Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 12:46 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 41 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Край-Бравчо умря! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Край-Бравчо умря!
Ето, че дойде време да отслужим молебен за моя Бравчо :-( Днес умря... :-( :-( :-(
Ами споделих вече...благодаря че ме изслушахте/прочетохте... :-( :-( :-( :36_2_52:

Пон Юли 07, 2008 7:44 pm
UNREAD_POST 
Ама какво е станало ? :shock:

Пон Юли 07, 2008 8:20 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
:shock:
Кога го купи, кога умря!Дай малко подробности колежке, какво се случи?

Пон Юли 07, 2008 8:50 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Русокоске, не ни дръж в напрежение, ами кажи какво се е случило. Толкова фатални ли са нещата?

Вто Юли 08, 2008 1:05 am
UNREAD_POST 
Айде не се оплаквай сега ще ти го оправят и ще е като нов . Но ще трябва по-често да минаваш профилактично през сервиз за да се откриват проблемите на време , ако има такива .Един съединител и малко неща по окачването не значи , че колата е умряла .

Вто Юли 08, 2008 12:23 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Нищо и няма на колицата. Дай в сервиз да ти направят съединителя. Ходовата част може и на някоя среща да я подпукаме.

Вто Юли 08, 2008 1:30 pm
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
Амии...съединител, ремъци, шарнири, биалетки, носачи, некакви кормилни щанги, ябълки на скоростите, тампони,картер, мека връзка....оф има и още.. Направо да взема да оставя колата в сервиза, то не мога да си платя ремонта ;-) Просто уж беше най-готината количка която гледах и изведнъж ме предаде! Бравчо е мъртъв за мен и всичко се счупи! :-( :-( :-(

Вто Юли 08, 2008 6:01 pm
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
RuSo_PoNy написа:
Амии...съединител, ремъци, шарнири, биалетки, носачи, некакви кормилни щанги, ябълки на скоростите, тампони,картер, мека връзка....оф има и още.. Направо да взема да оставя колата в сервиза, то не мога да си платя ремонта ;-) Просто уж беше най-готината количка която гледах и изведнъж ме предаде! Бравчо е мъртъв за мен и всичко се счупи! :-( :-( :-(

Недей с тия приказки, нищо не е толкова зле, колкото изглежда на пръв поглед......
За всеки проблем си има решение, само трябва да го намериш....
А и винаги може да разчиташ на помощ.....

Вто Юли 08, 2008 6:18 pm
Профил WWW
UNREAD_POST 
Ама тряснала ли си се някъде или в един момент всичко вкупом е сдало багажа? Е гаси и колата дето са ти продали Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Вто Юли 08, 2008 6:18 pm
Кара велосипед
Кара велосипед
Аватар

UNREAD_POST 
Амин.
То има и други бравчовци Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Един умира, друг се ражда... такъв е живота.

Вто Юли 08, 2008 7:46 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
По-добре наистина вземи колата от сервиза защото ми се струва, че искат да си изкарат месечните заплати само от твоето Браво. Надали са толкова много нещата.

Вто Юли 08, 2008 8:51 pm
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
Дадох я при Стефчо. Точно момче-тип симпатяга ;-)

Вто Юли 08, 2008 11:46 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
На него му имай вяра. Ще я оправи.

Вто Юли 08, 2008 11:58 pm
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
Ferrari написа:
На него му имай вяра. Ще я оправи.

Точно това ме притеснява...че разбира :-D Което значи че не ми мърда най-малко още хилядарка...а за жалост още не съм започнала да ги събирам по дърветата тия пари. Събраха ми се още и гражданска и каско+ремонта+боя броня и калник.... Иначе не съжалявам че съм с взела тази кола, защото си я харесах и може да нямаше маркировка за кражба но беше маркирана със знака "Мойо". Така че ще се постарая да си я изчистя цялата като повреди и да я съживя, защото си е "Моя". Както и да е..поне споделих :-(

Сря Юли 09, 2008 12:31 am
UNREAD_POST 
RuSo_PoNy всичко е до късмет, същото това може да се случи и с Мерцедес и с Ауди... "разбирачите" оглеждат колата при покупката и съобразяват някой неща, но има и такива, които няма как да ги видиш или провериш и никой не е застрахован от повреди. а такива неща се случват, просто нямаш късмет.. или имаш - сега ще си я оправиш и ще си спокойна че всичко е сменено и оправено и няма да изгърми пак... а и според мен колата избира човека... така че ако това си е ТВОЯТА кола не жали средства.. ще я оправиш и всичко ще е ОК и ще си те кара дълго време. а и удоволствието когато се качиш в "съживената" си любима колица ще е върховно :cool:

успех !

Сря Юли 09, 2008 12:39 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 41 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща