Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:09 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 32 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Вече официално съм собственик на Фиат Браво! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Вече официално съм собственик на Фиат Браво!
Здравейте, ето че и аз се присъединявам към голямото семейство на Фиат :) Стажа ми с италианските коли започна с Фиат Уно '86 -страшна машина! Научило е това фиатче поне 9 млади шофъора! После попокарвах на батко бравото-много се запалих и ето, че вчера спазарих една количка и за меен.. :) Така, тя /да ви се похваля/ е 1,8 16v GT-много върви бре... Цели 115 коня, друго си е след като си карал уно само с 45 :cool: Иначе нещо ме притеснява...човека от който си купувам колата е повдигнал съединителя нагоре, всмисъл самия педал.. странно ми се видя и малко ме притеснява. Хайде разбирачи и вече официално колеги напънете се малко и споделете нещо за съединителя.. Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Пон Май 12, 2008 3:49 pm
UNREAD_POST 
Добре дошла и честита придобивка,много безаварийни километри! Относно съединителя-при мене се получи като разместих маркуча с жилото на съединителя и педала се качи сигурно 10 см нагоре,оправи се като наместих жилото където си беше ;другия вариант е да се регулира откъм щита на скоростната кутия (има една гайка която се развива/завива и така се регулира положението на отделяне/зацепване).

Пон Май 12, 2008 3:54 pm
UNREAD_POST 
добре дошла като за начало,
много безавариини километри с любимия автомобил, малко главоболия и все хубави преживявания ... :cool:

Пон Май 12, 2008 4:05 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Много да те радва количката стотици хиляди километри

Пон Май 12, 2008 4:09 pm
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
Ами пича каза, че нарочно го е регулирал нагоре, ама аз съм млад шофьор и не знам как ще я карам.. странно е някак! Иначе колата е страшно поддържана, няма драскотина а интериора е супер, просто е уютно някакси и като влезнах веднага разбрах че си е мойта кола. Каза че е дръпнал съединителя нещо заради скоростите там ... да няма нещо прецакано? Иначе скоростите нямат никакъв проблем, съединителя батко каза че бил малко не както трябва но съм решила да го сменям и без това... ;-)

Пон Май 12, 2008 4:09 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Честито и много безаварийни километри.
Вероятно е натегнал съединителя, тоест вдигнал е педала за да удължи живота на съединителя!Вероятно е пътник и обикновенно така се закърпва положението :) Щом си ришила да го сменяш после няма да имаш грижи и притеснения!

Пон Май 12, 2008 4:17 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Добре дошла! Безаварийно шофиране :cool: Оценила си чара на красивия италианец- поздравления Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Пон Май 12, 2008 7:00 pm
UNREAD_POST 
Eli's BRAVO написа:
Добре дошла! Безаварийно шофиране :cool: Оценила си чара на красивия италианец- поздравления Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Абе, то ясно че Браво-то си е готино, ама май повече оцених чара на момчето което ми го продаваше :D

Пон Май 12, 2008 7:22 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Честито ти БРАВО ГТ , СЛАДУРАНО :36_4_1: :gay: :36_4_3: :36_4_7: .Пожелавам ти безаварийно шофиране и Бравуля да ти носи много радост!И ДОБРЕ ДОШЛА

Пон Май 12, 2008 11:16 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Още едно GT във форума :cool:
Да ти е честито :wink:

Вто Май 13, 2008 1:20 am
Профил
UNREAD_POST 
RuSo_PoNy написа:
Eli's BRAVO написа:

Абе, то ясно че Браво-то си е готино, ама май повече оцених чара на момчето което ми го продаваше :D

Ауууу това не е добре! И аз заради едни хубави очи (и още нещо) сега само ремонти правя Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Вто Май 13, 2008 10:14 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Eli's BRAVO написа:
RuSo_PoNy написа:
Eli's BRAVO написа:

Ауууу това не е добре! И аз заради едни хубави очи (и още нещо) сега само ремонти правя Yellow_Flash_Colorz_PDT_09
честито за количката със здраве да я караш и на новото да се порадваш по нататък .И аз така се ремонти правя от едни очи ...........

Вто Май 13, 2008 10:47 am
Профил
UNREAD_POST 
Охо, айде и аз да ти честитя, макар че го направих по скайпа Yellow_Flash_Colorz_PDT_02. И да я снимаш красавицата за галерията:)))) И да дойдеш на срещата де :D:D:D

Вто Май 13, 2008 11:26 am
UNREAD_POST 
Trojaneca написа:
Охо, айде и аз да ти честитя, макар че го направих по скайпа Yellow_Flash_Colorz_PDT_02. И да я снимаш красавицата за галерията:)))) И да дойдеш на срещата де :D:D:D

Ще дойда още тази неделя! :cool: Направо да ме предвидите още от сега...че идва ГТ-то с жена щофьор :D

Сря Май 14, 2008 1:22 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Eli's BRAVO написа:
RuSo_PoNy написа:
Eli's BRAVO написа:

Май се сещам за какво става дума Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Сря Май 14, 2008 1:33 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 32 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща