|
|
Дата и час: Нед Юли 13, 2025 12:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 15 мнения ] |
|
15.06.08 - НЕДЕЛЯ - ЕВРОПА ПРОТЕСТИРА! Подпиши Петицията!
Автор |
Съобщение |
Trojaneca
|
 15.06.08 - НЕДЕЛЯ - ЕВРОПА ПРОТЕСТИРА! Подпиши Петицията!
Колеги, призовавам всички от вас, на които им е писнало от тия безумия и имат желание да покажат недоволството си, спрямо тази неприятна ситуация, да присъстват на протеста и да подпишат петицията. Аз бях там през 03.06.2008. и ще присъствам отново! Чакам отговорите ви.
Цитирам темата в дата.бг:
Цитат: Все пак цяла европа протестира срещу цената на горивото : Международният съюз на превозвачи от цяла европа ще протестират даже ,само ние ли сме толкова богати ,че си мълчим. Хората в Европа получават 1500 Евро средно заплата и недоволстват от цената на горивото ,ние какво трябва да правим с 250 Евро заплата? Сега по ЕВРОНЮЗ -Мотористи стачкуват в Манчестър + Камиони и КОЛИ - На 22 юни - национален протест във Франция - Днес бакшиши блокирали Марсилия - Днес във Франция - Камони стачкува НИЕ ЛИ СМЕ НАЙ-БОГАТИТЕ В ЕВРОПА?? ПОДПИШИ СЕ В ПЕТИЦИЯТА : http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html Както сигурно повечето от вас знаят на 03.06.08 организирахме протест срещу високите цени на горивото ,високите данъци на МПС-тата ни, лошите ни пътни условия и разбира се ниските ни заплащания Ето линк от темата: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=94738 . За неговото организиране се обърнахме към всички зайнтересовани авто-мото клубове с цел да се присъединят към идеята и да се постигне по голяма гласност сред обикновенните хора които не посещават нашите страници в интернет. Около 25 клуба откликнаха на идеята ни и се организирахме заедно. Това ,както и самото събитие доведе до много положителни идеи ,в момента се работи съвместно с всички клубове за организирането на официялен съюз на "Авто-Мото Клубовете" у нас. Той ще се занимава с подобен вид проблеми и ще спомага за по бързото ни обединяване. Самият протест получи и не малък отзвук от медиите като ни даже призоваха всички Български граждани към една акция : "отворена капачка" ,към която апелираме и ние. ЕТО ЛИНК ОТ НОВИНИТЕ НА БТВ http://www.vbox7.com/play:d3419e59 ЕТО И СНИМКИ НА СЪБИТИЕТО http://www.bgalbum.com/thumbnails.php?album=11860 Много клубове се организираха и направиха протести и в другите градове ,на 4.06.08 беше направен и такъв за Русе ,Разград и Силистра. http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=95297 Следващата ни идея е да се съберем отново в неработен ден *(15.06.08 - НЕДЕЛЯ) за да се покаже и количество недоволни граждани. Тъй като имаше голям брой хора които неможаха да се включат в първият протест ,точно поради денят му. Тяхното присъствие обаче е ключово за крайната ни цел. Все пак цяла европа протестира срещу цената на горивото : Международният съюз на превозвачи от цяла европа ще протестират даже ,само ние ли сме толкова богати ,че си мълчим. Хората в Европа получават 1500 Евро средно заплата и недоволстват от цената на горивото ,ние какво трябва да правим с 250 Евро заплата? Всички цени и всички услуги се повишават именно от този ключов фактор - ГОРИВО. За да сме по конкретни и да ви покажем ,че имаме право да протестираме ви давам линк и към първата ни анкетна тема в която се обосновахме защо именно цената му е висока. http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=94203 Ето и нещото което държа да си залепим на автомобилите си, с него ще изкажем недоволоството си и ще приканим всички ,които незнаят за нашата идея. Искам да помоля за 2 неща. Хората които ще участват да разпространят идеят на близки роднини и приатели за да може всеки който иска да се включи .И второто нещо : всички които не са заинтересовани от темата и нежелаят да присъстват ,да не коментират излишно тук мнението си.

