Дата и час: Чет Юли 17, 2025 6:45 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Помощ - подарявам хамстери 
Автор Съобщение
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST Помощ - подарявам хамстери
пичове некои да иска хамстери подарявам ги :) ше ми изядат къщата :D :D

Нед Юли 20, 2008 11:12 pm
Профил
UNREAD_POST Re: пооомоощ
d_ivaka написа:

Ама какво заглавие си лепнал само-определено привлича вниманието,макар положението да не е толкова критично Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Нед Юли 20, 2008 11:30 pm
UNREAD_POST 
Помисли си за напред дали да ги чифтосваш, за да няма всяка година тема "Помооощ" :)

Нед Юли 20, 2008 11:35 pm
UNREAD_POST Re: Помощ - подарявам хамстери
d_ivaka написа:

Хайде, хората с котки какво мълчите?... Помагайте на човека!... Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Нед Юли 20, 2008 11:52 pm
sok1 написа:
d_ivaka написа:

Хайде, хората с котки какво мълчите?... Помагайте на човека!... Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Аз съм с две котки...колко ли време ще оцелеят хамстерите у нас Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Пич, занеси ги в някой магазин за дом. любимци и им ги дай. Предполагам, че няма да откажат да ги вземат.

Пон Юли 21, 2008 6:40 am
Rokambol написа:
... Пич, занеси ги в някой магазин за дом. любимци и им ги дай. Предполагам, че няма да откажат да ги вземат.

аз когато имах хамстери правех точно така.. подарявах ги на един магазин за домашни любимци, а те ми даваха храна ...
танту за кукуригу Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Tuzarka написа:
Помисли си за напред дали да ги чифтосваш, за да няма всяка година тема "Помооощ" :)

лошото е че не е всяка година ... през месец-месец и половина можеш да си имаш котило по 10-15 бройки... :) якооо Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
аз съм събирал по над 30бройки... ама не се гледат лесно :cool:

Пон Юли 21, 2008 9:41 am
CHILIEV написа:
...
аз съм събирал по над 30бройки... ама не се гледат лесно :cool:

off>...да ти дам едната котка на заем, да ти помогне малко Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Пон Юли 21, 2008 9:55 am
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
:shock: :shock: има и котка и 40 хамстера, всеки месец имам по 10-15 малки...!! не ги яде! само си играе с тях мамка и! Няма отърване батко! Тряа си вземеш змия...... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

www.bgestates.com www.bgimoti.com

Пон Юли 21, 2008 9:57 am
Профил
UNREAD_POST 
grigor_j написа:
...Тряа си вземеш змия...... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

..че вече няма ли си Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 ..малее, оспамихме темата на човека...хайде., няма ли някой да вземе 2-3 за детенце, за гадже..помагайте на колегата :)

Пон Юли 21, 2008 10:00 am
Rokambol написа:
off>...да ти дам едната котка на заем, да ти помогне малко Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

off^2> аз вече не гледам.. бабата и дядото (на хамстерите бе) умряха от старост... а другите ги подарих... после имахме куче, котка, рибки, костенурка... вече ми викат Ной в квартала :P Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Пон Юли 21, 2008 10:09 am
UNREAD_POST 
Е не мога да ви разбера, честно.....защо умишлено оставяте хамстерите да се чифтосват? Сигурно е голям кеф да гледате малки, но това е само начална радост. Ако сметнете в каква прогресия ще се умножава броят им....2 хамстера правят минимум 10 малки. До тук 12. От тези 12 половината да са женски - 6 женски х 10 новородени = 60 малки хамстера....от тези хамстери половината да са женски 30 х 10 новородени = 300 броя хамстери....е, звучи безотговорно от всякъде :neutral:

Пон Юли 21, 2008 1:33 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
...2 хамстера правят минимум 10 малки. До тук 12. От тези 12 половината да са женски - 6 женски х 10 новородени = 60 малки хамстера....от тези хамстери половината да са женски 30 х 10 новородени = 300 броя хамстери....е, звучи безотговорно от всякъде :neutral:

това за какъв период от време го сметна... ???
а знаеш ли след колко време малките хамстери стават полово зрели... ?
отчиташ ли смъртността? а това че дори и най добрата майка след 2-3 раждания става канибал и си изяжда ако не всички то част от малките ?
реално много бързо се размножават щото са си живи мишки, но и процента на смъртност е много голяма .. да и да не забравяме че живеят около година и половина ....

абе ти гледала ли си хамстери ?

Пон Юли 21, 2008 2:00 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Размножаване
Мъжките хамстери достигат полова зрялост на 10-11 седмици, а женските - 7-8. Добре е женските да се заведат при мъжките, а не обратно, защото женската ще се опита да защити териториата си. Бремеността на хамстерката е около 15-17 дни.

Пон Юли 21, 2008 2:06 pm
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
Ау, нападнаха ме любителите на хамстери :-D
Просто изказвам лично мнение - аз никога не бих позволила такова мощно развъждане, нито да умират малки, нито да се самоизяждат помежду си. Нито бих искала да съм свидетел на това.
Принципно съм против безконтролното развъждане на всякакви животни...хамстери, котки, кучета.....хора ;-)

Пон Юли 21, 2008 3:21 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
....

ясно, но като удари чертата с "безотговорно" направо ни уби.. Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

човека можеше съвсем тихо и кротко да ги пусне в канала на улицата и да не си създава главоболия...
ето това щеше да е безотговорно... :cool:

Пон Юли 21, 2008 3:25 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща