|
|
Дата и час: Сря Юли 16, 2025 12:21 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
parata
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Апр 19, 2007 9:43 pm Мнения: 177 Местоположение: Айтос
|
 Имаме ли ясновидци
ей колеги -има ли такива таланти между нас.Може някой да е изпуснал поради липса на време кастинга и ако има желание да се изяви между нас.Интересното е според мене,че дали предаването по БТВ не е с цел от друг характер.Но това е друга тема.И ако някой наистина се заинтересува от тази идея нека да подскаже с нещо. 
_________________ Fiat Punto 1,2 75Ph
|
Вто Мар 25, 2008 11:12 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Аз лично вярвам в тези неща. Очаквам да бъда настъпана от мъжете във форума, тъй като не е мъжко да вярваш в паранормални неща. При мен се е случва често с много близки хора когато те искат да ми звънят-аз да си мисля за тях и да им звънна. И често довършвам изречения на хора. Но това не е кой знае колко ясновидско...това е интуиция 
|
Вто Мар 25, 2008 11:19 pm |
|
 |
paparazzo
Кара кола
Регистриран на: Пон Окт 08, 2007 12:34 am Мнения: 282 Местоположение: Софето 17 Витоша
|
-защо настъпана като всички жени вярват и ходят редовно-любопитни сте много-така,че нищо лошо няма...

|
Вто Мар 25, 2008 11:34 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Правете разлика м/у шарлатани, лекуващи с с биополета, астролози и такива като Ванга...съвсем различни неща са
|
Вто Мар 25, 2008 11:49 pm |
|
 |
Rokambol
|
Аз не вярвам в такива неща, въпреки, че живо се интересувам от ненормалните и паранормалните явления в света. Според мен всички доказани ясновидци са просто перфектни психолози. Малко е смешно, но като студент съм свалил няколко колежки точно чрез гледане на карти...без майтап, има един съфорумник и състудент, на който му забранявам да пуска подробности, защото знае какви ги вършех!
Последна промяна Rokambol на Нед Мар 30, 2008 1:46 am, променена общо 1 път
|
Сря Мар 26, 2008 1:02 am |
|
 |
Tuzarka
|
В новото предаване ги караха да познават неща и в този случай добрата психология не влезе в употреба 
|
Сря Мар 26, 2008 1:25 am |
|
 |
Rokambol
|
Tuzarka написа: В новото предаване ги караха да познават неща и в този случай добрата психология не влезе в употреба 
Да, но по телевизията, където всичко се поддава на режисура и манипулация, само и само да се спечели по-голяма зрителска аудитория. В този ред на мисли, няколко "врачки" са ми отказвали "гледане" защото съм имал "лоши" очи...дрън-дрън, просто разбраха, че не могат да ме водят за носа...
|
Сря Мар 26, 2008 2:00 am |
|
 |
Tuzarka
|
Rokambol написа: защото съм имал "лоши" очи...дрън-дрън, просто разбраха, че не могат да ме водят за носа...
Ще ги погледна на срещата  Преди 5 ракии и след 5 ракии
И пак ти казвам има разлика между врачки, баячки и т.н. Пример - астролозите работят с точни числа, след което тълкуват показаното от числата(демек има около 70% математика). Аз съм ходила на астролог и гарантирам за въпросната жена, защото е познавала случки от миналото ми, както и от бъдещето ми. Общо взето каквото ми е казвала се е случвало. Едва ли е налучкала или е била перфектна психоложка
Хвърлянето на боб е друга работа.
А разговорите с духове на мъртви или извънземни е трета работа
|
Сря Мар 26, 2008 2:07 am |
|
 |
Rokambol
|
Tuzarka написа: ... Ще ги погледна на срещата  Преди 5 ракии и след 5 ракии ...