|
Съб Юни 07, 2008 12:18 pm |
|
 |
m1t3t0
|
Ще се събираме ли там всички, за да знам дали и аз да дойда?
|
Съб Юни 07, 2008 11:38 pm |
|
 |
CHILIEV
|
подписан !
ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОДПИС написа: Вашият подпис е потвърден успешно
|
Съб Юни 07, 2008 11:51 pm |
|
 |
m1t3t0
|
Между другото и аз се подписах 
|
Съб Юни 07, 2008 11:53 pm |
|
 |
stormi
|
Също така и аз се подписах
|
Нед Юни 08, 2008 12:20 am |
|
 |
sok1
|
Живот и здраве, аз ще отида, независимо от това дали ще има някой от форума или не. Зада изразя мнението не ми е нужно нечие присъствие освен моето. Разбира се, колкото повече дойдата от форума, толкова по-добре.
|
Нед Юни 08, 2008 1:39 am |
|
 |
Trojaneca
|
sok1 написа: Живот и здраве, аз ще отида, независимо от това дали ще има някой от форума или не. Зада изразя мнението не ми е нужно нечие присъствие освен моето. Разбира се, колкото повече дойдата от форума, толкова по-добре.
Абсолютно!
Мите, аз бях на предишния протест, ще присъствам и на този!
|
Нед Юни 08, 2008 1:51 am |
|
 |
presiqn
|
 Re: 15.06.08 - НЕДЕЛЯ - ЕВРОПА ПРОТЕСТИРА! Подпиши Петицията
Твърдо съм за!!!!!!!!!
И аз се подписах
|
Нед Юни 08, 2008 9:26 am |
|
 |
NeeD SpeeD
Регистриран на: Вто Юни 10, 2008 8:49 pm Мнения: 1 Местоположение: Стара Загора
|
Твърдо съм за !
Макар, че все още съм малък, за да имам книжка подписах !
_________________ Кой съм аз ? - Най-малкия фен на ФИАТ във форума !
|
Сря Юни 11, 2008 4:04 pm |
|
 |
k79
Кара кола
Регистриран на: Пон Юни 02, 2008 10:19 am Мнения: 318 Местоположение: София 17 Витоша
|
 Re: 15.06.08 - НЕДЕЛЯ - ЕВРОПА ПРОТЕСТИРА! Подпиши Петицията
presiqn написа: Твърдо съм за!!!!!!!!! И аз се подписах
И аз подписах - там съм, макар и с друга кола! 
_________________ Моите коли:
Mercedes W202;
Fiat Argenta 2.0;
Fiat - 1100R;
www.mbclub.bg
|
Сря Юни 11, 2008 4:08 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
И аз се подписах
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Сря Юни 11, 2008 4:20 pm |
|
 |
4o4kata
Кара велосипед
Регистриран на: Сря Мар 05, 2008 11:08 pm Мнения: 21 Местоположение: Кюстендил
|
И Аз И АЗ 
_________________ BRAVO 1,4 12v Бегачка
|
Сря Юни 11, 2008 11:13 pm |
|
 |
FIRE 8V
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Ное 05, 2004 1:32 am Мнения: 570 Местоположение: Обект 9
|
И аз се разписах.
_________________ 146E e 188 e 350 https://www.fiat-uno.org/
|
Съб Юни 14, 2008 8:18 pm |
|
 |
presiqn
|
ако сме се разписали само тези къде сме оставили пост, работата е много зле.Дано да не сме само ние.Щотото това сме то българите, няма никакво единодушие, не сме единни, за разлика от някой други граждани на БГ.
|
Нед Юни 15, 2008 10:29 am |
|
 |
Bravani
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Яну 07, 2007 8:26 pm Мнения: 110 Местоположение: София 09 Лозенец
|
presiqn написа: ако сме се разписали само тези къде сме оставили пост, работата е много зле.Дано да не сме само ние.Щотото това сме то българите, няма никакво единодушие, не сме единни, за разлика от някой други граждани на БГ.
И един подпис от мен...
_________________ Сега се радвам на Alfa Romeo 147, 1.9 JTD,
а преди настъпвах педала на Fiat Brava 1.6
|
Пон Юни 23, 2008 1:54 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 15 мнения ] |
|