|
|
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 9:26 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
presiqn
|
 Какво мислите за тва
|
Съб Юни 07, 2008 3:17 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Има правописни грешчици още на началната страница, което не прави добро впечатление. Пример: "Работя с всички приложни програми, с някой отлично , други ги изучавам в момента." Първо не е "й", а обикновено "и". И освен това какво значи, че работиш с всички приложни програми ? Всички, известни на теб или всички в света, просто не е сериозно да напишеш такова нещо.
Имам и други забележки. Ако трябва да оценя страницата по шестобалната система, я оценявам с 3+, което е доста висока оценка, поставена от перфекционист като мен.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
Последна промяна snake на Съб Юни 07, 2008 4:41 pm, променена общо 1 път
|
Съб Юни 07, 2008 4:00 pm |
|
 |
presiqn
|
snake написа: Има правописни грешчици още на началната страница, което не прави добро впечатление. Пример: "Работя с всички приложни програми, с някой отлично , други ги изучавам в момента." Първо не е "й", а обикновено "и". И освен това какво значи, че работиш с всички приложни програми ? Всички, известни на теб или всички в света ?
Ако трябва да оценя страницата по шестобалната система, я оценявам с 3+, което е доста висока оценка, поставена от перфекционист като мен.
Епа баце,чета ги тия неща от седмица,нема как да съм станал вече професионалист.
Ако може съвет към какво да се стремя и какво да оправя!
Благодаря.
Последна промяна presiqn на Съб Юни 07, 2008 4:46 pm, променена общо 1 път
|
Съб Юни 07, 2008 4:39 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
|
Нали искаш мнения, не си казал, че искаш само положителни мнения  .
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Съб Юни 07, 2008 4:45 pm |
|
 |
presiqn
|
snake написа: Нали искаш мнения, не си казал, че искаш само положителни мнения  .
Аз не искам само положителни мненеия. ;)
Искам съвети,препоръки ....
|
Съб Юни 07, 2008 4:48 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
|
Онова 3+ беше на майтап, не се обиждай.
Дълги години съм бил програмист, но с WEB програмиране не съм се занимавал, разработвах счетоводен софтуер. Но все едно, чел съм например код на PHP и го разбирам, нямам проблеми да го науча перфектно, но съм попрехвърлил пределната възраст за програмист, мързи ме, не ми се занимава вече с програмиране.
Все пак щом искаш съвет, ще ти дам: за правописа вече го казах, може да сме инженери, но трябва да пишем грамотно. Освен това WEB програмирането до голяма степен е и дизайн, външен вид. Тук вкусове може да има най-различни, но те съветвам да покажеш нещо, когато ти самия си напълно удовлетворен от вида му. Успех  !
|
Съб Юни 07, 2008 5:18 pm |
|
 |
CHILIEV
|
аз бих сеприсъединил към мнението на snake.. трябва да наблегнеш на дизайна на тази страничка прилича на нещо набързо скалъпено на notepad.
виждам по проектите ти че можеш да постигнеш доста по-атрактивен изглед.
още нещо .. аз не съм много вещ в тези неща, но си мисля че се пише "портфолио" , а не "порт фолио" ..
пак казвам аз така го знам нека по-запознатите колеги да кажат ...
менюто ти отгоре " Начало, Приложни програми, Проекти" е на 1 ред, а "за мен" е на мястото си след това, но е един ред надолу ..
незнайно защо ... поне при мен така излиза...
и последно .. мисля че на менюто "Приложни Програми" не му отива много ... незнам звучи малко като desktop application
... виждам че те влече, имаш оригинални идеи и усет, справяш се добре...

|
Съб Юни 07, 2008 6:33 pm |
|
 |
Tuzarka
|
По мое мнение сайтът е малко разхвърлен. Кликаш на различни места, а някъде излизат едни и същи работи. Като кликнеш на проекта PR-V и влезеш в него - отново излизат нещата, които си творил и си сложил да се видят в Приложни програми. Като се кликне 2 пъти на Начало - излиза 404 - file not found. Ако искаш да се занимаваш с уеб дизайн и да изкарваш пари - може би не е хубаво да казваш коя програма колко я владееш  Не е нужно потенциалните клиенти да знаят колко те бива или съответно не те бива в някоя област. Все пак пиши и какви услуги предлагаш, защото така изглежда, че сайтът е просто за да се запознаем с теб и м/у другото да видим какво си направил.....
С най-добри чувства 
|
Съб Юни 07, 2008 7:26 pm |
|
 |
presiqn
|
Благодаря ви , за коментите.Аз също искам да стане готино портфолио.Честно си признавам това го сглобих за 3 часа.Просто исках да видя какво мога да направя от прочетеното до тук.Значи няма да се отчайвам.Ще продължавам на пред. Имам да прочета доста дебели книжки още. но няма да се откажа.Искам Web дизайна да го науча така както мога да преинталирвам компове , опъвам кабели и праевя LAN мрежи.
|
Съб Юни 07, 2008 7:38 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Очакваме периодично да ни показваш на какво си се научил 
|
Съб Юни 07, 2008 7:54 pm |
|
 |
presiqn
|
Разбира се ..
|
Съб Юни 07, 2008 9:17 pm |
|
 |
CHILIEV
|
presiqn написа: .... няма да се отчайвам.Ще продължавам на пред. Имам да прочета доста дебели книжки още. но няма да се откажа......
ето това е ...
ако можем с нещо да помагаме само викай 
|
Съб Юни 07, 2008 11:44 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
Я направи стикер за да мога да си го разпечатам на прозрачно фолио в някое студио-
I LOVE FIAT... или нещо такова. 
|
Нед Юни 08, 2008 12:17 am |
|
 |
cybertrone
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Май 15, 2008 7:19 pm Мнения: 63 Местоположение: София 16 Студентски
|
Аз като професионалист в тази област трябва да кажа, че има още доста какво да се желае от към дизайн. Като цяло фона е доста контрастен и изпъква прекалено заради шарките на текстурите, липсва подредба, трябва да има обособени части в сайта като меню за навигация и място където да е основното съдържание, хедър където да е лого или заглавие и футър в дъното на сайта с разни линкове. Разбира се, тези части трябва да се разграничават една от друга с различни цветове и контури. Но като за начало е добре, аз в началото правех по-кофти сайтове.
Дерзай! Всеки следващ става по-добър 
_________________ http://kolatami.com - покажи своята кола http://lubimi.com - открий, запази и сподели http://kontakt7.com - обяви от ново поколение
FIAT Bravo '97 1.8GT (113 к.с.)
|
Нед Юни 08, 2008 2:08 am |
|
 |
presiqn
|
Ето кво забърках докато си бърках в носа
Ако някой го иска в оригиналдъ размер да ми даде маил че е 3333х2500 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Нед Юни 08, 2008 7:19 pm |
|
|