|
|
Дата и час: Съб Юли 12, 2025 8:09 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Бат Бойко и ремонтите в София
Автор |
Съобщение |
mitakkk
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Сеп 10, 2007 2:19 pm Мнения: 114 Местоположение: София 16 Студентски
|
 Бат Бойко и ремонтите в София
Откакто жените избраха бат Бойко за кмет. Нещата в София не вървят.
Аз немога да разбера тия релси при НДК които предизвикват огромни задръствания, защо са само заградени и не се работи по тях???
Колкото пъти минавам през деня - никой не работи. Е това ако не е простотия.
И другия път уважаеми дами вземете го сложете начело на даржавата този демагог, дето като сгреши не каже като мъж, че е виновен и е сбъркал, а все търси вината в някои друг.
|
Вто Юли 29, 2008 2:29 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
То да беше само НДК. Ако живееш в Люлин, а бачкаш в Младост просто няма как да стигнеш на работа. Каубойко е** мамата на Сливница и Данаил Николаев. На Ст. Гара е приказка, а потока се е пренесъл към бул. Руски. Адски задръствания и то в отпускарските месеци. Ами след месец какво ще стане след като няма да са готови с ремонтите?
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Вто Юли 29, 2008 2:52 pm |
|
 |
sok1
|
Е, не може хем да ви сърби, хем да ви боли. Все сте недоволни. Като карате в дупките - псувате бат'Бойко, като се ремонтират улиците - пак псувате. Аз пък се кефя на ул. Първа Българска армия.
Разбира се, има какво да се желае, но не трябва да търсим вината само в кмета. Да не забравяме, че вече 2-3 години бюджета за София се реже наполовина от правителството.
|
Вто Юли 29, 2008 3:11 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Е зор ли беше наведнъж да разкопае всичко?
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Вто Юли 29, 2008 3:13 pm |
|
 |
mitakkk
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Сеп 10, 2007 2:19 pm Мнения: 114 Местоположение: София 16 Студентски
|
А моля моля, да не го защитаваме. Неможе да затвориш всички улици за ремонт. Все пак трябва хората да могат да си вършат работата, а не да се изнервят по кръстовища. Ремонтите трябва да са поетапно. Е кво миналата година данеби да оправи цариградско ( остана си на вълни )
Тоя кмет е много зле. Разрешава да се застрояват паркинги и градини. Че до нас вече няма паркинги където да си спреш колата. А като се нанесат и новите собственици в жилищата къде ще паркираме? Едно дърво не остана.
Абе мани го тоя... Пожарникар ще ми управлява град , че и с претенции да управлява държавата.
|
Вто Юли 29, 2008 3:20 pm |
|
 |
mitakkk
Кара Фиатче 126
|
Цитат: че вече 2-3 години бюджета за София се реже наполовина от правителството
типично за него. То все някой му е виновен!!!
|
Вто Юли 29, 2008 3:28 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
sok1 написа: ...Да не забравяме, че вече 2-3 години бюджета за София се реже наполовина от правителството.
Нямам никакво отношение към Бойко Борисов като кмет, защото съм от друго село  . Но конкретно това за орязания бюджет и това как правителството му крадяло ДОД, е една дебела опашата лъжа. В цифрите, които вашия кмет-демагог често цитира, се включва (той всъщност е преобладаващ) и ДОД, преведен от фирмите т.нар "Големи данъкоплатци". По-голяма част от тези фирми изобщо не са софийски, само се отчитат в дирекция "Големи данъкоплатци" гр. София. Но на него му крадяли парите. Как да откраднат нещо, което не е твое ? Това са пари на хора, работещи в големи структуроопределящи предприятия в цялата страна.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Вто Юли 29, 2008 4:35 pm |
|
 |
mitakkk
Кара Фиатче 126
|
Цитат: По-голяма част от тези фирми изобщо не са софийски, само се отчитат в дирекция "Големи данъкоплатци" гр. София. Но на него му крадяли парите. Как да откраднат нещо, което не е твое ? Това са пари на хора, работещи в големи структуроопределящи предприятия в цялата страна.
