Дата и час: Нед Юли 13, 2025 12:48 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 15 мнения ] 
15.06.08 - НЕДЕЛЯ - ЕВРОПА ПРОТЕСТИРА! Подпиши Петицията! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 15.06.08 - НЕДЕЛЯ - ЕВРОПА ПРОТЕСТИРА! Подпиши Петицията!
Колеги, призовавам всички от вас, на които им е писнало от тия безумия и имат желание да покажат недоволството си, спрямо тази неприятна ситуация, да присъстват на протеста и да подпишат петицията. Аз бях там през 03.06.2008. и ще присъствам отново! Чакам отговорите ви.

Цитирам темата в дата.бг:
Цитат:
Все пак цяла европа протестира срещу цената на горивото : Международният съюз на превозвачи от цяла европа ще протестират даже ,само ние ли сме толкова богати ,че си мълчим. Хората в Европа получават 1500 Евро средно заплата и недоволстват от цената на горивото ,ние какво трябва да правим с 250 Евро заплата?

Сега по ЕВРОНЮЗ
-Мотористи стачкуват в Манчестър + Камиони и КОЛИ
- На 22 юни - национален протест във Франция
- Днес бакшиши блокирали Марсилия
- Днес във Франция - Камони стачкува

НИЕ ЛИ СМЕ НАЙ-БОГАТИТЕ В ЕВРОПА??

ПОДПИШИ СЕ В ПЕТИЦИЯТА : http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Както сигурно повечето от вас знаят на 03.06.08 организирахме протест срещу високите цени на горивото ,високите данъци на МПС-тата ни, лошите ни пътни условия и разбира се ниските ни заплащания Ето линк от темата: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=94738 .
За неговото организиране се обърнахме към всички зайнтересовани авто-мото клубове с цел да се присъединят към идеята и да се постигне по голяма гласност сред обикновенните хора които не посещават нашите страници в интернет. Около 25 клуба откликнаха на идеята ни и се организирахме заедно. Това ,както и самото събитие доведе до много положителни идеи ,в момента се работи съвместно с всички клубове за организирането на официялен съюз на "Авто-Мото Клубовете" у нас. Той ще се занимава с подобен вид проблеми и ще спомага за по бързото ни обединяване. Самият протест получи и не малък отзвук от медиите като ни даже призоваха всички Български граждани към една акция : "отворена капачка" ,към която апелираме и ние.

ЕТО ЛИНК ОТ НОВИНИТЕ НА БТВ http://www.vbox7.com/play:d3419e59
ЕТО И СНИМКИ НА СЪБИТИЕТО http://www.bgalbum.com/thumbnails.php?album=11860

Много клубове се организираха и направиха протести и в другите градове ,на 4.06.08 беше направен и такъв за Русе ,Разград и Силистра. http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=95297

Следващата ни идея е да се съберем отново в неработен ден *(15.06.08 - НЕДЕЛЯ) за да се покаже и количество недоволни граждани. Тъй като имаше голям брой хора които неможаха да се включат в първият протест ,точно поради денят му. Тяхното присъствие обаче е ключово за крайната ни цел. Все пак цяла европа протестира срещу цената на горивото : Международният съюз на превозвачи от цяла европа ще протестират даже ,само ние ли сме толкова богати ,че си мълчим. Хората в Европа получават 1500 Евро средно заплата и недоволстват от цената на горивото ,ние какво трябва да правим с 250 Евро заплата? Всички цени и всички услуги се повишават именно от този ключов фактор - ГОРИВО. За да сме по конкретни и да ви покажем ,че имаме право да протестираме ви давам линк и към първата ни анкетна тема в която се обосновахме защо именно цената му е висока. http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=94203

Ето и нещото което държа да си залепим на автомобилите си, с него ще изкажем недоволоството си и ще приканим всички ,които незнаят за нашата идея. Искам да помоля за 2 неща. Хората които ще участват да разпространят идеят на близки роднини и приатели за да може всеки който иска да се включи .И второто нещо : всички които не са заинтересовани от темата и нежелаят да присъстват ,да не коментират излишно тук мнението си.

Изображение

Съб Юни 07, 2008 12:18 pm
UNREAD_POST 
Ще се събираме ли там всички, за да знам дали и аз да дойда?

Съб Юни 07, 2008 11:38 pm
UNREAD_POST 
подписан !

ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОДПИС написа:
Вашият подпис е потвърден успешно

Съб Юни 07, 2008 11:51 pm
UNREAD_POST 
Между другото и аз се подписах ;-)

Съб Юни 07, 2008 11:53 pm
UNREAD_POST 
Също така и аз се подписах

Нед Юни 08, 2008 12:20 am
UNREAD_POST 
Живот и здраве, аз ще отида, независимо от това дали ще има някой от форума или не. Зада изразя мнението не ми е нужно нечие присъствие освен моето. Разбира се, колкото повече дойдата от форума, толкова по-добре.

Нед Юни 08, 2008 1:39 am
UNREAD_POST 
sok1 написа:
Живот и здраве, аз ще отида, независимо от това дали ще има някой от форума или не. Зада изразя мнението не ми е нужно нечие присъствие освен моето. Разбира се, колкото повече дойдата от форума, толкова по-добре.

Абсолютно! 8)

Мите, аз бях на предишния протест, ще присъствам и на този!

Нед Юни 08, 2008 1:51 am
UNREAD_POST Re: 15.06.08 - НЕДЕЛЯ - ЕВРОПА ПРОТЕСТИРА! Подпиши Петицията
Твърдо съм за!!!!!!!!!
И аз се подписах

Нед Юни 08, 2008 9:26 am
Аватар

UNREAD_POST 
Твърдо съм за !
Макар, че все още съм малък, за да имам книжка подписах !

Сря Юни 11, 2008 4:04 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST Re: 15.06.08 - НЕДЕЛЯ - ЕВРОПА ПРОТЕСТИРА! Подпиши Петицията
presiqn написа:
Твърдо съм за!!!!!!!!!
И аз се подписах

И аз подписах - там съм, макар и с друга кола! :cool:

Fiat - 1100R;

www.mbclub.bg

Сря Юни 11, 2008 4:08 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
И аз се подписах

Сря Юни 11, 2008 4:20 pm
Профил ICQ YIM
Кара велосипед
Кара велосипед
Аватар

UNREAD_POST 
И Аз И АЗ :cool:

Сря Юни 11, 2008 11:13 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
И аз се разписах.

Съб Юни 14, 2008 8:18 pm
Профил WWW
UNREAD_POST 
ако сме се разписали само тези къде сме оставили пост, работата е много зле.Дано да не сме само ние.Щотото това сме то българите, няма никакво единодушие, не сме единни, за разлика от някой други граждани на БГ.

Нед Юни 15, 2008 10:29 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
presiqn написа:
ако сме се разписали само тези къде сме оставили пост, работата е много зле.Дано да не сме само ние.Щотото това сме то българите, няма никакво единодушие, не сме единни, за разлика от някой други граждани на БГ.

И един подпис от мен...

Пон Юни 23, 2008 1:54 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 15 мнения ]