|
|
Дата и час: Чет Юли 17, 2025 12:21 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 13 мнения ] |
|
От утре всички с отворени капачки на резервоарите
Автор |
Съобщение |
tuzara
Кара Симсонка
Регистриран на: Съб Апр 28, 2007 9:57 pm Мнения: 55 Местоположение: Плевен
|
 От утре всички с отворени капачки на резервоарите
http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=113273
Близо 150 души се събраха днес в центъра на София за автопротест срещу високите цени на горивата. Идеята за протестния поход с коли е на участници от български автофоруми в интернет. Шествието тръгна от храм-паметника Александър Невски - а като символ на протеста беше избрана отворената капачка на резервоара...
Исканията са за по-ниска цена на горивата, официална справка за цените на нефта, който се доставя от Украйна и повишаване качеството на пътищата в страната.
"Точка 2 - плавно регулиране на цените до 2011, които са съобразени със стандарта на живот...", каза Добромир Попов.
Протестът събра предимно шофьори от автофорумите в Интернет. Знак на протеста се превърнаха отворените капачки на резервоарите.
Съпричастни на колегите си шофьори към идеята се включиха и случайно преминаващи. Отворената външна капачка на резервоара е символичен и удобен начин за протест на шофьорите
Съжелявам ,че досега не се бях включил,браво пичове за инициативата която сте повели
_________________ Fiat bravo 1.9TD /
Последна промяна tuzara на Вто Юни 03, 2008 7:58 pm, променена общо 3 пъти
|
Вто Юни 03, 2008 7:48 pm |
|
 |
Tuzarka
|
|
Вто Юни 03, 2008 7:53 pm |
|
 |
presiqn
|
И аз ще се присъединя!!!!!!!!!
Трябва малко да се оправят нещата в тоя "АБСУРДИСТАН"
|
Вто Юни 03, 2008 9:32 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Аз също ще го направя, колкото и интресно да изглежда отстрани.
|
Вто Юни 03, 2008 11:01 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Присъединявам се и аз
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Сря Юни 04, 2008 7:08 am |
|
 |
ribar-imanqr
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 8:03 am Мнения: 178 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
Днес ще си я отворя и ще информирам поне 50 човека да го направят и две таксиметрови фирми ще посъветвам.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ някой отиват в рая , някой в ада аз за риба,вече и ловец-абсолютен спец
Brava JTD105
|
Сря Юни 04, 2008 7:22 am |
|
 |
minchotodorov
Кара кола
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 7:33 am Мнения: 206 Местоположение: Варна 01 Одесос
|
И аз съм с вас но едвали ще има ефек дори и да карам с отворен багажник се тая ,вадете колелата там е истината  .Ако не се вдигат цените ще настане ад ,всеки с кола задръстване, замърсяване и т.н. вече е някаква лудница ,и намен не ми е приатно да плащам по 2,60 за 1 литър но така се и съобразявам и не ползвам колата да ходя до магазина с нея .
_________________ bravo 1.6 16v 98g. vw kafer 1.2 49g.
|
Чет Юли 03, 2008 10:58 am |
|
 |
CHILIEV
|
minchotodorov написа: ....Ако не се вдигат цените ще настане ад ,всеки с кола задръстване, замърсяване и т.н. вече е някаква лудница ,и намен не ми е приатно да плащам по 2,60 за 1 литър но така се и съобразявам и не ползвам колата да ходя до магазина с нея .
в САЩ горивото и старите коли са жълти стотинки.. да не би да им е зле
|
Чет Юли 03, 2008 11:07 am |
|
 |
minchotodorov
Кара кола
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 7:33 am Мнения: 206 Местоположение: Варна 01 Одесос
|
когато се преселя там ще ви кажа 
_________________ bravo 1.6 16v 98g. vw kafer 1.2 49g.
|
Чет Юли 03, 2008 11:15 am |
|
 |
Rokambol
|
CHILIEV написа: в САЩ горивото и старите коли са жълти стотинки.. да не би да им е зле
Инфраструктурата е друга в САЩ. Не е като тук - ориенталщина. Освен това там няма акциз на горивото. minchotodorov написа: ....Ако не се вдигат цените ще настане ад ,всеки с кола задръстване, замърсяване и т.н. вече е някаква лудница ,и намен не ми е приатно да плащам по 2,60 за 1 литър но така се и съобразявам и не ползвам колата да ходя до магазина с нея .
Да, ама ние и на кафе, и на пазар, че и на купон си ходим с колите...ако може на WC ще сме с тях. Тъпащина и простотия от всякъде...
|
Чет Юли 03, 2008 11:30 am |
|
 |
CHILIEV
|
рече и отсече 
|
Чет Юли 03, 2008 11:51 am |
|
 |
Rokambol
|
off:
CHILIEV написа: рече и отсече 
Разбрах - бирата от мен, жеравите (боядисани!) от теб 
|
Чет Юли 03, 2008 11:55 am |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
Ако американците не бяха нападнали иракчаните сега бензина да е по 70ст.
|
Чет Юли 03, 2008 12:08 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 13 мнения ] |
|