|
|
Дата и час: Съб Юли 12, 2025 10:16 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Гласувайте за момиче от форума в конкурс за красота!
Автор |
Съобщение |
RAADOO
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Окт 12, 2006 12:11 am Мнения: 192 Местоположение: Бургас
|
 Гласувайте за момиче от форума в конкурс за красота!
Приятелката на член на нашия форум, участва в конкурс за красота, като има и онлайн гласуване на www.fitnessmaniatv.com. Нека да я направим първа!
За целта:
1. Влезте на http://fitnessmaniatv.com
2. Щракнете в/у МИС ЛЯТО 2008 - ГЛАСУВАНЕ
3. Щракнете върху снимката на ТРЕТОТО момиче( от ляво на дясно) - ДАНИЕЛА НЕДЕЛЧЕВА
4. ГЛАСУВАЙТЕ С 5 ЗВЕЗДИ за нея (в дъното на страницата - Рейтинг: *****)
5. Има 2 момичета с рейтинг по-висок от нейния, но ако гласувате за тях с 1 звезда, рейтингът им ще падне!
ГЛАСУВАЙТЕ С 1 ЗВЕЗДА за:
- момичето от първата снимка - Александра Атманджова
- момичето от втората страница, третата снимка - Ивелина Велчева
Благодаря предварително и нека да видим какво ще стане!
ПП. Конкурсът ще се проведе утре (Събота) в кк Елените от 20:00
_________________ Coupe 1.8 16V
|
Пет Авг 22, 2008 4:54 pm |
|
 |
svetkos_
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Юни 11, 2008 3:39 pm Мнения: 133 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
 Re: Гласувайте за момиче от форума в конкурс за красота!
RAADOO написа: Приятелката на член на нашия форум, участва в конкурс за красота, като има и онлайн гласуване на www.fitnessmaniatv.com. Нека да я направим първа! За целта: 1. Влезте на http://fitnessmaniatv.com2. Щракнете в/у МИС ЛЯТО 2008 - ГЛАСУВАНЕ 3. Щракнете върху снимката на ТРЕТОТО момиче( от ляво на дясно) - ДАНИЕЛА НЕДЕЛЧЕВА 4. ГЛАСУВАЙТЕ С 5 ЗВЕЗДИ за нея (в дъното на страницата - Рейтинг: *****) 5. Има 2 момичета с рейтинг по-висок от нейния, но ако гласувате за тях с 1 звезда, рейтингът им ще падне! ГЛАСУВАЙТЕ С 1 ЗВЕЗДА за: - момичето от първата снимка - Александра Атманджова - момичето от втората страница, третата снимка - Ивелина Велчева Благодаря предварително и нека да видим какво ще стане! ПП. Конкурсът ще се проведе утре (Събота) в кк Елените от 20:00
Ок, изпълних точките. И сега като един българин да попитам, какво ще получа в замяна  ? Шегувам се. Успех на момичето! 
_________________ Фиат Браво 1.6 2000, Кукла www.prosport.bg
|
Пет Авг 22, 2008 5:06 pm |
|
 |
CHILIEV
|
RAADOO явно пишем по едни и същи форуми 
|
Пет Авг 22, 2008 5:18 pm |
|
 |
grigor_j
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 17, 2007 12:42 pm Мнения: 482 Местоположение: Бургас Медения Рудник
|
айде и от мен 5 за мадамата и по 1 за другите две.....  Чилиев, хиено, петя...... 
_________________ Bravo 1.4 12V Abarth - демек аБРАТ-чо
недвижими имоти - продва, купува, наема, отдава.......
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
www.bgestates.com www.bgimoti.com
|
Пет Авг 22, 2008 5:27 pm |
|
 |
CHILIEV
|
grigor_j написа: ....Чилиев, хиено, петя....
ко, ко, ко..... ко речи... а ... ?
п.п. нека спамът започне сега
edit: не друго ами видях абсолютно същия пост в един друг форум 
|
Пет Авг 22, 2008 5:53 pm |
|
 |
RAADOO
Кара Фиатче 126
|
Е, аз посещавам 2-3 форума по-редовно и съм пуснал и там това, което и тук  Който гласува, получава дискотека утре вечер с всички момичета в слънчев бряг 
|
Пет Авг 22, 2008 9:03 pm |
|
 |
Paparac
|
RAADOO написа: Е, аз посещавам 2-3 форума по-редовно и съм пуснал и там това, което и тук  Който гласува, получава дискотека утре вечер с всички момичета в слънчев бряг 
И от мен 5 звезди за мадамата 
|
Пет Авг 22, 2008 11:29 pm |
|
 |
Rokambol
|
2х5 и от мен 
|
Съб Авг 23, 2008 12:04 am |
|
 |
arsenov
|
Айде и от мен един глас за девойката .
|
Съб Авг 23, 2008 12:23 am |
|
 |
NIKE_BOY
Кара велосипед
Регистриран на: Нед Дек 23, 2007 7:34 pm Мнения: 21 Местоположение: Троян / В. Търново
|
+ 5 разбира се 
_________________ Fiat Marea ELX 1.6 16V
Lada 2106 1.6 8V
|
Съб Авг 23, 2008 2:07 pm |
|
 |
Rokambol
|
Късно ни подаде информация. Момата е завършила втора. Нищо, тя си знае, че е по-хубава 
|
Съб Авг 23, 2008 11:10 pm |
|
 |
rusee_pz
Кара Симсонка
Регистриран на: Сря Дек 19, 2007 7:57 pm Мнения: 50 Местоположение: Пазарджик
|
А забелязвате ли първата и третата от къде са... 
_________________ Punto 1.2 ELX 75
|
Съб Авг 23, 2008 11:27 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
rusee_pz написа: А забелязвате ли първата и третата от къде са... 
От Пазарджик разбира се  . При това положение как да гласувам за приятелката на приятеля  ? А току що големия син ме информира, че победителката е най-готиното момиче от МГ-то, така че за какво говорим... Честито на победителката !
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Нед Авг 24, 2008 9:14 am |
|
 |
RAADOO
Кара Фиатче 126
|
snake написа: rusee_pz написа: А забелязвате ли първата и третата от къде са...  От Пазарджик разбира се  . При това положение как да гласувам за приятелката на приятеля  ? А току що големия син ме информира, че победителката е най-готиното момиче от МГ-то, така че за какво говорим... Честито на победителката !
Ако това е най-готинито момиче там... тежко им на мъжете. А и ако я чуете само как говори!
|
Нед Авг 24, 2008 12:51 pm |
|
 |
rusee_pz
Кара Симсонка
Регистриран на: Сря Дек 19, 2007 7:57 pm Мнения: 50 Местоположение: Пазарджик
|
RAADOO написа: snake написа: rusee_pz написа: А забелязвате ли първата и третата от къде са...  От Пазарджик разбира се  . При това положение как да гласувам за приятелката на приятеля  ? А току що големия син ме информира, че победителката е най-готиното момиче от МГ-то, така че за какво говорим... Честито на победителката ! Ако това е най-готинито момиче там... тежко им на мъжете. А и ако я чуете само как говори!
Може и да е била най-готината в МГ-то,ама вече не е,защото тази година завърши.
...а за говоренето да,не я познавам лично,ама си е доста лигава 
_________________ Punto 1.2 ELX 75
|
Нед Авг 24, 2008 3:36 pm |
|
|