Не те съветвам, може и да е вярно...сега по темата - тълкуването на "пророчествата" винаги е твърде условно и с прекалено много допуски...понеже излизаме от основната тема, предлагам да се прехвърлим в кафето..., както споменах, винаги са ми били интересни подобни дискусии и с удоволствие ще те "разбия" 
|
Сря Мар 26, 2008 2:15 am |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Съгласен съм с Rokambol, че врачките са шарлатани, просто добри психолози, макар и често много примитивни като хора. Имам обаче голям интерес към темата не само за ясновидците, а изобщо за паранормалните явления. Едно време бях страстен фен на фантастиката. След поредицата "Хиперион" обаче загубих интерес, просто това беше последната истински интересна фантастика, която ми е попадала. Убеден съм, че разбираме много малка част от нещата във вселената, може би ни липсват съответните сетива за това. Затова всичко, до което по случайност сме се докоснали и не можем да си обясним, слагаме в категорията "паранормално". Не съм срещал нито ясновидци, нито контактьори с извънземни, нито хора, които пътуват във времето, Хиро Накамура, Питър Петрели и мажоретката също не съм ги срещал  .
Но ми се иска да има нещо вярно във всичко това, да не сме сами във вселената, защото ... Защото иначе ще е прекалено скучно да знаем, че живеем сами на една планета, която изчерпва ресурсите си и е обречена да загине.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Сря Мар 26, 2008 10:19 am |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
АЗ съм ясновидец гледам на банкнота от 100лв, и за да хване магията оства при мене след това! Иначе без пари! 
_________________ И пиши на кирилица, че е много дразнеща шльокавицата!
Punto 1.2 75 ELX `97 MPI/ГОЛЕМА БРИЧКА И ТАРАТАЙКА /-никога не подушила бензин
|
Сря Мар 26, 2008 12:01 pm |
|
 |
HOLY_MARTYR
Кара велосипед
Регистриран на: Сря Яну 09, 2008 12:01 pm Мнения: 23 Местоположение: Пловдив Област
|
По принцип и на мен ми е интересно да ги гледам по телевизията.... не че много вярвам на това, кото дават по телевизията, но все пак гледам го за убиване на време като се има предвид че е нещо ново и непускано в ефир!
А по принцип християнската религия много твърдо ги отрича тези неща и трябва да се отхвърлят според мен!!!!!! Иначе има такива хора които действително имат такива способности, но това все пак си е голям грях!!!! Лошо е да се ходи при такива хора!
|
Пет Мар 28, 2008 11:50 pm |
|
 |
Rokambol
|
HOLY_MARTYR написа: ... А по принцип християнската религия много твърдо ги отрича тези неща и трябва да се отхвърлят според мен!!!!!! Иначе има такива хора които действително имат такива способности, но това все пак си е голям грях!!!! Лошо е да се ходи при такива хора!

|
Нед Мар 30, 2008 1:47 am |
|
 |
Tuzarka
|
Ще използвам темата за ясновидците, за да кажа нещо, което ми направи впечатление в днескашното издание на предаването "Ясновидци". Почти никой не позна мед.сестра от Либия Валя Червеняшка. Което е странно при все, че течаха много кампании за подкрепа на сестрите, в новините постоянно имаше репортажи. Та за толкова години как поне няколко пъти не са засичали образите на 5те сестри? Толкова ниска култура ли имаме? Толкова ли много хора не четат вестници, не гледат новини?
|
Вто Апр 01, 2008 9:39 pm |
|
 |
m1t3t0
|
Аз пък си го обеснявам с това, че те се измъкват като казват че не я познават, защото точно обратното знаят за какво става на въпрос и като са наприказвали куп глупости и като видят кой е веднага "Вие ли сте...? Не ви познах" еми как ще каже че я е познал като се знае всичко за тези сестри и така наречените "ясновидци" излизат както казаха повечето мъже по-горе - шарлатани.
А по темата има неща които са ми познавани, защото като малък съм воден при такива "невероятни пророци" но повечето неща казани от тях са такива тъпотии, че мога да ви ги каже всеки човек по улицата...
|
Вто Апр 01, 2008 10:16 pm |
|
|