Дата и час: Пон Юли 14, 2025 7:45 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 33 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Какво е вашето пиянство? 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Какво е вашето пиянство?
Много щастливо събитие,ама резултата е плачевен!
Интересът ми е продиктуван от неприятните събития около колегата dimmX . Не само това, а и днес по пътя за Асеновград са загинали СЕДЕМ МЛАДИ ЧОВЕКА! Иронията е ,че са били на рожден ден...

п.п. Аз искам да споделя с вас как се случва при мен! Не пуша, но след третото питие нещата се променят...започвам МНОГО да пуша и започвам един смех, няма спирачки! Много смешно пиянство имам и още по смешното,но за околните разбира се, е че не помня нищо на сутринта...

Нед Апр 20, 2008 9:09 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Значи аз пуша, но някак не се разбирам с алкохола. Имах един колега който не пушеше, но като седнем да пийнем една кутия не му стига! Е като бях студент съм се размазвал няколко пъти, но после ми е едно гадно и все исках да се върна назад защото не ми е добре, знаете как е лягаш накован и всичко се върти и хем легнал все едно падам, главата ми става като нивелир Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 Сега пийвам умерено, за да няма после безъснни нощи! Винаги съм помнел какво е ставало вечерта след като се събудя сутрин дори при най-тежките ми случаи!
Под влиянието на алкохол се смея, разсмивам другите с какви ли не физиономии и изпълнения и ставам много любвообвилен спрямо момата Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
п.с.Имам доста познати които пият, но тяхното е вече ненормално - пият всеки ден и карат коли, опитвам се да им обясня, че не е редно като им давам примери, но нищо, все едно нищо не съм казал :-(

Нед Апр 20, 2008 9:34 pm
Профил ICQ
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки

UNREAD_POST Re: Какво е вашето пиянство?
Jimy написа:
Много щастливо събитие,ама резултата е плачевен!
Интересът ми е продиктуван от неприятните събития около колегата dimmX . Не само това, а и днес по пътя за Асеновград са загинали СЕДЕМ МЛАДИ ЧОВЕКА! Иронията е ,че са били на рожден ден...

п.п. Аз искам да споделя с вас как се случва при мен! Не пуша, но след третото питие нещата се променят...започвам МНОГО да пуша и започвам един смех, няма спирачки! Много смешно пиянство имам и още по смешното,но за околните разбира се, е че не помня нищо на сутринта...

като женен човек паля от нерви, пийвам порядъчно, жените са ми забранени, ама като ма фани манифестацията става сложно. цигарите не стигат, жените ми помагат да седна в колата, а мойта само вика, къде миткосва до сега.

Нед Апр 20, 2008 10:21 pm
Профил
UNREAD_POST 
Aз си пуша цигарки, ама алкохола не го обичам никак. Ако съм някъде на Рд или па има някъв повод - една бира я пия 2 часа. С 2 думи, не обичам алкохола!!!!!!!

Нед Апр 20, 2008 10:27 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
-Леле тука съм нацелил клуба на трезвените въздаржатели...
-Аз се подгрявам редовно и си пея редовно, пуша си на корем-а ако има някоя и друга жрица-щастието е пълно.....
dimmX-требе да се научиш като ти се върти стаята да заземяваш...
:) :) :)

Нед Апр 20, 2008 11:03 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Всички болести идват от нередовното пиене.
Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Пон Апр 21, 2008 8:07 am
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
paparazzo я кажи как се заземява да знам, че уж пускам крака на земята ама кофти Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Пон Апр 21, 2008 9:08 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
dimmX написа:
paparazzo я кажи как се заземява да знам, че уж пускам крака на земята ама кофти Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Може би колегата под заземяване има предвид как да паднеш на земята мъртво пиян без да се потрошиш Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Пон Апр 21, 2008 10:03 am
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Не пуша и никога не съм пушил. За пиенето - първата си чаша вино опитах като студент в 3-ти курс, дотогава бях активен спортист и пълен въздържател, просто не знаех какво е алкохол. След това започна да ми се услажда, а след като се ожених, го обърнах на битов алкохолизъм, всяка вечер по 50-100-150-... гр. ракия. Миналата година по това време реших, че няма никакъв смисъл в това, че нямам нужда от алкохола. И вече около година съм почти въздържател, чат-пат биричка, чаша вино и това е. Е, на някой празник си позволявам и концентрат.
Така че пиянство нямам, напивал съм се няколко пъти в миналото, в общи линии нямам противообществени прояви като пийна, пиянството ми е весело или меланхолично.

Пон Апр 21, 2008 10:10 am
Профил
UNREAD_POST 
Пия само по празници . Но сега в последно време и по празниците не пия чат-пат в месеца да изпия най-много 2 бири . Нямам желание за пиене пуша си редовно . А преди като седнех да пия доста цигарки изпушвах и доста питиета изпивах , но тогава бях млад Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 явно с времето започва да ми идва акъла :D . Умната и с мярка :) .

Пон Апр 21, 2008 11:49 am
UNREAD_POST 
arsenov написа:
Пия само по празници . Но сега в последно време и по празниците не пия чат-пат в месеца да изпия най-много 2 бири . Нямам желание за пиене пуша си редовно . А преди като седнех да пия доста цигарки изпушвах и доста питиета изпивах , но тогава бях млад Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 явно с времето започва да ми идва акъла :D . Умната и с мярка :) .

Долен лъжец! С очите си видях как се размаза във Вонеща вода... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Пон Апр 21, 2008 2:52 pm
UNREAD_POST 
sok1 написа:
arsenov написа:

Долен лъжец! С очите си видях как се размаза във Вонеща вода... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

От тогава вече не пия така :D . Това си беше яко напиване , но до преди това не съм пил така от нова година :) .Сега пак идват празници и не знам ако има кой да ме навие ама много много да пиеме може и да ми избяга акъла пак да си припомня младините .

Пон Апр 21, 2008 3:46 pm
UNREAD_POST 
Не пия и не пуша.

Пон Апр 21, 2008 4:10 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Rokambol написа:
Не пия и не пуша.

И аз така Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Пон Апр 21, 2008 5:39 pm
Профил
UNREAD_POST 
Rokambol написа:
Не пия и не пуша.

Пишете ме и мен при въздържателите.От Нова Година съм таза, защото тогава се наказах ама много и още в 22:00ч. си легнах и проспах Новата Година :-(.От тогава да съм пийнал най-много 1 или 2 бири!

Пон Апр 21, 2008 6:15 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 33 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща