|
 |
 |
|
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 12:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|
Молба към притежател на Браво/Брава/Марея
Автор |
Съобщение |
Nero_
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 21, 2007 12:19 pm Мнения: 203 Местоположение: София 16 Студентски
|
 Молба към притежател на Браво/Брава/Марея
Имам молба към притежателите на някой от изброените автомобили. Ако може някой да ми покаже как ще изглеждат размери широчина - 17.8см. на височина - 10.2см, дълбочина - 16 см. на централната конзола. Идеята е че съм се спрял на DVD плеър с тези размери, но колата не ми е на разположение за да видя дали ще стане. Готов съм да пожертвам въздухопроводите. Някой който е свалял централната конзола има ли представа дали ще се побере с тази дълбочина. Подчертавам че не става въпрос за "in-dash" плеър с моторизиран дисплей. Тоест представлява "кутия" с посочените размери и няма да се събере на мястото на касетофона и ще трябва да се реже. Моля за помощ от всякакъв характер, но най-вече има ли пространство в дълбочина и евентуално разположение на конзолата. Много полезно ще ми е например ако някой изреже парче картон с тези размери, постави го на таблото и го снима или примерно на диаграмите от менюала да ми надраскате набързо как ще изглежда.
Благодаря предварително на отзовалите се!
_________________ Fiat Bravo SX 1.9 TD 100 '99 климатроник
|
Вто Юли 15, 2008 1:20 am |
|
 |
presiqn
|
Ако мога да ти помогна с нещо.Погледни тази снимка http://www.bravotuning.com/foto/data/me ... 0_0921.JPG
а ако ти се рови повечко, може да почовъркаш този сайт. http://www.bravotuning.com/foto/categor ... ?cat_id=14
|
Вто Юли 15, 2008 2:21 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|