Тунинг... :( ... JTD007 или нивото на дизела в България???
МНОГО съм щастлив,много се радвам...че карам дизел...
...
Как да не си набия един след таквоз идиотско щастие...
Зная или поне се надявам,че уж всичко е плод на икономическите принципи и нормални процеси,НО ми кажете до кога в България ще живеем на "УЖ"...
МНОГО съм щастлив,защото въпреки че сме в Европа министъра на вътрешните работи е "запалката"...,защото си счупих колата в изрязания и подготвен за поредни кръпки асфалт/вече 3ден си стоят изрезките/ и отивам да си платя пътния данък...,защото баба ми взема 100лв/месец пенсия и ... бялото J&B Whisky е само 22лв. ...,защото си спираш колата някъде където НЕ Е платен паркинг или "розова" зона и на предния капак с елегантен шрифт е изписано "НЕ СПИРАЙ ТУК" използван е разбира се метален високотехнологичен уред ...,защото интелигенцията в България се принуждава да прави шесторки и "римски колички",зада събере пари за децата на България ,но в същото време смотаните капути имали излишък,аве аз съм си щастлив...,защото дизела е по-скъп от високооктановия ,безоловен

- нека ,хак да вие!Някой ще каже :ма ква държава сме били,кви царе и секви други подобни...тва ни дай да се бием в гърдите!
Добре е че го има "в къщи",затварям вратата, гушкам сина ми/ако успея да го хвана,разбира се/ ,наливам по едно тънко коняче с госпожата и съм наистина ЩАСТЛИВ,до сутринта... и пак щастие...
извинявайте!!!
п.п. може ли на JTD105 да му скопя единия цилиндър,зада стане трицилиндрово JTD?ако въпроса не е за тук,моля преместете го!