|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:09 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Вече официално съм собственик на Фиат Браво!
Автор |
Съобщение |
RuSo_PoNy
|
 Вече официално съм собственик на Фиат Браво!
Здравейте, ето че и аз се присъединявам към голямото семейство на Фиат  Стажа ми с италианските коли започна с Фиат Уно '86 -страшна машина! Научило е това фиатче поне 9 млади шофъора! После попокарвах на батко бравото-много се запалих и ето, че вчера спазарих една количка и за меен..  Така, тя /да ви се похваля/ е 1,8 16v GT-много върви бре... Цели 115 коня, друго си е след като си карал уно само с 45  Иначе нещо ме притеснява...човека от който си купувам колата е повдигнал съединителя нагоре, всмисъл самия педал.. странно ми се видя и малко ме притеснява. Хайде разбирачи и вече официално колеги напънете се малко и споделете нещо за съединителя.. 
|
Пон Май 12, 2008 3:49 pm |
|
 |
pi4_s_bravo
|
Добре дошла и честита придобивка,много безаварийни километри! Относно съединителя-при мене се получи като разместих маркуча с жилото на съединителя и педала се качи сигурно 10 см нагоре,оправи се като наместих жилото където си беше ;другия вариант е да се регулира откъм щита на скоростната кутия (има една гайка която се развива/завива и така се регулира положението на отделяне/зацепване).
|
Пон Май 12, 2008 3:54 pm |
|
 |
CHILIEV
|
добре дошла като за начало,
много безавариини километри с любимия автомобил, малко главоболия и все хубави преживявания ... 
|
Пон Май 12, 2008 4:05 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Много да те радва количката стотици хиляди километри
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пон Май 12, 2008 4:09 pm |
|
 |
RuSo_PoNy
|
Ами пича каза, че нарочно го е регулирал нагоре, ама аз съм млад шофьор и не знам как ще я карам.. странно е някак! Иначе колата е страшно поддържана, няма драскотина а интериора е супер, просто е уютно някакси и като влезнах веднага разбрах че си е мойта кола. Каза че е дръпнал съединителя нещо заради скоростите там ... да няма нещо прецакано? Иначе скоростите нямат никакъв проблем, съединителя батко каза че бил малко не както трябва но съм решила да го сменям и без това... 
|
Пон Май 12, 2008 4:09 pm |
|
 |
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Честито и много безаварийни километри.
Вероятно е натегнал съединителя, тоест вдигнал е педала за да удължи живота на съединителя!Вероятно е пътник и обикновенно така се закърпва положението  Щом си ришила да го сменяш после няма да имаш грижи и притеснения!
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
Пон Май 12, 2008 4:17 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
Добре дошла! Безаварийно шофиране  Оценила си чара на красивия италианец- поздравления 
|
Пон Май 12, 2008 7:00 pm |
|
 |
RuSo_PoNy
|
Eli's BRAVO написа: Добре дошла! Безаварийно шофиране  Оценила си чара на красивия италианец- поздравления 
Абе, то ясно че Браво-то си е готино, ама май повече оцених чара на момчето което ми го продаваше 
|
Пон Май 12, 2008 7:22 pm |
|
 |
sUkI
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Фев 21, 2008 11:09 pm Мнения: 64 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
|
Пон Май 12, 2008 11:16 pm |
|
 |
r3p71l3
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Юни 12, 2007 5:43 pm Мнения: 169 Местоположение: Смолян
|
Още едно GT във форума
Да ти е честито 
_________________ FIAT Bravo_GT 1,8 16V
|
Вто Май 13, 2008 1:20 am |
|
 |
Eli's BRAVO
|
RuSo_PoNy написа: Eli's BRAVO написа: Добре дошла! Безаварийно шофиране  Оценила си чара на красивия италианец- поздравления  Абе, то ясно че Браво-то си е готино, ама май повече оцених чара на момчето което ми го продаваше 
Ауууу това не е добре! И аз заради едни хубави очи (и още нещо) сега само ремонти правя 
|
Вто Май 13, 2008 10:14 am |
|
 |
minchotodorov
Кара кола
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 7:33 am Мнения: 206 Местоположение: Варна 01 Одесос
|
Eli's BRAVO написа: RuSo_PoNy написа: Eli's BRAVO написа: Добре дошла! Безаварийно шофиране  Оценила си чара на красивия италианец- поздравления  Абе, то ясно че Браво-то си е готино, ама май повече оцених чара на момчето което ми го продаваше  Ауууу това не е добре! И аз заради едни хубави очи (и още нещо) сега само ремонти правя  честито за количката със здраве да я караш и на новото да се порадваш по нататък .И аз така се ремонти правя от едни очи ...........
_________________ bravo 1.6 16v 98g. vw kafer 1.2 49g.
|
Вто Май 13, 2008 10:47 am |
|
 |
Trojaneca
|
Охо, айде и аз да ти честитя, макар че го направих по скайпа  . И да я снимаш красавицата за галерията:)))) И да дойдеш на срещата де  :D:D
|
Вто Май 13, 2008 11:26 am |
|
 |
RuSo_PoNy
|
Trojaneca написа: Охо, айде и аз да ти честитя, макар че го направих по скайпа  . И да я снимаш красавицата за галерията:)))) И да дойдеш на срещата де  :D:D
Ще дойда още тази неделя!  Направо да ме предвидите още от сега...че идва ГТ-то с жена щофьор 
|
Сря Май 14, 2008 1:22 pm |
|
 |
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Eli's BRAVO написа: RuSo_PoNy написа: Eli's BRAVO написа: Добре дошла! Безаварийно шофиране  Оценила си чара на красивия италианец- поздравления  Абе, то ясно че Браво-то си е готино, ама май повече оцених чара на момчето което ми го продаваше  Ауууу това не е добре! И аз заради едни хубави очи (и още нещо) сега само ремонти правя  Май се сещам за какво става дума 
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
Сря Май 14, 2008 1:33 pm |
|
|