Автор |
Съобщение |
FiatPunto1.1
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:35 pm Мнения: 409 Местоположение: Перник
|
 Молба хора ....
Ще помоля някой собственик на Пунто 1.4 турбо да ми направи кефа и да направя едно кръгче .... това незнам от кога го чакам а нямах пари и нямаше такава кола за да си я купа ... 
_________________ Fiat Punto 1.1 SPI Benzin '96 55 hP
Fiat Speed ----> http://zazz.bg/play:7377411e
|
Чет Май 29, 2008 3:08 pm |
|
 |
Paparac
|
Ама тема си праснал
Е, дано намериш някой колега да ти даде да врътнеш едно кръгче.
|
Пет Май 30, 2008 11:51 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
Мисля, че мястото е сбирките на форума- там ще те огрее. 
|
Пет Май 30, 2008 11:56 pm |
|
 |
FiatPunto1.1
|
КИМИ написа: Мисля, че мястото е сбирките на форума- там ще те огрее. 
Ама има ли някой с такава кола на тези срещи ... 
|
Съб Май 31, 2008 8:17 pm |
|
 |
stormi
|
Извинявам се предварително на колегата от Перник за постването от моя страна, но и аз искам много да се повозя на FIAT COUPE.Много се запалих по такава кола и мисля в близките 7-8 месеца да си взема живот и здраве.Намислил съм да си взема 1.8, но и ако някой ме повози и на 2.0 няма да се разсърдя 
|
Съб Май 31, 2008 8:34 pm |
|
 |
Paparac
|
stormi написа: Извинявам се предварително на колегата от Перник за постването от моя страна, но и аз искам много да се повозя на FIAT COUPE.Много се запалих по такава кола и мисля в близките 7-8 месеца да си взема живот и здраве.Намислил съм да си взема 1.8, но и ако някой ме повози и на 2.0 няма да се разсърдя 
Ела на някоя от срещите в София. Колегата ЛЕВСКИ не само ще те повози, а доколкото познавам неговата нескромна личност ще ти даде и едно кръгче на синьото му 2.0 16V КУПЕ да направиш. 
|
Съб Май 31, 2008 10:36 pm |
|
 |
butaloto
BANNED
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 9:51 pm Мнения: 20 Местоположение: София 05 Сердика
|
Защо изтрихте моите мнения а на рапагасчо му стои първото глупаво мнение??
Настъпваш котето по опашката. Не си ти този, който ще класифицира мнението на Форумния Администратор Темата премина оффтопик и излишната част бе преместена тук viewtopic.php?t=22883
Tuzarka
|
Вто Юни 03, 2008 11:00 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Paparac написа: Ела на някоя от срещите в София. Колегата ЛЕВСКИ не само ще те повози, а доколкото познавам неговата нескромна личност ще ти даде и едно кръгче на синьото му 2.0 16V КУПЕ да направиш. 
 Абсолютно!
|
Вто Юни 03, 2008 11:10 pm |
|
 |
butaloto
BANNED
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 9:51 pm Мнения: 20 Местоположение: София 05 Сердика
|
Мяуу добре извинявам се на котето
Ама все пак ми се струва че тука администраторите и модераторите все ми казват не гледай там, не се бъркай онам, това не е твоя работа, не настъпвай котката.
Чувствам се като животинче което все го пъдят мяуууууу 
|
Сря Юни 04, 2008 12:51 am |
|
 |
Paparac
|
Колега butaloto, още едно подобно мнение и се връщаш там, откъде си почнал в този форум. От нулата. Изключително коректно се старая да се държа към колегите в целия форум. Те нека да кажат, че не е така. Но "рапагасчо" е начин на отношение и писане, което НЕ бих допуснал не само към себе си, а към който и да било колега. Получаваш жълт картон!
|
Сря Юни 04, 2008 1:16 am |
|
 |
Eli's BRAVO
|
Paparac написа: Колега butaloto, още едно подобно мнение и се връщаш там, откъде си почнал в този форум. От нулата. Изключително коректно се старая да се държа към колегите в целия форум. Те нека да кажат, че не е така. Но "рапагасчо" е начин на отношение и писане, което НЕ бих допуснал не само към себе си, а към който и да било колега. Получаваш жълт картон!
Колега Fiat Punto 1.1 извинявам се че те спамя......ама не мога да се сдържа...... Paparac :cool: с тоя жълт картон ме уби!!! Евала....трябва да има ред, че иначе... 
Последна промяна Eli's BRAVO на Чет Юни 05, 2008 11:21 am, променена общо 1 път
|
Сря Юни 04, 2008 11:00 am |
|
 |
FiatPunto1.1
|
Eli's BRAVO написа: Paparac написа: Колега butaloto, още едно подобно мнение и се връщаш там, откъде си почнал в този форум. От нулата. Изключително коректно се старая да се държа към колегите в целия форум. Те нека да кажат, че не е така. Но "рапагасчо" е начин на отношение и писане, което НЕ бих допуснал не само към себе си, а към който и да било колега. Получаваш жълт картон! Колега Fiat Punto 1.1 извинявам се че те спамя......ама не мога да се сдържа...... Paparac :cool: с тоя жълт картон ме уби (наистина си му го сложил) Евала....трябва да има ред, че иначе... 
Добре нема ядове ... а попринцип некой от форума има ли Пунто Гт ?
|
Сря Юни 04, 2008 11:12 am |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
_________________ И пиши на кирилица, че е много дразнеща шльокавицата!
Punto 1.2 75 ELX `97 MPI/ГОЛЕМА БРИЧКА И ТАРАТАЙКА /-никога не подушила бензин
|
Сря Юни 04, 2008 11:45 am |
|
|