Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 9:48 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Помощ! Търся мъж на Пух! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Помощ! Търся мъж на Пух!
Здравейте.... Ами така се получи, че Пух ще се разгонва след 2 3 дни...УЖАС! Всички кучета от квартала са пред вратата...най-лощото е че влизат в двора и ще ми налазват палето :( Търся и мъж, за да направим хубаво поколение. Прекрасна е.. Ако някой е от София и има немска овчарка / и не е хърбел грозен/ моля да пише защото откачам вече! Слагам снимка на виновницата!

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Сря Юли 30, 2008 3:00 pm
UNREAD_POST 
А собственици ще намериш ли за малките? Кучката ти ще се разгонва поне 1 път в годината. Всеки път ли ще й търсиш мъж?
По-добре я кастрирай. Така ще спестиш мъка на нея и на теб.

Сря Юли 30, 2008 3:05 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
А собственици ще намериш ли за малките? Кучката ти ще се разгонва поне 1 път в годината. Всеки път ли ще й търсиш мъж?
По-добре я кастрирай. Така ще спестиш мъка на нея и на теб.

Аз искам кученца. Живея в голяма къща и имам място за много. Пък и немска овчарка много хора биха взели.. :)

Сря Юли 30, 2008 3:07 pm
UNREAD_POST 
Ок, щом си намерила вариант. Но помисли тези малките ако ги гледаш в двора си - като порастнат дали няма да си скочат едно на друго? Защото при кръвосмешение стават бели....

Сря Юли 30, 2008 3:12 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Ок, щом си намерила вариант. Но помисли тези малките ако ги гледаш в двора си - като порастнат дали няма да си скочат едно на друго? Защото при кръвосмешение стават бели....

Аз ще си оставя женско. Иначе мъжка овчарка мога да подаря на много хора :) И ще се грижат за тях с удоволствие :)

Сря Юли 30, 2008 3:20 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST Re: Помощ! Търся мъж на Пух!
RuSo_PoNy написа:
Слагам снимка на виновницата!

Пони, кученцето не е ли малко ? На втората снимка изглежда като на годинка, а се препоръчва кучката да се пуска след като навърши година и половина.
Tuzarka написа:
Кучката ти ще се разгонва поне 1 път в годината

Два пъти, два пъти :) средно на около 6 месеца се разгонват..ужасно е, но пък чевек развива добри рефлекси покрай това :)

П.П. Пухчето изглежда страхотно :) Ако си нямах с голямо удоволствие бих си взел едно от нея :)

Сря Юли 30, 2008 4:37 pm
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
На 11 месеца е. Надявам се да си и ма кученца за да си промени характера малко..или много. Пък и искам кученца. Имала съм кучета цял живот и то все женски - имам представа кога се разгонват и по колко кутрета раждат. Така, че ако някой иска да ми помогне - ще съм благодарна. Иначе мога да преценя дали имам нужда от кученца и дали да я кастрирам или не... :)

Сря Юли 30, 2008 5:32 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Колежке, наистина е много красива. Имах такава, но се разболя и... :-(
Когато роди и, ако имаш желание да ми дадеш едно кученце, лично ще дойда до София да го взема.

Чет Юли 31, 2008 10:45 am
Профил
UNREAD_POST 
georgian написа:
Колежке, наистина е много красива. Имах такава, но се разболя и... :-(
Когато роди и, ако имаш желание да ми дадеш едно кученце, лично ще дойда до София да го взема.

Със сигурност си в списъка.. живот и здраве и да и намеря някой мъжки пух... първи ти ще получиш.

ПП-Съжалявам за твоя пух... :-( :-( :-(

Чет Юли 31, 2008 10:49 am
UNREAD_POST 
Пух (или Пухита по моему) е разкошна! Но е малка май за бебенца, защото тя може да хване обаче при раждането може да се разкъса лошо, губят много кръв. Аз имах едно време и ветеринаря така ми каза. Може би е по- разумно да се изчака. Няма ли хапчета нещо такова.....?

Чет Юли 31, 2008 10:58 am
UNREAD_POST 
Eli's BRAVO написа:
Пух (или Пухита по моему) е разкошна! Но е малка май за бебенца, защото тя може да хване обаче при раждането може да се разкъса лошо, губят много кръв. Аз имах едно време и ветеринаря така ми каза. Може би е по- разумно да се изчака. Няма ли хапчета нещо такова.....?

То като дойде момента май няма хапчета.. Иначе кучета съм имала женски цял живот и не са имали проблеми с раждането./освен едно което беше много старо вече/ Иначе тук на снимките е преди.... можеби 3 месеца, че и повече...сега е къде къде по-голяма и красива...и пухкава и .. абе всичко Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Най-готиното пале :cool:

Чет Юли 31, 2008 11:18 am
UNREAD_POST 
Колегата дммх има овчарски кучета, но е далечко, а и не помня мъжки ли са, женкси ли са.
Хапчета-никога...спестяват нерви на момента, но след години.....
Пони, пусни обява в http://dog.bg/forum/ че си търсиш мъжкар на Пух. Предполагам, че там ще имаш успех. А има и много полезни неща. :wink:

Чет Юли 31, 2008 11:28 am
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Колегата дммх има овчарски кучета, но е далечко, а и не помня мъжки ли са, женкси ли са.
Хапчета-никога...спестяват нерви на момента, но след години.....
Пони, пусни обява в http://dog.bg/forum/ че си търсиш мъжкар на Пух. Предполагам, че там ще имаш успех. А има и много полезни неща. :wink:

Аха една мома(канадски вълк на 5 години) и един голям багабонт на 1г и 8 м. Има снимки в домашни любимци!Бе и мойта мома се разгонва ама все още не съм подготвен за кученца.....но ще има!Ще чакам зимното разгонване за да ги роди в началото на пролетта и да не им е жега на маниците Yellow_Flash_Colorz_PDT_09
п.с.Ще си търся канадски вълк мъжкар(да не омесвам породите)

Чет Юли 31, 2008 11:51 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
И с тази Пухита какво стана, намерихте ли й звяр? Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Съб Сеп 06, 2008 2:10 pm
UNREAD_POST 
Ама напиши малко по нормално заглавие, сегашното като го прочетох аз се бях наточил Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 , но уви на мен няма да ми пусне най верятно. Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Нед Сеп 07, 2008 12:10 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща