече незнам да се смея ли или да плача........ ходих в сервиза сутринта, писах претенция за шета по тяхна вина и сега чакам резултат. НО излизайки от сервиза, минавам на светофара на зелено зад един тролейбус, с огромната скорост с която той се движеше (около 15 км/ч) и на излизане от кръстовището, един педе.аст с един крайслер с десен волан и огромен куфар на страничната седалка не може да види наляво и тръгва с мръсна газ на жълто и...... спря в мен  дясната врата огъната и одрана цялата..... баси. А той ве едно се е блъснал в стълб. Целия усукан, калника на 2 пръсна от вратата, капака не му се затваря, ама като видя че стълкото и капака ми са смазани си вика бах мааму няма викам КАТ. Обаче се светка нещо на бой, айде една бърка скоропоговорка за майка му и вдигане на шамарите и той спря да се звери. И вика.... абе по мойта няма щети, по твойта са ай си хойм.... викам ОК аде чау. Ама не. Не може да запали тоз дръгел че го бутахме, че филми, баси. А той иначе звъни на 112.... алооооу туй да не ти е СФ бре тука нема такива екстри. И звънна на КАТ ама докато дойдат и се пръснахме.
П.С. ето малко снимки от вчера. От днес няма.. Ще има след 1-2 седмици с чисто нов цвят, брони, и други. Отлагах боядисването няколко месеца ама тя колицата сама си го поиска
Искам пак в тази тема да благодаря на колегата Цецо (me4okat) който с мигновена реакция късно снощи ми осигури преден капак и утре ще го получа. Благодаря
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
|
Сря Авг 06, 2008 11:29 am |
|
 |
CHILIEV
|
бах мааму....
да знайш човеко, от мойта каръщина.... заразно е ...
 дано се оправиш скоро...
|
Сря Авг 06, 2008 11:40 am |
|
 |
Tuzarka
|
Иди запали свещ.....а кой ще ти поеме паричките по новата щета щом не се е стигнало до КАТ?
Аз съм забелязала, че има дни, в които тръгне ли нещо на криво-повлиа се всичко 
|
Сря Авг 06, 2008 12:16 pm |
|
 |
grigor_j
|
по новата щета ..... аз кой....  а по старата сега ми звъннаха от сервиза, ще ми поемат капака и смяната на стъклото  хихи колко съм доволеееееееен
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
|
Сря Авг 06, 2008 12:18 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Евала на майсторите..па макар и пишман....ама ти да вземеш да почерпиш 
|
Сря Авг 06, 2008 12:36 pm |
|