Естествено че не е прав. Аз искам като изляза от София също да нямам пътища с дупки. Като отида в Пазарджик да речем и там да няма дупки да си чупя колата. Абе искам в цялата държава да ми е океу.
|
Вто Юли 29, 2008 4:54 pm |
|
 |
Crusible
Кара кола
Регистриран на: Вто Юни 05, 2007 2:45 pm Мнения: 344 Местоположение: София 19 Люлин
|
Предпочитам един месец без кола и после гладки булеварди, отколкото 3-4 дена без кола и после само по кръпки да карам. Въпрос на мислене! 
|
Вто Юли 29, 2008 5:32 pm |
|
 |
m1t3t0
|
Ами какво да ви кажа пътищата са олицетворение на цялата държава. Дори тук където няма кино и са пълни мондари улиците са в идеално състояние. Ремонтира се поетапно правят се алтернативни пътища преди да почне ремонта на основното шосе. И това го правят хора които в главата си нямат почти нищо...
|
Вто Юли 29, 2008 9:15 pm |
|
 |
sok1
|
mitakkk написа: А моля моля, да не го защитаваме. Всеки има право на лично мнение, не се опитвай да ми отнемеш моето. mitakkk написа: Е кво миналата година данеби да оправи цариградско ( остана си на вълни ) До колкото знам парите за Цариградско все още не са платени на фирмата изпълнител точно по тази причина. Да сте чували друг кмет да е спрял плащане на фирма? mitakkk написа: Разрешава да се застрояват паркинги и градини. Хе хе, не забравяме ли, че има "столичен парламент", който решава какво да се прави и какво не. Кметът не е падишах, не го забравяйте. mitakkk написа: Пожарникар ще ми управлява град , че и с претенции да управлява държавата. И кой според теб е алтернативата? snake написа: ... конкретно това за орязания бюджет ... е една дебела опашата лъжа. В голяма грешка си. Бюджетът за София се гласува по същия начин, както бюджета за държавата - предходната година. Само че от гласуваните се отпускат около половината. Обяснението на оня ехиден мушморок Сергегей е, че София е част от държавата и понякога (на практика винаги) се налагало средствата да се преразпределят. За ДОД има логика в думите ти. Crusible написа: Предпочитам един месец без кола и после гладки булеварди, отколкото 3-4 дена без кола и после само по кръпки да карам. Въпрос на мислене! 

|
Вто Юли 29, 2008 10:19 pm |
|
 |
Paparac
|
mitakkk написа: Пожарникар ще ми управлява град , че и с претенции да управлява държавата.
То украинец ни управлява държавата... 
|
Вто Юли 29, 2008 11:30 pm |
|
 |
mitakkk
Кара Фиатче 126
|
Цитат: Предпочитам един месец без кола и после гладки булеварди, отколкото 3-4 дена без кола и после само по кръпки да карам. Въпрос на мислене! това да ама ако си караш колата за удоволствие. Аз немога да си представя един месец да спрем работа за да може ГЕНЕРАЛА ОГНЕБОРЕЦ да си оправи три булеварда. Ми я си педстави да спре работа цяла София. Неможе така да се разсъждава. Цитат: До колкото знам парите за Цариградско все още не са платени на фирмата изпълнител точно по тази причина. Да сте чували друг кмет да е спрял плащане на фирма? За това не съм убеден. За пред хората е така, а дали е така??? Цитат: Хе хе, не забравяме ли, че има "столичен парламент", който решава какво да се прави и какво не. Кметът не е падишах, не го забравяйте. А там не са ли Бат Бойкови хора от ГЕРБ. Това е като правителството. Немогат да го свалят щото парламента е негов.Ето днес ще е същата работа. Цитат: Само че от гласуваните се отпускат около половината. Обяснението на оня ехиден мушморок Сергегей е, че София е част от държавата и понякога (на практика винаги) се налагало средствата да се преразпределят
Виж тука подкрепям бачо Серго. Е неможе да се оправи само София, и само като минеш контурите на околовръстното да няма вече пътища. Друг е въпроса че Серго реже бюджета на София, а сега разправя , че имал 5 милиарда бюджетен излишък които ще ги усвои с предизборна цел.
