|
|
Дата и час: Съб Юли 12, 2025 6:26 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Няма ме отивам на море!!!!!!!!!!!!!!!!
Автор |
Съобщение |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
 Няма ме отивам на море!!!!!!!!!!!!!!!!
Няма ме отивам на море!!!!!!!!!!!!!!!! еднь седмица без компютри и ГСМ УРА!
_________________ И пиши на кирилица, че е много дразнеща шльокавицата!
Punto 1.2 75 ELX `97 MPI/ГОЛЕМА БРИЧКА И ТАРАТАЙКА /-никога не подушила бензин
|
Сря Авг 06, 2008 4:06 pm |
|
 |
CHILIEV
|
 Re: Няма ме отивам на море!!!!!!!!!!!!!!!!
bmahob написа: Няма ме отивам на море!!!!!!!!!!!!!!!! еднь седмица без компютри и ГСМ УРА!
къде бре..
я кажи....
да не е да си хвърляме пясък по хавлийте пък да не се познаваме 
|
Сря Авг 06, 2008 4:18 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Аз тръгвам в Събота, смазал съм се и имам нужда от почивка.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Сря Авг 06, 2008 4:18 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Аз пък в събота хващам гората - в буквалния смисъл 
|
Сря Авг 06, 2008 4:43 pm |
|
 |
CHILIEV
|
Tuzarka написа: Аз пък в събота хващам гората - в буквалния смисъл 
за къде ще я хванеш ?
така ли му викате вече... "гората" 
|
Сря Авг 06, 2008 4:48 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Качвам се в планината...сега стана ли ясно какво ще рече "да хвана гората"...за папрата 
|
Сря Авг 06, 2008 5:08 pm |
|
 |
CHILIEV
|
Tuzarka написа: Качвам се в планината...сега стана ли ясно какво ще рече "да хвана гората"...за папрата 
не бе щото си казала че говориш буквално и аз така и го приех ...
споко .. не се газирай 
|
Сря Авг 06, 2008 5:43 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Tuzarka написа: Качвам се в планината...сега стана ли ясно какво ще рече "да хвана гората"...за папрата 
Внимавай с планината. Температурните разлики са сериозни. Бяхме 2 дни на Юндола и се попиляхме, сега сме болни посред лято.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Сря Авг 06, 2008 7:17 pm |
|
 |
plambi
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Вто Ное 22, 2005 9:38 pm Мнения: 378 Местоположение: Варна Приморски
|
bmahob написа: Няма ме отивам на море!!!!!!!!!!!!!!!! еднь седмица без компютри и ГСМ УРА!
На мен ми писна от море,искам на планина 
_________________ Fiat tipo 1.6mi
|
Сря Авг 06, 2008 11:38 pm |
|
 |
Paparac
|
snake написа: Tuzarka написа: Качвам се в планината...сега стана ли ясно какво ще рече "да хвана гората"...за папрата  Внимавай с планината. Температурните разлики са сериозни. Бяхме 2 дни на Юндола и се попиляхме, сега сме болни посред лято.
Божее, колега, там е бил голям студ, бре! С това родопско одеало като те видях, а и другите с якетата 
|
Чет Авг 07, 2008 12:46 am |
|
 |
Rokambol
|
Приятно изкарване, Венци! Остави ги тия приказаки за балкани, гори и пр. баирбудалистки местаYellow_Flash_Colorz_PDT_06 Морето си е море - нищо не е по-хубаво от него 
|
Чет Авг 07, 2008 1:35 am |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Paparac написа: Божее, колега, там е бил голям студ, бре! С това родопско одеало като те видях, а и другите с якетата 
Ами така е, който отива на планина само по къси панталони и блуза с къс ръкав, след това се чуди как да се сгрее, даже и солидното количество алкохол не помага  . А и Юндола си е доста високо, може би малко по-ниско от Белмекен. На обяд термометъра на колата показваше 28 градуса, привечер станаха 12, по-късно със сигурност са паднали с още няколко. Не бях ходил с преспиване в планината поне от 16 г., явно нещо са ми се пообъркали представите.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Чет Авг 07, 2008 9:54 am |
|
 |
Tuzarka
|
snake написа: Tuzarka написа: Качвам се в планината...сега стана ли ясно какво ще рече "да хвана гората"...за папрата  Внимавай с планината. Температурните разлики са сериозни. Бяхме 2 дни на Юндола и се попиляхме, сега сме болни посред лято.
Аз от бебе съм по тая планина  Така, че си имам и юрганче, и дебели дрехи, и лекарства под ръка. Но така и не мога да свикна с тези големи температурни разлики....в града 40 градуса, а в планината вечер - 15 
|
Чет Авг 07, 2008 10:37 am |
|
 |
MartoModev
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Яну 28, 2007 3:52 pm Мнения: 197 Местоположение: София 19 Люлин
|
Добре 
|
Чет Авг 07, 2008 3:25 pm |
|
 |
harifg
Кара кола
Регистриран на: Нед Мар 30, 2008 5:00 pm Мнения: 267 Местоположение: София, Павлово
|
От утре и аз мога да бъда намерен на плажа на Созопол, обграден с празни шишета от "Бургаско светло".......

_________________ Фиат Браво 1.8 16V GT, нормална газова уредба - 12/100 ......
|
Чет Авг 07, 2008 9:57 pm |
|
|