Дата и час: Съб Юли 12, 2025 8:11 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
Бат Бойко и миенето на улиците 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Бат Бойко и миенето на улиците
Е тоя човек постоянно ме дразни, сега пък с миенето на улици в делнични дни и през деня. Това трябва да се прави събота и неделя или нощем. И освен това се прави април месец, след края на зимата, а не в началото на есента. Затваря си улици за миене и не му пука на пича!!!!

Пет Авг 08, 2008 7:32 pm
Профил
UNREAD_POST Re: Бат Бойко и миенето на улиците
mitakkk написа:
Е тоя човек постоянно ме дразни, сега пък с миенето на улици в делнични дни и през деня. Това трябва да се прави събота и неделя или нощем. И освен това се прави април месец, след края на зимата, а не в началото на есента. Затваря си улици за миене и не му пука на пича!!!!

Това не е нищо Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Ти гледай кво ще стане, като седне на премиерския стол Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Пет Авг 08, 2008 11:54 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Абе не знам, ама да мина на по-пряко тук през един квартал, се оказа по-трудно от всякога. Бяха орязали всичко и освен това едвам се разминавахме, а дойдеше ли камион... НО КОМЕНТ! Правят си когато и каквото си поискат. ЗНаците са в началото на нещо, което се извършва, а не много преди това, за да се информират шоферите, както е на запад... :neutral:

Съб Авг 09, 2008 2:27 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Добре де, не може ли да не мрънкате за всяко добро нещо, което правят за вас? Аз това не мога да разбера, само се мрънка и мрънка. Еми добре затворено затворено, ама после ще е чисто, нали? Угодия няма.

---------------------------------
Изображение

Съб Авг 09, 2008 3:31 pm
Профил ICQ WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Airfan написа:
Добре де, не може ли да не мрънкате за всяко добро нещо, което правят за вас? Аз това не мога да разбера, само се мрънка и мрънка. Еми добре затворено затворено, ама после ще е чисто, нали? Угодия няма.

Кое ще е чисто? Кое ще е право? Кое няма да се разбие? Като се прави ремонт знаците трябва да започват от майната си, а не от началото на рязането на улицата. Нарязаха целия ми квартал, асфалтираха и пак същото.

Съб Авг 09, 2008 4:16 pm
Профил
UNREAD_POST 
Airfan написа:

Донякъде съм съгласен, че вечно сме недоволни, но само малоумници предприемат ремонти в най-натовареното време - това на отпуските и почивките. Като пример извън София, ще посоча идиотщината във Варна, където обиколния път за курортите също точно сега се ремонтира, а целия трафик е пренасочен през центъра на града, който и без това е достатъчно натоарен. Освен това е печално известно, че кръпките не решават проблема. Все пари не им стигат, все шофьорите са им виновни...Ограничението за товарните автомобили и горещия асфалт никъде не се спазва, макар, че и самите тежкотоварни шофьори са си прави - достатъчно плащат на държавата, но парите им потъват в нечии джобове. С всички ни е така - плащаме си, но не знаем за какво, всъщност знаем - за охолния живот на богоизбраните... :angry:

Пон Авг 11, 2008 9:46 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ]