Дата и час: Съб Юли 12, 2025 10:36 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9 мнения ] 
Старите коли. 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Старите коли.
Много се дразня на изоставени стари автомобили, които просто заемат и без това недостигащите паркоместа. Значи купил си някой нова кола и си зарязал старата. Това е безотговорно. Вие какво мислите? Май трябва да има солени глоби за такива собственици.

Пет Юни 27, 2008 3:35 pm
Профил
UNREAD_POST 
ако не се лъжа има глоби за коли на т.нар. "вечен паркинг" Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 но не съм съвсем сигурен

Пет Юни 27, 2008 4:06 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Ами те мангалите само да им кажат и за нула време ще прочистят градовете ...Те и без сигнал пак могат да действат ;)

Пет Юни 27, 2008 4:21 pm
Профил
UNREAD_POST 
Правила и закони има, ама мързела е голяма работа...
Цък.

Пет Юни 27, 2008 5:53 pm
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Според мен човек ако има желание може да си разкара старата кола за норматив - лично аз така направих с предишната - свалих гумите, защото бяха нови и хоп на паяка и на скраб - обаждаш се в понеделник в сряда идват и ти я взимат...
Че и пари дават..... Yellow_Flash_Colorz_PDT_01

Съб Юни 28, 2008 5:04 pm
Профил WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Това е много сложен въпрос за хора като мен, при които колите вече станаха 3. Реално една стара кола е непродаваема, защото пазарът е преситен и трябва или зверски да свалиш гащите, или да си я държиш. Има един междинен вариант - да я разпродадеш на части, но той става само ако имаш двор, където да разпадаш. Ако нямаш, стои на улицата.

В момента аз имам една Темпра такава. Имам един Мерцедес 190, който е в перфектно състояние и е наполовина нов - все с оригинални части. Пускал съм го до цена 3800 и не върви. Сега съм сложил цена 5000 и явно това е цена на отказ от продажба. Мисля да го тунинговам. Просто лудост е да дадеш на някой за 3 бона кола, която струва поне 6, но никой няма как да провери, че частите са нови. Т.е. ти за тебе си знаеш, че е нова, и ако някой със сигурност би знаел, би я взел за 6, вместо да купи нещо от Горубляне. Но няма как да се удостовери това. И колата остава на улицата.

Нед Юни 29, 2008 1:41 pm
Профил
UNREAD_POST 
Да има и друг вариант, за тези които вече са пред разпад. Обаждаш се идват с репатрака дават ти 150-300лв. и си я взимат и айде в "Надин". Вуйчо ми така направи. Един Московец на баща му и една Лада пак негова 400лв. ;-). Защото му дадоха за Ладата 100лв. , а за Москвича 300лв. Освен това Ладата не приличаше почти на кола. Само гумите бяха читави и той ги свали и даде на някакъв съсед.
Повечето коли които са много зле са на някакви пенсионери на които са им някак си скъпи и не им се разделя с тях, но е факт че задръстват доста паркингите. Пред нас имаше една Шкода седя 4 години без да мръдне. После си взех кола и я избутахме с приятели направо до другия блок :).

Последна промяна m1t3t0 на Пон Юни 30, 2008 7:30 pm, променена общо 1 път

Пон Юни 30, 2008 2:22 am
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
m1t3t0 написа:
Да има и друг вариант, за тези които вече са пред разпад. Обаждаш се идват с репатрака дават ти 150-300лв. и си я взимат и айде в "Надин". Вуйчо ми така направи. Един Московец на баща му и една Лада пак негова 400лв. ;-). Защото ми дадоха за Ладата 100лв. , а за Москвича 300лв. Освен това Ладата не приличаше почти на кола. Само гумите бяха читави и той ги свали и даде на някакъв съсед.
Повечето коли които са много зле са на някакви пенсионери на които са им някак си скъпи и не им се разделя с тях, но е факт че задръстват доста паркингите. Пред нас имаше една Шкода седя 4 години без да мръдне. После си взех кола и я избутахме с приятели направо до другия блок :).

Мислех да се обаждам на репатрак, ама не знам дали собственикът на бараката няма да ме види, че прибирам наградата Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Поне да го знаех кой е ...

Пон Юни 30, 2008 8:13 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Цитат:
Защото ми дадоха за Ладата 100лв. , а за Москвича 300лв.

Е па то от край време е ясно че москвича е по-добра кола от Ладата.
Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Пон Юни 30, 2008 8:15 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9 мнения ]