Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:11 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9 мнения ] 
Generali-тъпаци! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Generali-тъпаци!
Е, бясна съм!!! За изкривен и ожулен калник, спукана броня и неработещ халоген ми дадоха 207лв! Как да ги оправя за толкова??? Направо ми се реве... :-( :-( :-( Никога няма да си направя там каско!!! Иначе с Армеец, за 10-та щета (за простреляна кола със спукан радиатор) изплатиха на брат ми 290лв. (и това 1/2 от щетата му плашат) Значи простаци! :-( Yellow_Flash_Colorz_PDT_45

Чет Май 22, 2008 12:26 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
В събота за моя смачкан калник взех 570лв. от БулИнс.

Чет Май 22, 2008 12:45 pm
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
Ferrari написа:
В събота за моя смачкан калник взех 570лв. от БулИнс.

:shock: :shock: :shock: Още повече се ядосах! А иначе колко струва няокй да има представа за поизчукване на калник и боя? /Ясно че зависи от това колко ще е изчукан ама горе долу/.

Чет Май 22, 2008 1:28 pm
UNREAD_POST 
На мен в Дженерали (тогава Орел) преди няколко години за счупени 2 предни фара, счупена маска и изкривен капак ми дадоха около 700лв. С тези пари си купих нова маска, нови два фара. Изправиха капака, боядисаха капак и маска. Даже останаха парички и си купих халогени. Никоя от купените части не беше оригинална италианска. Турски или тайландски ли бяха... До колкото знам изплащат % от истинската стойност, защото се води, че колата не е нова. Едва ли за кола на 10 години ще ти датат стойността на някоя част все едно е произведена току що.
Когато ми се пукна стъклото ми изплатиха 150 лв, колкото струва ново неоригинално с труда

Единит вариант е да се плаща по тяхна преценка, другата-да им занесеш фактури, но понякога това хич не е на сметка.

Може би са преценили, че спуканата броня не е за цялостна смяна, а за лепене. За това понякога се налага да се дочупи, за да се пише направо нова броня или каквото там е за смяна. Трябваше да си направиш устата пред тях...или предварително да сметнеш горе-долу колко пари ще ти трябват и там да поспориш с тях

Чет Май 22, 2008 1:45 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Залепването на бронята е към 20-30лв. После обаче има много бояджийска работа. Може само бронята да дойде към 100-160лв. За калника работата е подобна - 100-120лв. на детайл с включени материали.

Чет Май 22, 2008 1:56 pm
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
Ами, за дочупването не се сетих. Така или иначе момчето я удари и аз отидох чак след 2 3 дни, и излъгах че е на паркинг сутринта... така че съм доволна и за 207лв. Иначе този който ми прави огледа ми каза да пиша по фактури ама аз не та не-тоя ще ме прецака. А той нещо ме беше харесал човека и му стана ясно че не е на паркинг, специално видя коя щета съм да дойде той да огледа. Да бях го послушала ама айде.. щях да намеря такава фактура чееее...... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Чет Май 22, 2008 2:04 pm
UNREAD_POST 
Остава да намериш някой твой фен да ти оправи проблемите по колата без пари и с тия 207лв да отидеш на шопинг Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Чет Май 22, 2008 2:17 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Остава да намериш някой твой фен да ти оправи проблемите по колата без пари и с тия 207лв да отидеш на шопинг Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Търся фен за изчукване на калник.. за връзка на ЛС :D :D :D Скоро няма да ми мине чувството че съм "прецакана" - това ме дразни :-(

Чет Май 22, 2008 2:22 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Това с дочупването понякога върши работа.
Преди години, бях с едно форд мондео служебно, един пич ме удари отзад в дясно и я направи точно както изглежда варено яйце, ударено в масата. Веднага се усетих че тия в бул инс пак ще пишат лепене на броня, а тая броня вече беше само парчета, лепило и кит - беше лепена повече от 6 пъти (ся като се замисля тва мондео беше като танк). Та, преди да отида на оглед, с триста зора отпрах едно голямо парче от бронята и си го прибрах, заедно с всички дребни частички.
Нямаше на къде, при огледа не може дасе пише за лепене нещо дето го няма. Мислех си че ще изписват нова броня, което за мондеото беше един тон пари. Обаче се оказа че и те са хитри - писаха нова кора за броня ... :о)

Така че на тях са им ясни номерата, въпроса ние да внимаваме да не сме съвсем прецакани.

Чет Май 22, 2008 5:30 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9 мнения ]