Дата и час: Съб Юли 12, 2025 12:51 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Какво гориво използвате и къде зареждате? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Какво гориво използвате и къде зареждате?
И аз да пусна една тема за гориво...ей сега ми хрумна като четох темата на колегата, но реших тактично да не му я спамя. :)

Та..аз лично сипвам на Шел, някакъв 100октанов бензин който струва към 2,62 :shock: Като го написах сега осъзнах колко е много! Всеки път си казвам-"какво пък разликата е 20ст. на литър" - вярно ама...той бензина и без това си е скъп какво се набутвам и аз.. Всеки път като видя на бележката литрите и сумата съжалявам, че съм сипала такъв, нооо другата седмица пак там се редя... :)

Иначе има една малка бензиностанциика където можеш да сипеш обикновен си 95 за 2,33...ето 30стотинки разлика.. не звучи много, ама като започнеш да даваш всяка седмица по 80-100лв, ти писва! /поне на мен де...и без това напоследък работя за тая кола само :-( /

Така, кой е подходящия бензин и подходящата бензиностанця?

ПС-преди бензина беше 1,69!!!! :-(

Нед Юли 27, 2008 9:29 am
UNREAD_POST 
а какво ще кажеш за 2000г. когато беше 1.17лв за литър.Искам го пак това време. :-(

Нед Юли 27, 2008 9:33 am
UNREAD_POST 
presiqn написа:
а какво ще кажеш за 2000г. когато беше 1.17лв за литър.Искам го пак това време. :-(

Тогава съм била на 11 години..не помня.. :) Само си спомням че ми даваха по 2лв за училище и винаги ми оставаха! А сега 2лв..какво са стотинките в задния ми джоб които не стигат и за литър бензин!!! :36_2_49:

Нед Юли 27, 2008 10:08 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Аз сипвам в Шел А95 обикновен,кво да са прави...Обикаляне,кафенца , мацки ...мен почти всички пари от седмицата за бензин ми отиват,ебати :-(

Нед Юли 27, 2008 1:33 pm
Профил
UNREAD_POST 
Зареждам от Ромпетрол главно много рядко от ОМВ Шел никога и идва ред на останалото зареждане австрийска или словенска нафта .

Нед Юли 27, 2008 4:57 pm
UNREAD_POST 
Lелее ей сега сипах бензинец и с радост останових че е поевтинял!!! Сипах си 95 за 2,28лв!! Нафтата беше 2,45лв. Даже бензинджията ме светна че утре щял да бъде по-евтин! Много яко... :) Има светлина в края на тунела!

Нед Юли 27, 2008 6:13 pm
Кара велосипед
Кара велосипед
Аватар

UNREAD_POST 
Бензин зареждам предимно Shell V-Power(от Шел бензиностанции :P ) или от OMV 95 и по-рядко 100 за Фиата и Ладата, но това когато няма Шел наблизо, а положението е сериозно откъм привършване на запасите. Иначе газ за Ладата само от Еко - много съм доволен! Нито Шел, нито ОМВ могат да се класират с нея по качество, поне аз и моите приятели зареждаме от там и всички сме доволни! :cool:

Нед Юли 27, 2008 8:46 pm
Профил
UNREAD_POST 
Зареждам основна газ, от време на време и бензин, за да не е празен резервоара. Бензиностанциите са ОМВ и Лукоил поради простата причина, че все те са ми по път. Не знам на кои бензиностанции/газстанции трябва да се има доверие - на малките или на големите...? На пролетната среща заредих във Велико Търново газ на някаква скалъпена газстанция. До тогава зареждане в ОМВ до горе ми излизаше около 28лв, а във ВТ ми излезе 32 лв. Къде е истината - не знам Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Нед Юли 27, 2008 9:02 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Зареждам основна газ, от време на време и бензин, за да не е празен резервоара. Бензиностанциите са ОМВ и Лукоил поради простата причина, че все те са ми по път. Не знам на кои бензиностанции/газстанции трябва да се има доверие - на малките или на големите...? На пролетната среща заредих във Велико Търново газ на някаква скалъпена газстанция. До тогава зареждане в ОМВ до горе ми излизаше около 28лв, а във ВТ ми излезе 32 лв. Къде е истината - не знам Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Истината е, че трябваше да попиташ откъде да заредиш, когато беше тук, на националната. Почти съм убеден откъде си заредила, спокойно, там в 30-литрова бутилка се опитаха да ме убедят, че са заредили 40 л газ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 Е, аз повече от 26 л отказах да платя тогава и вече не съм им клиент, въпреки по-ниската цена.
По темата - по принцип зареждам от ЕКО, нямам оплакване от горивата им. Зареждам 100 октана бензин и отскоро-газ.

Нед Юли 27, 2008 9:43 pm
Профил
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Днес си сипах малко бензин : 40 лева - скромните 16 литра......
Друго си е LPG-то.........
Иначе LUKOIL - доволен съм от качеството на газта......

Вто Юли 29, 2008 12:03 am
Профил WWW
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Лукойл, 'щот' имам карта за отстъпка. Като изтече през 2012 и ако не ми дадат друга, ще се върна пак към Еко. А да и докато нямам проблеми с горивото от Лукойла.

---------------------------------
Изображение

Вто Юли 29, 2008 2:08 am
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
Еми аз какво да кажа тук в Либия сипвам 98 за 0,18ст. литъра. 60 литра за 10 БГН. Направо не ми се мисли сега като се прибера и като ми кажат 55литра 140лева :( Иначе Еко и ОМВ. Спрях да зареждам в Шел одавна. Качеството на 100 октановия бензин е като на 98 ама цената му по-висока...

Вто Юли 29, 2008 3:06 am
UNREAD_POST 
Най-често от ЕКО, вчера сипах 40лв А95 за 2.30 литъра. Няма никакъв смисъл от 98, 100...една и съща боза, ама цената друга.

Сря Юли 30, 2008 11:33 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Airfan-не точно заради тебе само ЕКО и нищо друго!!!А ся ЛУКОЙЛ...е как може ся такива работи...Yellow_Flash_Colorz_PDT_09
Иначе съм зареждал и от ОМВ и за тяхната нафта знам,че е много качествена. НИКОГА НА ШЕЛ!!!!!

Преди време на едно Пижо,което имаше перфектен датчик за вода при горивния филтър-в момента в който заредих на ШЕЛ светна ламбето и не загасна до като не изгорих всичкото гориво ~20литра. Със друга нафта не се е случвало това.

Сря Юли 30, 2008 1:52 pm
Профил
UNREAD_POST 
Петрол и понякога на OMV. 98 или 100.

Вто Авг 05, 2008 3:52 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща