|
|
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 1:44 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
Neosi
|
 Взех я!!!!!!!
Привет колеги,
Току що взех Бравата и бързам да се похваля..и да питам..
(Снимки много скоро)
И така..Застраховах я - каско, гражданска, маркировка и пр.
Дадоха ми 3 ключа - червен и два сини+код карта.
Да ама с тях на връзката има едно мааалко черно ключе...имате ли идея за какво служи???
Няма аларма, но се отключва и заключва с бутон на ключа. Да, ама застрахователите искат да пищи и светка, като се отваря и утре ще търся аларма. Климатроника работи, но задната чистачка нещо се омотва.
И...извинете за тъпия въпрос ама как мога да си нулирам дневния километраж??
Благодаря ви предварително!!!!! 
|
Сря Мар 12, 2008 4:01 pm |
|
 |
m1t3t0
|
Айдеееееееее най-накрая вече си от нашия отбор!!! Да ти е честита много безаварийни километри!!!
|
Сря Мар 12, 2008 4:04 pm |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
ако е имало заводска аларма!
_________________ И пиши на кирилица, че е много дразнеща шльокавицата!
Punto 1.2 75 ELX `97 MPI/ГОЛЕМА БРИЧКА И ТАРАТАЙКА /-никога не подушила бензин
|
Сря Мар 12, 2008 4:09 pm |
|
 |
Neosi
|
bmahob написа: ако е имало заводска аларма!
Идея нямам...
|
Сря Мар 12, 2008 4:10 pm |
|
 |
Neosi
|
m1t3t0 написа: Айдеееееееее най-накрая вече си от нашия отбор!!! Да ти е честита много безаварийни километри!!!
Благодаря ...да ти се връща тъпкано 
|
Сря Мар 12, 2008 4:11 pm |
|
 |
sok1
|
 Re: Взех я!!!!!!!
Neosi написа: Да ама с тях на връзката има едно мааалко черно ключе...имате ли идея за какво служи??? Като отвориш панела за бушоните (в ляво от волана, надолу) ще видиш ключалката за това ключе. По принцип с него се изключва алармата, ако нещо даде фира и не можеш да прекратиш действието й. Neosi написа: И...извинете за тъпия въпрос ама как мога да си нулирам дневния километраж??
На километража от стъклото трябва да излиза едно черно бутонче - натискаш и задържаш.
|
Сря Мар 12, 2008 8:41 pm |
|
 |
Neosi
|
Леле...до сега четох за аларми на брава и....нищо не разбарх..програмиране, препрограмиране...
Значи ли че ако врътна ключето ще заработи???...още веднъж извинете за кретенизма ми!
|
Сря Мар 12, 2008 9:14 pm |
|
 |
sok1
|
Не ти пречи да пробваш. 
|
Сря Мар 12, 2008 10:26 pm |
|
 |
ribar-imanqr
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 8:03 am Мнения: 178 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
Добре дошъл в света на хубавите автомобили мисля че колегите от София може да ти съдействат на живо и да почерпиш по бира. Честито! Иначе пробвай в АРМЕЕЦ тук край морето не искат аларма за каското но е добре да си имаш.
|
Пет Мар 14, 2008 5:18 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
Честито колега. Ма по-добре си сложи някаква аларма....мога да ти препоръчам фирма дори (хм нямам лични интереси , просто съм доволна от тях доста)
http://proarm.911.bg/a2/firm.asp?id=2077 цената на моята- 85 лв и ми върши работа.
http://proarm.911.bg/a2/offers.asp?grid=6588&m=37
Надявам се да съм ти помогнала. Успех! Радвай се на фиатката 
|
Пет Мар 14, 2008 5:36 pm |
|
 |
Neosi
|
Благодаря ви пичове,
Току що свалих капака от ляво на волана, но там освен бушони няма нищо...явно просто няма фабрична аларма..ама се чудя тогава тва ключе защо е на връзката?
Както и да е...утре ще сложа аларма, без да се пипа имобилайзера...само за вратите и капаците - 80 лв. и това е...иначе...
след ОПЕЛА тва е баси и колата...къртииииииииииииииииии!!!!!!!!!!!!!! 
|
Пет Мар 14, 2008 8:07 pm |
|
 |
paparazzo
Кара кола
Регистриран на: Пон Окт 08, 2007 12:34 am Мнения: 282 Местоположение: Софето 17 Витоша
|
Neosi написа: след ОПЕЛА тва е баси и колата...
-ами Честито и от мен-просто немските коли са аграрни....

|
Пет Мар 14, 2008 8:15 pm |
|
 |
Neosi
|
Само още едни въпрос, с риск да получа бан..
Кажете за тоя мотор какво масло да сложа?...1.6 16v 103 кс.
Синтетика, полусинтетика...?
|
Пет Мар 14, 2008 8:22 pm |
|
 |
Paparac
|
Сложи пълна синтетика на SELENIA. 
|
Пет Мар 14, 2008 8:37 pm |
|
 |
Neosi
|
Paparac написа: Сложи пълна синтетика на SELENIA. 
Край..това е ...Благодаря ти!!!!! SELENIA 20К ли е това?
|
Пет Мар 14, 2008 8:48 pm |
|
|