Дата и час: Вто Юли 15, 2025 8:44 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Тунинг... :( ... JTD007 или нивото на дизела в България??? 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Тунинг... :( ... JTD007 или нивото на дизела в България???
МНОГО съм щастлив,много се радвам...че карам дизел...
...
Как да не си набия един след таквоз идиотско щастие... Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Зная или поне се надявам,че уж всичко е плод на икономическите принципи и нормални процеси,НО ми кажете до кога в България ще живеем на "УЖ"...

МНОГО съм щастлив,защото въпреки че сме в Европа министъра на вътрешните работи е "запалката"...,защото си счупих колата в изрязания и подготвен за поредни кръпки асфалт/вече 3ден си стоят изрезките/ и отивам да си платя пътния данък...,защото баба ми взема 100лв/месец пенсия и ... бялото J&B Whisky е само 22лв. ...,защото си спираш колата някъде където НЕ Е платен паркинг или "розова" зона и на предния капак с елегантен шрифт е изписано "НЕ СПИРАЙ ТУК" използван е разбира се метален високотехнологичен уред ...,защото интелигенцията в България се принуждава да прави шесторки и "римски колички",зада събере пари за децата на България ,но в същото време смотаните капути имали излишък,аве аз съм си щастлив...,защото дизела е по-скъп от високооктановия ,безоловен Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 - нека ,хак да вие!Някой ще каже :ма ква държава сме били,кви царе и секви други подобни...тва ни дай да се бием в гърдите!

Добре е че го има "в къщи",затварям вратата, гушкам сина ми/ако успея да го хвана,разбира се/ ,наливам по едно тънко коняче с госпожата и съм наистина ЩАСТЛИВ,до сутринта... и пак щастие...

извинявайте!!!

п.п. може ли на JTD105 да му скопя единия цилиндър,зада стане трицилиндрово JTD?ако въпроса не е за тук,моля преместете го!

Чет Апр 17, 2008 2:46 pm
Профил
UNREAD_POST 
Колега ама как така ще се възмущаваш не виждаш ли че вървиме "напред" всичко е розово постоянно по медиите ни убеждават , че сме цъфнали и вързали . Само ти се оплакваш от гадните пътища :) . Аз такива оплакваня нямам не съм попадал в шахта без капак и не съм си пукал картера и не е стояла колата 3 дни да лепят картер . И няма ама никакви дупки в цяла София ти си нацелил първата аз втората това е . А на дизела какво му е цената си му е прилична даже да ти кажа малка ми се струва . Ако вземат да я вдигнат ще взема да си разбия колата в сградата дето пише "Съединението прави силата" да ми взимат книжката и да съм спокоен (това в кръга на шегата ).А за паркингите и пред блока или където да е било , че не знам кога ли ще ми омръзне от това неандерталско мислене и ще натделеят нервите още се въздържам защото гледам , че има и културни шофери . Мисленето на хората не се променя и за това нещата тъпчат на едно място във всяко едно отношение .

Чет Апр 17, 2008 11:46 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Прав беше мой приятел като каза;
ИСКАМ ЕДИН ТАНК Т-72 С ПЪЛНО БОЙНО СНАРАЖЕНИЕ
И НА МЯСТОТО НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ
щЕ НАПРАВЯ ЯЗОВИР ДА ЛОВИМ РИБА! 36_2_42

Съб Апр 19, 2008 7:44 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по