|
Сря Юли 30, 2008 8:25 am |
|
 |
sok1
|
mitakkk написа: това да ама ако си караш колата за удоволствие. Аз немога да си представя един месец да спрем работа за да може ГЕНЕРАЛА ОГНЕБОРЕЦ да си оправи три булеварда. Ми я си педстави да спре работа цяла София. Неможе така да се разсъждава. За това става дума - хем ви сърби, хем ви боли. Хайде да помислим: започва се ремонт само на ЕДИН булевард, следващият ще започне да се ремонтира след завършването на първия, т.е. след месец-два. Е, да, ама тогава е след отпускно време, демек "популацията" в София ще се увеличи и ще стане още по-трудно за ремонт, респективно ще се псува и оревава още гръмогласно. За мен е по-добре да се направят 3 булеварда за една година, отколкото за 3 години. Само трябва мааалко да сме по-толерантни и по търпеливи. Лошото е,че ние, българите, сме си такива - дай ни да се оплакваме и псуваме. mitakkk написа: За това не съм убеден. За пред хората е така, а дали е така??? А дали не е? mitakkk написа: А там не са ли Бат Бойкови хора от ГЕРБ. Да там са. И дори отказаха участие във всевъзможни бордове на общински фирми. Нещо, което никоя друга партия не направи. Всеизвестно е, че участието в такива бордове носи не лоши приходи на партиите. mitakkk написа: Това е като правителството. Така е. Само че ГЕРБ няма ПЪЛНО мнозинство. mitakkk написа: Немогат да го свалят щото парламента е негов. Не съм чул да са правени дори и опити за сваляне на кмета. А ти? mitakkk написа: Виж тука подкрепям бачо Серго. Е неможе да се оправи само София, ... Аз пък не го подкрепям, чак ми е антипатичен (лично мнение). Не може се гласува бюджет за София, общинарите да започнат да смятат и умуват как, аджаба, да нагласят този бюджет за нуждите на града и когато станат готови - К*Р - пари нема! И пак се започва смятане на ново...Ама без пари коя "дупка" по-напред да запълниш? mitakkk написа: Друг е въпроса че Серго реже бюджета на София, а сега разправя , че имал 5 милиарда бюджетен излишък които ще ги усвои с предизборна цел.
Най-после да намерим допирна точка! 
|
Сря Юли 30, 2008 3:56 pm |
|
 |
Кейн
Кара кола
Регистриран на: Вто Ное 09, 2004 7:42 pm Мнения: 298 Местоположение: София
|
Пичове, ремонти трябва да се правят.
Проблема е че като 20 години нищо не е пипнато, с дребни изключения, ще трябва сега да стискаме зъби и да се нервиме.
Иначе, няма как да стане. Вместо да се пениме ида псуваме, ако някой има добра идея, да я сподели с който трябва ...
Ако на някой не му харесва - да си вземе отпуска за август и да не се вясва в София.
Да не забравяме, нито карането на кола е задължително, нито живеенето и работенето в софия ... И на мене не ми харесва да се задръствам за да се прибера при чавето и жената, но на есен , зимата и напролет ще се радвам на новите улици. Факт е че точно в тези два месеца автомобилопотока е най слаб в София (преставям си как му звучи това на някой който не кара всеки ден в София) :о) и естествено е сега точно да се ремонтира.
Представете си какво става в началото на Септември, когато всички се завърнат от родните места, децата си дойхдат от село, тогава ли искате да разкопае Сливница?
Айде да не мрънкаме и да не разваляме настроението на останалите водачи.
_________________ Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp
|
Сря Юли 30, 2008 5:58 pm |
|
|